Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sicky wrote:javicu ti kako je sa kuglom na jeziku kad pojedem prvi obrok
trenutno ne pricam samo tipkam
gazz-u svrbi pupak...evo skace od zora
Prijateljica mi nema gdje nema piercing: pupak, jezik, nos, obrva po usima. Jedino nema jos u onoj stvari.
Ja imam po usima nekih naredanih, ali mi je lijepo kad vidim u djevojke piercing u pupku. Ja sam za to prestara...
flora.sa wrote:za tatoo se ne sekiram..nema šanse da me uhvati luda za tim...
ili možda ima???
ma ne...ne bih stvarno uradila nešto na što bih bila osuđena na cijeli život, a laserko skidanje je troduplo skuplje...tako da je pirce ipak bolji, sigurniji, jefitiniji, a i uvijek ga mogu skinuti kada mi dosadi...
i šta je nama cure????
odjednom skoro sve koke sa foruma hoće da se buše????
flora.sa wrote:
ne tatoo ne volem...
jedino mjesto gdje bih nešto tetovirala, a to bi MORALO biti jedino neko stilizirano sunce, je gležanj desne noge...
to sam radila i kanom prošlog ljeta...
inače, te privremene tetovaže, vjerovatno ne izgledaju isto prvi dan, i poslije 2 godine...vjerovtno boje nakon nekog vremena počnu da blijede, tako da to, nakon tog perioda izgleda puuuno lošije, i neprof.urađeno...
imam takav osjećaj...možda se varam...ali ja to zamišljam kao farbanje kose, ili preljev nekim kolor-šamponom, boja nije ista prvi i petnaesti dan...
ma ja to govorim za sebe, ne za tebe....nije svako za tetovaze...
ja sam uradila svoju kad sma busila pupak...imala sam kao dijamant u pupku a oko pupka uradjeno sunce kako gori....meni su bile zahvalne boje i izabrala sam crtez koji ne zavisi od ostrih ivica, tako da i kad je pocelo blijediti nakon 2 godine super je izgledalo...poslije sa dobrim peelingom sve nestane
Ja imam vec tri godine piercing na pupku, četri pet rupica na jednom uhu, jednu na drugom....i jedno malo srculence na zubu....Plaho mi se sviđa rupica ta tlane na nosu, ali nešto nisan 100% sigurna, ali najvjerovatnije će i to biti.
Ebiga kad mi sve to dosadi samo izvadim i ništa mema....rupice zarastu.