Litvanija vs B&H

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
manijak1

Post by manijak1 »

Image
:D
Ja bih to volio i više od plasmana na SP :D :D
BošnjakTZ

Post by BošnjakTZ »

Ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene kada bi pobijedili sve do kraja,medjutim mislim da je to nemoguce.
prokockali smo jos jednu veliku priliku da dojemo barem do tog baraza,ali....

Ova utakmica je dokazala da je Blaz kriv za razne postavke u igri jer se pokazalo da Barbarez moze igrati gore u napadu.

SAMO BOSNA I HERCEGOVINA :bih: :bih: :bih:
Mahalac

Post by Mahalac »

[quote="Frutek"]Volio bi da roknemo srbe na po Marakane neg da uzmemo cijelo svjetsko prventsvo :bih:[/quote]

:kravata:
manijak1

Post by manijak1 »

Ova utakmica je dokazala da je Blaz kriv za razne postavke u igri jer se pokazalo da Barbarez moze igrati gore u napadu.
A ko ga je stavio u napad ? :D
Frutek

Post by Frutek »

BošnjakTZ wrote:Ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene kada bi pobijedili sve do kraja,medjutim mislim da je to nemoguce.
prokockali smo jos jednu veliku priliku da dojemo barem do tog baraza,ali....

SAMO BOSNA I HERCEGOVINA :bih: :bih: :bih:
U pravu si za Blaža al budi siguran da on neće micat više Barbareza iz napada. Mislim, bio bi lud kad bi ga vratio u odbranu :x

A što se tiče 3 pobjede, ništa nije nemoguće ako se budu zalagali ko neku noć. Znači puno trčanja i hladne glave do kraja i mi sve možemo.

Al što bi volio da Srbe oderemo u Beogradu, gidu godine bi složio :D :D :bih:
BigBoss

Post by BigBoss »

Sta ste se prepali, nema se sta izgubiti. Pobjeda ili nista. U boljoj smo poziciji od Spanije, sta ako izgube od Srba a mi pobjedimo Litvaniju. Prepali se Litvanije, rasturice ih nasi. Ne sikirajte se. 3 : 1 za BiH. :P :bih:
Edin H.

Post by Edin H. »

Ma bas nesto razmisljam mislim da ce ga Baka opet vratiti u odbranu s obzirom da Spahic ima dva zuta :roll:

A moramo ici na pobjedu.
Frutek

Post by Frutek »

Edin H. wrote:Ma bas nesto razmisljam mislim da ce ga Baka opet vratiti u odbranu s obzirom da Spahic ima dva zuta :roll:

A moramo ici na pobjedu.
Bolje mu je da nalazi neku drugu alternativu umjesto Spahića a da Barbareza nipošto ne dira iz napada. Neće valjda sad zeznut Baka kad je cijel svijet vidio gdje je Sergeju mjesto :oops:

A i Spahić džab džabahte dobi onaj žuti, mora on srat onom bahatom Belgijancu :D i zaradi žuti :( Šteta, dobro igra Spahić, dobro bi nam došo protiv Litvanaca.
praznina

Post by praznina »

manijak1 wrote::oops:
Opet ja!
Ma daj :D misliš i na Crnu Goru ? :D
Jah :D a tamo redovi za tu putnu ispravu
Ne mislim na Crnu Goru nego na Republiku Makedoniju.

Državljanstvo CG mi je zagarantovano jer stoji da sam državljanin Republike Srbije i Srbije i Crne Gore. Ova potonja još uvijek postoji ali se ne zna dokad.
manijak1

Post by manijak1 »

:D Pa to može samo na Balkanu :D
Haj eto probaj i kod Slovenaca :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Frutek wrote:
Edin H. wrote:Ma bas nesto razmisljam mislim da ce ga Baka opet vratiti u odbranu s obzirom da Spahic ima dva zuta :roll:

A moramo ici na pobjedu.
Bolje mu je da nalazi neku drugu alternativu umjesto Spahića a da Barbareza nipošto ne dira iz napada. Neće valjda sad zeznut Baka kad je cijel svijet vidio gdje je Sergeju mjesto :oops:

A i Spahić džab džabahte dobi onaj žuti, mora on srat onom bahatom Belgijancu :D i zaradi žuti :( Šteta, dobro igra Spahić, dobro bi nam došo protiv Litvanaca.

Ma stvarno je profesionalno i muski odigrao i protiv Belgije i protiv Spanije.

Ali ovo je tacno, nasi uglavnom potpuno bez-veze dobijaju zute kartone.
Pa sjeti se samo Beslije :?
BigBoss

Post by BigBoss »

Barbarez je dao go ali mu igra bas i nije bila najbolja. Dobar je i za odbrane, trebaju brzi igraci naprijed. Bolic slab skroz. Bartolovic, Bajramovic, Grujic, Misimovic, Music kombinacija odlicna. Imaju malo vise elana, i dobro vezu igru.
praznina

Post by praznina »

manijak1 wrote::D Pa to može samo na Balkanu :D
Haj eto probaj i kod Slovenaca :D

Kada bih uzeo njihovo odrekao bih se jednog od ona tri dok kažeš keks. :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Spahić je krivac za gol kod nas protiv Litvanije ali ........Bešlija i Bartolović bi mogli biti Red Bull kombinacija :D
Santos

Post by Santos »

Obavezno Misimovica u napad mjesto Bolica ako bude Bolic bice nabijanje naprjed i gubljenje lopti.Mada sumljam da ce tako biti.
BošnjakTZ

Post by BošnjakTZ »

Mahalac wrote:
Frutek wrote:Volio bi da roknemo srbe na po Marakane neg da uzmemo cijelo svjetsko prventsvo :bih:[/quote]

:kravata:
[/quote]

JOJ JARANE I JA BI TO VOLIO
Edin H.

Post by Edin H. »

Ma Manijak onda smo bili indisponirani nakon onog poraza protiv Belgije.
Sada sam siguran u pobjedu i to 2 - 0.

Jedino me malo brine fizicka snaga igraca Litvanije, a tehnicki su nula.
I cetiri standardna igraca im se vracaju u tim.
Nisu igrali protiv SiCG zbog zutih kartona.

Misimovic i Bajramovic (mora i njemu jedna upaliti) i to u prvih 40 minuta :D
BigBoss

Post by BigBoss »

Bolic mozda pocne utakmicu ali ce ga Baka zamjeniti cim vidi da ide traljavo. A ova utakmica protiv Belgije je pokazala da je dobro sto su neki bili na odmoru. :lol: 8-)
Frutek

Post by Frutek »

Bolićevo vrijeme je prošlo. Hvala mu na svemu, veliki je borac bio i osto i uradio je veliku stvar za Bosanski fudbal. Ali trenutno, velik je ulog i treba možda on da pomogne mlađima da dobro odrade preostale 3 utakmice.
BošnjakTZ

Post by BošnjakTZ »

Frutek wrote:Bolićevo vrijeme je prošlo. Hvala mu na svemu, veliki je borac bio i osto i uradio je veliku stvar za Bosanski fudbal. Ali trenutno, velik je ulog i treba možda on da pomogne mlađima da dobro odrade preostale 3 utakmice.
E ovo si u pravu.Neka odigra jos ove 3 utakmice i tre ba mu napraviti oproštaj,kao i BALJICU
BigBoss

Post by BigBoss »

Ma ako SiCg izgube od Spanaca bice nervozni na utakmici sa BiH. A tu su sanse. :D
praznina

Post by praznina »

BigBoss wrote:Ma ako SiCg izgube od Spanaca bice nervozni na utakmici sa BiH. A tu su sanse. :D

Posebno pred 80 hiljada gledalaca na Marakani. Al će da gori. :D :D :D :D :D
BigBoss

Post by BigBoss »

Pa i ako pobjede opet dobro, onda ce se opustiti. Opet sanse za BiH. :D Dobro kako god okrenes. :D
Frutek

Post by Frutek »

praznina wrote:
BigBoss wrote:Ma ako SiCg izgube od Spanaca bice nervozni na utakmici sa BiH. A tu su sanse. :D

Posebno pred 80 hiljada gledalaca na Marakani. Al će da gori. :D :D :D :D :D
Ma daaaaj. Pa nema u Srbiji cijeloj 80000 ljudi koji imaju para da plate kartu :D :D :D

Hajmo hajmo Bosno, hajmo Hercegovino :bih:
igla

Post by igla »

ne mogu da vjerujem al bih mogao samo ovaj jedan put navijati za sosone sa one strane drine da naguze Spanske supke, naravno pod uslovom da mi povedeo u litvaniji
recept za uspijeh nije atomska fizika: zovnut one koji hoce, mogu i zele igrat za repku. objektivno nasi igraci u globalu nisu svjetski poznati al kad igraju srcem mogu svakog dobiti. jos kad tu dadaju malo mozga i kad Baka ne zove neke anonimuse da u 29 godini stvaraju karijeru preko repke, tad bi bili zahebani al u pozitivnom pogledu....ovako dabogda
Locked