utisci za vecerasnje predstave davida
-
melina
#1 utisci za vecerasnje predstave davida
copperfielda...
da li vam se svidjelo ?
da li vam se svidjelo ?
-
Toozla
#3 Re: utisci za vecerasnje predstave davida
....kazu da je bilo dzina.......al', u neko doba, zafalilo tonika.....

- sorge_sa
odlicno je bilo....vrhunska zabava.........sarajevo jos jednom polozilo ispit......da moze podnijeti ovakve evente.....i bice ih sve vise......coperfield je zabavljac samo takav.........uz jamiroquaija.....dogadjaj godine u SA
nezaboravne provale.....evo me ko Fadil Toskic.........ovaj pjeva dobro skoro kao Halid........kako bilo da je smjestimo u Radovanove gace(otrovna skorpija)
majstor
nezaboravne provale.....evo me ko Fadil Toskic.........ovaj pjeva dobro skoro kao Halid........kako bilo da je smjestimo u Radovanove gace(otrovna skorpija)
Last edited by sorge_sa on 02/10/2005 00:22, edited 1 time in total.
- pitt
#5 Re: utisci za vecerasnje predstave davida
Dzaba sve ako leda nije biloToozla wrote:....kazu da je bilo dzina.......al', u neko doba, zafalilo tonika.....![]()
![]()
-
fadil schtil
doooooobraGhostDog wrote:Jebeš Koperfilda, to je smeće za snobove...
Treba on živjeti sa mnom mjesec-dva, da vidi kakav sam ja čarobnjak...u preživljavanju...
-
n1dal
Najveca sminka je Lincoln iz 1943.
--> ali je pravo bilo kada se Koperfild stvorio ispred mene dva reda ...ono sa Jamaice.
...jos da kazem,neka treba pored mene uhvati onu loptu i ode da je premjesti na drugi dio Zetre
jbg,htio sam da je pitam sta,kako ...ali naravno da nisam,ipak je to zadnja iluzija...svi odoshee
--> ali je pravo bilo kada se Koperfild stvorio ispred mene dva reda ...ono sa Jamaice.
...jos da kazem,neka treba pored mene uhvati onu loptu i ode da je premjesti na drugi dio Zetre
jbg,htio sam da je pitam sta,kako ...ali naravno da nisam,ipak je to zadnja iluzija...svi odoshee
-
Edit
Predstava za djecu... nista posebno. Puno starih, davno vidjenih i provaljenih fazona... nabijanje minutaze sa starim filmovima...
A ono sa Fadilom Toskicem je bilo neukusno i vrijedno tuzbe - izuzev ako se nisu oko toga unaprijed dogovorili!
A ono sa Fadilom Toskicem je bilo neukusno i vrijedno tuzbe - izuzev ako se nisu oko toga unaprijed dogovorili!
-
edu
jebo madjionicara koji nije izveo trik da barem na kratko (jedno 20-30 godina..
) nestanu svi nacionalisti..nestane aqua..cigo..bazeni..bosna..royal..(ako sam koji objekat zaboravio izvinjavam se..
)..koji nije izveo trik da terzicu podari barem malo pameti..
koji nije izveo trik da strumfove izvede na pravi put..
inace..nisam bio..
..'oce li opet ubrzo dolaziti?..

inace..nisam bio..
-
kratina25
Naravno da je sve unaprijed dogovoreno.U svakom gradu i drzavi,pita za imena njihovih poznatih licnosti da spomene u performansu da se dodvori publici.Edit wrote: A ono sa Fadilom Toskicem je bilo neukusno i vrijedno tuzbe - izuzev ako se nisu oko toga unaprijed dogovorili!
-
edu
tacno! pit'o je i za mene..kratina25 wrote:Naravno da je sve unaprijed dogovoreno.U svakom gradu i drzavi,pita za imena njihovih poznatih licnosti da spomene u performansu da se dodvori publici.Edit wrote: A ono sa Fadilom Toskicem je bilo neukusno i vrijedno tuzbe - izuzev ako se nisu oko toga unaprijed dogovorili!
-
kratina25
Dobar je bio Copperfield.Poznate licnosti iz publike koje su uhvatile loptu i izasle na binu da "nestanu sa scene" i pojave se na drugoj strani Zetre, su bili Dzana Ceremidas Hayata,zatim onaj Zaimovic Sead ili Senad zaboravio sam kako se zove a cuo sam raju pored mene da ga znaju,i jos neki.
Niko od njih ne zeli pricati o tome sta im se desilo tokom "nestajanja", navodno su natjerani potpisati neki ugovor cim se tacka zavrsila koja ih obavezuje na dozivotno cutanje.

Niko od njih ne zeli pricati o tome sta im se desilo tokom "nestajanja", navodno su natjerani potpisati neki ugovor cim se tacka zavrsila koja ih obavezuje na dozivotno cutanje.
-
Edit
Mislila sam na dogovor sa samim Fadilom. Naravno da mu inace njegovo ime nije naumpalo uz pomoc madzionicarskih trikova, nego je "brifingovan"... ali smatram jako neukusnim salaiti se na racun necijeg fizickog izgleda. Jedino uz saglasnost samog Fadila Toskica, smio je onako nesto reci!kratina25 wrote: Naravno da je sve unaprijed dogovoreno. U svakom gradu i drzavi,pita za imena njihovih poznatih licnosti da spomene u performansu da se dodvori publici.
-
HOOLIGANS
Sta mu je rekao?Edit wrote:Mislila sam na dogovor sa samim Fadilom. Naravno da mu inace njegovo ime nije naumpalo uz pomoc madzionicarskih trikova, nego je "brifingovan"... ali smatram jako neukusnim salaiti se na racun necijeg fizickog izgleda. Jedino uz saglasnost samog Fadila Toskica, smio je onako nesto reci!kratina25 wrote: Naravno da je sve unaprijed dogovoreno. U svakom gradu i drzavi,pita za imena njihovih poznatih licnosti da spomene u performansu da se dodvori publici.