odo ja ... ispadam balavac medju vama
Fale li vam vremena...
-
hananah
Pa eto Danas pun pogodak
Ja svoje godine ne krijem 
E haj sad vi koliko godinica imate ili bar koliko godinica ste imali kad je rat poceo i kojih se mjesta sjecate da su bila onako fina
I fali li vam ta atmosfera tog prijeratnog vremena u gradu, svega vam
E haj sad vi koliko godinica imate ili bar koliko godinica ste imali kad je rat poceo i kojih se mjesta sjecate da su bila onako fina
- danas
pa rekla sam ti sa mi fali, bas mi fali... nije to vise ni onaj jednostavni zal za vremenom kada mi je bilo 17, jer svi ljudi koje znam i koji su to vrijeme prozivjeli (pa makar imali danas 35 ili 45 ili 55 godina) se sjecaju toga doba sa sjetom...hananah wrote: I fali li vam ta atmosfera tog prijeratnog vremena u gradu, svega vam
a ja sam '71. eto.
- Vodenjak
Nikad mi nece biti jasno kako smo se, ovakvi kakvi jesmo, dali ubijediti od ovih dzevdzeza (otkud mi ovaj naziv u mp3??
) da je nostalgija za onim vremenima, da je pojam bratstva i jedinstva, da je ljubav prema zelenim ocima, plavoj kosi, crnim carapama
nesto negativno???
I jos smo si dozvolili da se, povijeni, sucutno i ponizno, pravdamo zbog toga...
Ili da priznajemo kako ono prije nije bilo stvarno a ko, eto, ovo sto su oni napravili (kako ih ono nazvah?
) ono sto je pravo?
Ludilo, LUDILO, LUDILO!
I jos smo si dozvolili da se, povijeni, sucutno i ponizno, pravdamo zbog toga...
Ili da priznajemo kako ono prije nije bilo stvarno a ko, eto, ovo sto su oni napravili (kako ih ono nazvah?
Ludilo, LUDILO, LUDILO!
Last edited by Vodenjak on 19/08/2005 00:52, edited 1 time in total.
-
hananah
vidim Gavro da si odmah odletio u ispovjedaonicu 
nego de da se vratimo temi - sta vam fali od prije ako vam ista fali
A ti Gavro pa valjda i ti imas neke uspomene na prijeratna vremena? Ne vjerujem da si '92 godiste
ili si napredno cheljade 
nego de da se vratimo temi - sta vam fali od prije ako vam ista fali
A ti Gavro pa valjda i ti imas neke uspomene na prijeratna vremena? Ne vjerujem da si '92 godiste
- kekec
Vidi Hane, pa ti si bona puterica!hananah wrote:Pa eto Danas pun pogodakJa svoje godine ne krijem
- Vodenjak
Shuti matori!kekec wrote:Vidi Hane, pa ti si bona puterica!hananah wrote:Pa eto Danas pun pogodakJa svoje godine ne krijem
Ne otkrivaj se (nas)!