Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
love wrote:
Cini mi se da su neke novine prosle godine u Bosni postavili slicnu anketu,dali smatraju religiju vaznim diom 'zivota 87% odgovorili DA ostalo NE ili kako kad.
Sve dotle dok se religija bude smatrala vaznijim diom zivota, ... imat cemo, ... ovako, ... elementarno nepismene forumase.
Pravopis,i ako mozda nekad nije u redu,nije tema na ovom forumu,tako da ti komentar nema smisla.Ako ti je krivo cinjenica da si mala mala manjina(ateista) sta cu ti ja, Bosance niko ne tjera da vjeruju a ti bi ih tjerao da nevjeruju....e nemoze, ako komunizam nije mogao necete ni takvi kao ti
kako bolan love mala mala manjina ateista, pa pogledaj anketu koju si ti licno postavio Ima vise ateista nego bilo kojih drugih
Fakat se Love moramo zaliti da smo ugrozeni, pa najvise ateista
eh sad
smanji malo u toru ipak ima hrane kakve takve i koliko toliko ali bar neces nikad gladna biti, niti ces morati puno "dumati"
Ah sad mi je cini mi se jasno sta je Dzemat, love skontala sam
Dzemat = tor
Ispravi me ako grijesim
Ako Bird zeli da bude Papa sto da ne bude Svako ima pravo da bude sta hoce
Mene cesto porede sa jednim vragolastim Budom pa se Buda ne ljuti
al' se ne ljutim ni ja na njega/nju ;0
hananah wrote:eh sad
smanji malo u toru ipak ima hrane kakve takve i koliko toliko ali bar neces nikad gladna biti, niti ces morati puno "dumati"
Ah sad mi je cini mi se jasno sta je Dzemat, love skontala sam Dzemat = tor
Ispravi me ako grijesim
Hana, jel' ovako skupljas karmu? ...vrijedjajuci pripadnike drugih religija, ciju lokalnu vjersku zajednicu poredis sa torovima?
... ili je nesto drugo u pitanju?
hananah wrote:eh sad
Ah sad mi je cini mi se jasno sta je Dzemat, love skontala sam Dzemat = tor
Ispravi me ako grijesim
Hana, jel' ovako skupljas karmu? ...vrijedjajuci pripadnike drugih religija, ciju lokalnu vjersku zajednicu poredis sa torovima?
... ili je nesto drugo u pitanju?