Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo za pocetak paste posljednjeg posta od forumasa
"stari" a sve u cilju ujedinjenja tema te razglabanja o ovoj buducoj srceparajucoj tekmi a sve na istom mjestu.
Pokazite vase kalkulacije.
Stari:
Eh... evo me opet na poslu a tu mi je internet dostupan a da vidimo sta se desilo ....a desilo se jastaje kako nije. Ljudi moji, ovi nasi nogometasi ce mi stvarno izglodjati i ovo malo dzigerice sto mi je ostalo nenaceto alkoholom. Fino su igrali, pogotovu u drugom poluvremenu, svaka cast...slozio bih se sa bechom Milenkovic, Bartolovic, Berberovic ...kao i Music i jos poneki su me nakon one katastrofe proljetos protiv Litve...vise nego prijatno iznenadili. Ostaje da se zali za propustenom prilikom. Da su momci odigrali protiv Litve onako kako su odigrali 2:go poluvrijeme protiv Flamansko-Valonske kohorte u subotu ...danas bi bili na konju. Ovako ostaju moje licne nade da ce se desiti veliko iznenadjenje u Kaunasu (ili Vilnjusu). Premda mi doktori kazu da bi zbog mog zdravlja bilo bolje da nas Litvanci zgaze tako da ne dodje do grozomorne utakmice sa Srbima gdje ce se o svemu odlucivati. U slucaju da nas Litvanci tuku ...to cu vidjeti kao olaksavajucu okolnost. Nasi momci ce igrati protiv srba totalno rastereceno...i uz leprsavu igru zaprditi im jedno 2 puta ....da parafraziram velemajstora zooma..."do jajnika."
Za one koji traze i zele fudbalske obracune sa nacionalnim predznakom. Evo vam moguce teorije ...Bosanci i Hercegovci naguze srbe u Begeshu...i Srbija ide u doigravanje gdje se sastaje sa ekipom Hrvatske koja ce tamo da upadne nakon poraza od mojih plavookih vikinga u listopadu mjesecu. A sudija ce im biti slovenac....
Last edited by Mahalac on 05/09/2005 22:00, edited 1 time in total.
Nacionalna asocijacija Litvanije prijavila je stadion FK "Vetra" u Vilniusu za kvalifikacionu utakmicu protiv naše "A" reprezentacije, a koja će se odigrati u srijedu, 7. septembra 2005. Satnica utakmice još uvijek nije službeno potvrđena, a FIFA Komitet za sudijska pitanja imenovao je sudijski tim iz Mađarske: Viktor Kassai, glavni sudija, Gabor Eros i Attila Kelemen, asistenti i Ferenc Bede, četvrti sudija. Kontrolor suđenja je Vladimir Šajn iz Slovenije, a delegat utakmice Adalbert Kassai iz Rumunije.
Mahalac wrote:Evo za pocetak paste posljednjeg posta od forumasa
"stari" a sve u cilju ujedinjenja tema te razglabanja o ovoj buducoj srceparajucoj tekmi a sve na istom mjestu.
Pokazite vase kalkulacije.
Stari:
Eh... evo me opet na poslu a tu mi je internet dostupan a da vidimo sta se desilo ....a desilo se jastaje kako nije. Ljudi moji, ovi nasi nogometasi ce mi stvarno izglodjati i ovo malo dzigerice sto mi je ostalo nenaceto alkoholom. Fino su igrali, pogotovu u drugom poluvremenu, svaka cast...slozio bih se sa bechom Milenkovic, Bartolovic, Berberovic ...kao i Music i jos poneki su me nakon one katastrofe proljetos protiv Litve...vise nego prijatno iznenadili. Ostaje da se zali za propustenom prilikom. Da su momci odigrali protiv Litve onako kako su odigrali 2:go poluvrijeme protiv Flamansko-Valonske kohorte u subotu ...danas bi bili na konju. Ovako ostaju moje licne nade da ce se desiti veliko iznenadjenje u Kaunasu (ili Vilnjusu). Premda mi doktori kazu da bi zbog mog zdravlja bilo bolje da nas Litvanci zgaze tako da ne dodje do grozomorne utakmice sa Srbima gdje ce se o svemu odlucivati. U slucaju da nas Litvanci tuku ...to cu vidjeti kao olaksavajucu okolnost. Nasi momci ce igrati protiv srba totalno rastereceno...i uz leprsavu igru zaprditi im jedno 2 puta ....da parafraziram velemajstora zooma..."do jajnika."
Za one koji traze i zele fudbalske obracune sa nacionalnim predznakom. Evo vam moguce teorije ...Bosanci i Hercegovci naguze srbe u Begeshu...i Srbija ide u doigravanje gdje se sastaje sa ekipom Hrvatske koja ce tamo da upadne nakon poraza od mojih plavookih vikinga u listopadu mjesecu. A sudija ce im biti slovenac....
Hebat ga...i pad je let!
Zasto se ne nadati?!
Ko je u stanju strpati Belgijance u mali dzep taj se smije nadati pobjedi u Litvaniji.
Bili donji ili gornji,ima nas koji smo uz vas,Bijeli!
Samo naprijed pa sta nebo da.
Treba se prizemljiti .
Kao prvo treba ih pobijediti a kao drugo najpovoljniji rezultat između Mrskih ( Španije ) i Najmržih ( Japanaca ) je X što mi jako teško pada ili čak pod uslovima regionalne saradnje ( uz pretpostavku da se uzmu Litvanci ) a Japanci oderu mrske Špance onda bi nam baraž bio siguran a pod X-om ni direktan plasman ne bi bio nemoguć ali pod uslovom da se održi psihofizička kohezija ekipe koja je bila na visokom nivou na utakmicama protiv Španije i Belgije .
Vala nije nas...Sta uradi PTC i Miloseviceva propaganda...to je za cudjenje... Nego manijace....mislim da nismo u stanju da spojimo dvije dobre utakmice...moje je predvidjanje da padamo u Litvaniji...
Pa i hoce...slaba su nam istocna braca...samo smo mi levati sto smo im dali 2 boda a i litvancima takodje...Mislim da cemo sacekati neko sljedece prvenstvo da se kvalifikujemo...