SCG ispala!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Davy Crockett
@ SD-6
Mislio sam na to kada hrvatski komentatori govore nešto kao da smo dali taj koš pobedili bi, da onaj nije izgubio loptu itd.
Što se tiče "krađe" sportista naravno da ih nije samo u košarci. U slučaju Hrvatske najviše Bosanaca je prisutno u rukometu a ima ih i u fudbalu. Hrvatska takođe govori da joj je Srbija "ukrala" neke sportiste jer su rođeni u Hrvatskoj ali sada žive u Srbiji za koju i nastupaju. Šta reći za Sloveniju? Koliko su Slovenci igrača "ukrali" sa prostora cele bivše Jugoslavije? Na EP- u Beogradu za Sloveniju nastupaju Radoslav Nesterović iz Čačka i Sani Bećirović iz Bijeljine. Što niste vrbovali ovog drugog na vreme? Na prošlom prvenstvu nije bio član reprezentacije Slovenije. Slovenci naravno daleko više ulažu u sport. Sve će uraditi da se domognu nekog dobrog sportiste.
Mislio sam na to kada hrvatski komentatori govore nešto kao da smo dali taj koš pobedili bi, da onaj nije izgubio loptu itd.
Što se tiče "krađe" sportista naravno da ih nije samo u košarci. U slučaju Hrvatske najviše Bosanaca je prisutno u rukometu a ima ih i u fudbalu. Hrvatska takođe govori da joj je Srbija "ukrala" neke sportiste jer su rođeni u Hrvatskoj ali sada žive u Srbiji za koju i nastupaju. Šta reći za Sloveniju? Koliko su Slovenci igrača "ukrali" sa prostora cele bivše Jugoslavije? Na EP- u Beogradu za Sloveniju nastupaju Radoslav Nesterović iz Čačka i Sani Bećirović iz Bijeljine. Što niste vrbovali ovog drugog na vreme? Na prošlom prvenstvu nije bio član reprezentacije Slovenije. Slovenci naravno daleko više ulažu u sport. Sve će uraditi da se domognu nekog dobrog sportiste.
-
HomeArt
Zbog ovog momka i slicnih nekoga bi trebalo streljati uz k. saveza
http://nbadraft.net/profiles/mirzabegic.asp
http://nbadraft.net/profiles/mirzabegic.asp
- Kurt_Kombajn
...sve je to ok, ali posmatrajmo malcice iz drugog ugla...ja kad bih, recimo, htio igrati za svoju zemlju, onda me ne bi mogla kupiti nikakva Slovenija ni Hrvatska, niti SCG...a posebno zato sto vec u klubu za koji igram mogu dobro zaraditi...sahan wrote:...nekoga bi trebalo streljati uz k. saveza
- Altsa
djabe ti sva ova prica ispali ste a to je najbitnije u ovom trenutkuDavy Crockett wrote:@ No comment
Vidi se da nemaš pojma.
Ti zlatni juniori igraju uglavnom u domaćim klubovima u kojima nema ni približno stranaca koliko u klubovima iz okruženja. Sada je sve izjednačeno što ne mora značiti da će tako i ostati. Dno smo definitivno dotakli uzdizanje iz pepela i te kako je moguće. Stanje se menja. Sada dominiraju neki drugi timovi sutra drugi i tako u krug. Nikad ne reci nikad. Opet ćemo mi biti u samom vrhu svetske košarke. Doći će ponovo to vreme. USA npr. dominiraju u svetu pa padnu pa opet se poboljšaju i tako u krug. Budi siguran da ćemo opet imati igrače kalibra Saše Đorđevića, Žarka Paspalja, Vlade Divca, Dejana Bodiroge, Željka Rebrače. Sada imamo Radmanovića i Miličića koji je igrač i po.
Što se tiče daljeg toka takmičenja voleo bih videti finale Lietuva- Slovenija.
- flora.sa
e vala, ljudi pretjerujete...
sad kao oni zaslužili da im se da cijela jedna tema na forumu...
ispali, pa šta?
ispali su i naši...
i umjesto da se sažalimo na našu nesreću, mi se naslađujemo tuđoj nesreći...
ohanite ba, malo...
SiCG ispala iz daljeg takmičenja-so what, big deal...nisu bili dovoljno dobri da prođu dalje...čestitke Francuzima...idemo dalje...
pređimo na temu SiCG-BiH...bolje gledati u budućnost, nego raspredati o nečemu što je već završeno...
sad kao oni zaslužili da im se da cijela jedna tema na forumu...
ispali, pa šta?
ispali su i naši...
i umjesto da se sažalimo na našu nesreću, mi se naslađujemo tuđoj nesreći...
ohanite ba, malo...
SiCG ispala iz daljeg takmičenja-so what, big deal...nisu bili dovoljno dobri da prođu dalje...čestitke Francuzima...idemo dalje...
pređimo na temu SiCG-BiH...bolje gledati u budućnost, nego raspredati o nečemu što je već završeno...
-
lavicas
Kakvi su to ljudi koji se raduju tudjoj nesreci?
Super, navijali ste za Francusku i pobijedili su! Svaka im cast! Radujte se onda zbog nje! Ali ne, vi se radujete (cast izuzecima) sto je neka SCG ispala!! Jednostavno ne mogu da rezonujem da postoje takva razmisljanja!!!
I sto se tice tih navijaca iz Doboja, Mrkonjica,... Ljudi se ne osjecaju nista prema BiH iako su njeni gradjani i zive u njoj. To im je prebivaliste (da ne kazem fizicko prebivaliste), a srce im je sa njihovim narodom!!! Nema tu nikakve mudrosti!!! Pozz
Super, navijali ste za Francusku i pobijedili su! Svaka im cast! Radujte se onda zbog nje! Ali ne, vi se radujete (cast izuzecima) sto je neka SCG ispala!! Jednostavno ne mogu da rezonujem da postoje takva razmisljanja!!!
I sto se tice tih navijaca iz Doboja, Mrkonjica,... Ljudi se ne osjecaju nista prema BiH iako su njeni gradjani i zive u njoj. To im je prebivaliste (da ne kazem fizicko prebivaliste), a srce im je sa njihovim narodom!!! Nema tu nikakve mudrosti!!! Pozz
- flora.sa
meni su rokali 4 godine...živila u opkoljenom Sarajevu...ali mi nisu rokali igrači iz reprezentacije...Nesferatu wrote:Da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo.Kakvi su to ljudi koji se raduju tudjoj nesreci?
vjerovatno su to radili neki što su bili na tribinama...takvi i ne zaslužuju da navijaju za BiH...ko ih je.be...
ali to mi nije razlog da se nešto posebno radujem što je SiCG ispala...baš me vala zabole
- Kurt_Kombajn
...upravo u tome i jeste fazon, sto im srce nije sa njihovim narodom, nego sa onima koji ih se sjete samo kada treba uzimati, darling...lavicas wrote: ...a srce im je sa njihovim narodom!!!
- Mahalac
PO SERIMO ispala
smrc
smrc
Ja sam u svom na svom i volim svaki neuspjeh agresorske drzave iz koje je poteklo svo zlo za nas pa i sire i ne znam sta je tu cudno..barem dok ne vidim neke demok. promjene u istoj...dotada..FUCK THEM
A to sto je neko bolestan pa iz Mrkonjica????ode u Novi Sad pa zavija za POSERIMO eh to je vec nenormalno...slozitece se naravno..mada kad skontam koji su to ???/libo me ....

:bih::bih:
smrc
smrc
Ja sam u svom na svom i volim svaki neuspjeh agresorske drzave iz koje je poteklo svo zlo za nas pa i sire i ne znam sta je tu cudno..barem dok ne vidim neke demok. promjene u istoj...dotada..FUCK THEM
A to sto je neko bolestan pa iz Mrkonjica????ode u Novi Sad pa zavija za POSERIMO eh to je vec nenormalno...slozitece se naravno..mada kad skontam koji su to ???/libo me ....
-
car-x
vala kad vidim istetoviranog drazu mihajlovica na gurovicevoj nadlaktici skroz mi bude drago sto je ekipa u kojoj on igra ispala i to od losih francuza..flora.sa wrote:meni su rokali 4 godine...živila u opkoljenom Sarajevu...ali mi nisu rokali igrači iz reprezentacije...Nesferatu wrote:Da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo.Kakvi su to ljudi koji se raduju tudjoj nesreci?
vjerovatno su to radili neki što su bili na tribinama...takvi i ne zaslužuju da navijaju za BiH...ko ih je.be...![]()
ali to mi nije razlog da se nešto posebno radujem što je SiCG ispala...baš me vala zabole...nisu bili dovoljno dobri da prođu dalje, i to je to...bilo bi mi krivo da francuzi nisu prošli dalje, jer su bili bolji...
- manijak1
A ni pametiSuper, navijali ste za Francusku i pobijedili su! Svaka im cast! Radujte se onda zbog nje! Ali ne, vi se radujete (cast izuzecima) sto je neka SCG ispala!! Jednostavno ne mogu da rezonujem da postoje takva razmisljanja!!!
Helem coach Obradović je iznio sav prljav veš koji se odnosi na igrače i njihov odnos prema Mrkonjićanima , Modričanima, Dobojlijama i ostalim
Last edited by manijak1 on 21/09/2005 09:55, edited 1 time in total.
-
Nesferatu
Pa sta bi trebalo, svi mi da se po tebi mjerimo. Jer znamo tacno ko je rokao i ubijao i klao nase clanove familija bez da je ijedna utakmica u Beogradu prekinuta ili nedaj boze da se nije odigrala.flora.sa wrote:meni su rokali 4 godine...živila u opkoljenom Sarajevu...ali mi nisu rokali igrači iz reprezentacije...Nesferatu wrote:Da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo.Kakvi su to ljudi koji se raduju tudjoj nesreci?
vjerovatno su to radili neki što su bili na tribinama...takvi i ne zaslužuju da navijaju za BiH...ko ih je.be...![]()
ali to mi nije razlog da se nešto posebno radujem što je SiCG ispala...baš me vala zabole...nisu bili dovoljno dobri da prođu dalje, i to je to...bilo bi mi krivo da francuzi nisu prošli dalje, jer su bili bolji...
Mozda bi i ona BIH danas prosla dalje da se nasa djeca nisu morala igrati po sklonistima sa jednim obrokom dnevno i sa ocevima koji nisu znali da li ce ih vidjeti sljedeci put kad se vrate za 20+ dana koliko su na liniji igrali glavnu ulogu u najnovijoj epizodi "Opstanka".
Pricas gluposti, ne poznajes uzroke i razloge, i samo glumis nekog flegmatika, bolje ti je ne uplici se u pricu o kojoj mnogo ne znas, narucito o tome ko su ljudi koji igraju u Srpskoj reprezentaciji, pa oni sami sebe mrze, izmedju sebe hoce da se zderu, a kamoli neke Bosance i Hercegovce.
-
mačak u čizmama
moj nedavni komentar, da je mnogima ovdje draži poraz ekipe SCG
nego pobjeda vlastitog tima...je obrisan...
uzalud je obrisan, ljudi i dalje govore sta misle...
nego pobjeda vlastitog tima...je obrisan...
uzalud je obrisan, ljudi i dalje govore sta misle...
- manijak1
mačak u čizmama wrote:moj nedavni komentar, da je mnogima ovdje draži poraz ekipe SCG
nego pobjeda vlastitog tima...je obrisan...![]()
uzalud je obrisan, ljudi ipak i dalje govore sta misle...
Mogu ti otvoreno i iskreno reći
Npr.
12.10.2005 - neko će se radovati neko će biti tužan a neko će izabrati srcem ...........gdje je i šta je .......pa tek onda možemo o radovanju i ko je kome draži.
- manijak1
Čemu onda diskusija omačak u čizmama wrote:dakle, cemu onda brisanje postova
- flora.sa
ne kontaš ti šta ja hoću da kažem, vrati se na moj početni post...Nesferatu wrote:Pa sta bi trebalo, svi mi da se po tebi mjerimo. Jer znamo tacno ko je rokao i ubijao i klao nase clanove familija bez da je ijedna utakmica u Beogradu prekinuta ili nedaj boze da se nije odigrala.flora.sa wrote:meni su rokali 4 godine...živila u opkoljenom Sarajevu...ali mi nisu rokali igrači iz reprezentacije...Nesferatu wrote: Da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo.
Mozda bi i ona BIH danas prosla dalje da se nasa djeca nisu morala igrati po sklonistima sa jednim obrokom dnevno i sa ocevima koji nisu znali da li ce ih vidjeti sljedeci put kad se vrate za 20+ dana koliko su na liniji igrali glavnu ulogu u najnovijoj epizodi "Opstanka".
Pricas gluposti, ne poznajes uzroke i razloge, i samo glumis nekog flegmatika, bolje ti je ne uplici se u pricu o kojoj mnogo ne znas, narucito o tome ko su ljudi koji igraju u Srpskoj reprezentaciji, pa oni sami sebe mrze, izmedju sebe hoce da se zderu, a kamoli neke Bosance i Hercegovce.
i imam boldiranu riječ "posebno"...
radujem se što su izgubili jer nisu bili bolji...neka su izgubili, kada su već zaslužili da izgube...
samo potpisujem ono što je Prenj već naglasio...više se radujemo kada komšiji crkne krava...
pobogu, a već sam postavila post, toliko volimo tu našu reprezentaciju da sahat i pol prije početka utakmice nisamo se udostojili niti da joj otvorimo temu na forumu, a kada tamo neka SiCG, izgubi, to se odmah potencira ovdje...
ono što želim da kažem jeste da je puno bolje da riješavamo stvari oko naše repke, a ne da nam politika bude glavna vodilja zašto je neko pobijedio ili izgubio...
i dok nam dnevnopolitički događaji budu vodilja, nikada se nećmo udaljiti od mjesta na kome smo sada...
i opet ponavljam:onaj ko navija za SiCG, nije niti zaslužio da navija za BiH...
i dok istovremeno proklinjemo "ove" Srbe, što navijaju za tu reprezentaciju, zamjeramo Sandžaklijama što se identificiraju sa ovom zemljom i reprezentacijom...
a to da li ja glumim ili ne glumim flegmatika, i da li poznajem uzroke, i posljedice...ispade, da ti to bolje znaš od mene...
a sada odoh na teme, gdje se politika ne isprepliće sa svakim postom koji se postavi...
I da se zna: Svoju reprezentaciju volim, volim je i onda kada gubi, jer ja niti imam, niti želim da imam drugu državu, i drugu reprezentaciju...
-
mačak u čizmama
Čemu onda diskusija o
naklonostima ?
------------------------
da bi se brisala...selektivno
------------------------
da bi se brisala...selektivno
- Mahalac
[quote="Nesferatu]
Pa sta bi trebalo, svi mi da se po tebi mjerimo. Jer znamo tacno ko je rokao i ubijao i klao nase clanove familija bez da je ijedna utakmica u Beogradu prekinuta ili nedaj boze da se nije odigrala.
Pricas gluposti, ne poznajes uzroke i razloge, i samo glumis nekog flegmatika, bolje ti je ne uplici se u pricu o kojoj mnogo ne znas, narucito o tome ko su ljudi koji igraju u Srpskoj reprezentaciji, pa oni sami sebe mrze, izmedju sebe hoce da se zderu, a kamoli neke Bosance i Hercegovce.[/quote]
Ma svaka ti cast za ovaj post, trudim se da ne mrzim jer nam to nije u prirodi ali od istine se ne moze i ne treba
Pa sta bi trebalo, svi mi da se po tebi mjerimo. Jer znamo tacno ko je rokao i ubijao i klao nase clanove familija bez da je ijedna utakmica u Beogradu prekinuta ili nedaj boze da se nije odigrala.
Pricas gluposti, ne poznajes uzroke i razloge, i samo glumis nekog flegmatika, bolje ti je ne uplici se u pricu o kojoj mnogo ne znas, narucito o tome ko su ljudi koji igraju u Srpskoj reprezentaciji, pa oni sami sebe mrze, izmedju sebe hoce da se zderu, a kamoli neke Bosance i Hercegovce.[/quote]
Ma svaka ti cast za ovaj post, trudim se da ne mrzim jer nam to nije u prirodi ali od istine se ne moze i ne treba