Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene kada bi pobijedili sve do kraja,medjutim mislim da je to nemoguce.
prokockali smo jos jednu veliku priliku da dojemo barem do tog baraza,ali....
Ova utakmica je dokazala da je Blaz kriv za razne postavke u igri jer se pokazalo da Barbarez moze igrati gore u napadu.
BošnjakTZ wrote:Ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene kada bi pobijedili sve do kraja,medjutim mislim da je to nemoguce.
prokockali smo jos jednu veliku priliku da dojemo barem do tog baraza,ali....
Ova utakmica je dokazala da je Blaz kriv za razne postavke u igri jer se pokazalo da Barbarez moze igrati gore u napadu.
SAMO BOSNA I HERCEGOVINA
U pravu si za Blaža al budi siguran da on neće micat više Barbareza iz napada. Mislim, bio bi lud kad bi ga vratio u odbranu
A što se tiče 3 pobjede, ništa nije nemoguće ako se budu zalagali ko neku noć. Znači puno trčanja i hladne glave do kraja i mi sve možemo.
Al što bi volio da Srbe oderemo u Beogradu, gidu godine bi složio
Sta ste se prepali, nema se sta izgubiti. Pobjeda ili nista. U boljoj smo poziciji od Spanije, sta ako izgube od Srba a mi pobjedimo Litvaniju. Prepali se Litvanije, rasturice ih nasi. Ne sikirajte se. 3 : 1 za BiH.
Edin H. wrote:Ma bas nesto razmisljam mislim da ce ga Baka opet vratiti u odbranu s obzirom da Spahic ima dva zuta
A moramo ici na pobjedu.
Bolje mu je da nalazi neku drugu alternativu umjesto Spahića a da Barbareza nipošto ne dira iz napada. Neće valjda sad zeznut Baka kad je cijel svijet vidio gdje je Sergeju mjesto
A i Spahić džab džabahte dobi onaj žuti, mora on srat onom bahatom Belgijancu i zaradi žuti Šteta, dobro igra Spahić, dobro bi nam došo protiv Litvanaca.
Ma daj misliš i na Crnu Goru ?
Jah a tamo redovi za tu putnu ispravu
Ne mislim na Crnu Goru nego na Republiku Makedoniju.
Državljanstvo CG mi je zagarantovano jer stoji da sam državljanin Republike Srbije i Srbije i Crne Gore. Ova potonja još uvijek postoji ali se ne zna dokad.
Edin H. wrote:Ma bas nesto razmisljam mislim da ce ga Baka opet vratiti u odbranu s obzirom da Spahic ima dva zuta
A moramo ici na pobjedu.
Bolje mu je da nalazi neku drugu alternativu umjesto Spahića a da Barbareza nipošto ne dira iz napada. Neće valjda sad zeznut Baka kad je cijel svijet vidio gdje je Sergeju mjesto
A i Spahić džab džabahte dobi onaj žuti, mora on srat onom bahatom Belgijancu i zaradi žuti Šteta, dobro igra Spahić, dobro bi nam došo protiv Litvanaca.
Ma stvarno je profesionalno i muski odigrao i protiv Belgije i protiv Spanije.
Ali ovo je tacno, nasi uglavnom potpuno bez-veze dobijaju zute kartone.
Pa sjeti se samo Beslije
Barbarez je dao go ali mu igra bas i nije bila najbolja. Dobar je i za odbrane, trebaju brzi igraci naprijed. Bolic slab skroz. Bartolovic, Bajramovic, Grujic, Misimovic, Music kombinacija odlicna. Imaju malo vise elana, i dobro vezu igru.
Ma Manijak onda smo bili indisponirani nakon onog poraza protiv Belgije.
Sada sam siguran u pobjedu i to 2 - 0.
Jedino me malo brine fizicka snaga igraca Litvanije, a tehnicki su nula.
I cetiri standardna igraca im se vracaju u tim.
Nisu igrali protiv SiCG zbog zutih kartona.
Misimovic i Bajramovic (mora i njemu jedna upaliti) i to u prvih 40 minuta
Bolic mozda pocne utakmicu ali ce ga Baka zamjeniti cim vidi da ide traljavo. A ova utakmica protiv Belgije je pokazala da je dobro sto su neki bili na odmoru.
Bolićevo vrijeme je prošlo. Hvala mu na svemu, veliki je borac bio i osto i uradio je veliku stvar za Bosanski fudbal. Ali trenutno, velik je ulog i treba možda on da pomogne mlađima da dobro odrade preostale 3 utakmice.
Frutek wrote:Bolićevo vrijeme je prošlo. Hvala mu na svemu, veliki je borac bio i osto i uradio je veliku stvar za Bosanski fudbal. Ali trenutno, velik je ulog i treba možda on da pomogne mlađima da dobro odrade preostale 3 utakmice.
E ovo si u pravu.Neka odigra jos ove 3 utakmice i tre ba mu napraviti oproštaj,kao i BALJICU
ne mogu da vjerujem al bih mogao samo ovaj jedan put navijati za sosone sa one strane drine da naguze Spanske supke, naravno pod uslovom da mi povedeo u litvaniji
recept za uspijeh nije atomska fizika: zovnut one koji hoce, mogu i zele igrat za repku. objektivno nasi igraci u globalu nisu svjetski poznati al kad igraju srcem mogu svakog dobiti. jos kad tu dadaju malo mozga i kad Baka ne zove neke anonimuse da u 29 godini stvaraju karijeru preko repke, tad bi bili zahebani al u pozitivnom pogledu....ovako dabogda