piercing
Moderator: anex
- flora.sa
#1 piercing
bijah na moru i dobih iznenadnu želju da uradim piercing...
e sad, ako znate gdje je moguće to uraditi u Sa, koliko je sigurno, prednosti, mane, cijene..sve, sve, sve...
izvolite...
e sad, ako znate gdje je moguće to uraditi u Sa, koliko je sigurno, prednosti, mane, cijene..sve, sve, sve...
izvolite...
-
zensko
piercing, gdje?
joj i mene je uhvatila neka luda da probusim obrvu
ali rekose mi da sam dama i da mi nece stajati
ako mislis na pupak, to mozes uraditi u skenderiji, moja prijateljica je nedavno uradila piercing i kaze da ne boli, da je sve super sterilno ali ne znam koliko je para
ako mislis na pupak, to mozes uraditi u skenderiji, moja prijateljica je nedavno uradila piercing i kaze da ne boli, da je sve super sterilno ali ne znam koliko je para
- flora.sa
zensko wrote:piercing, gdje?
da mislim...
ne znam odakle mi ta fix ideja, jer mi je to uvijek bilo nekako bezze, ali kada sam na moru vidjela koliko lijepih pircinga ima, pravo sam se napalila na to...
elem, ako to ne uradim sada, neću nikada, jer će me želja za tim proći...
čula sam za Skenedriju, ali me naravno zanima i cijena...
tamo je koštalo oko 80 KM
da li je to skupo???
btw...na obrvi to zna izgledati lijepo, ako je pirce veoma mali, čak je po meni nekako i sexy...ne znam...
-
13
#4 Re: piercing
flora.saflora.sa wrote:bijah na moru i dobih iznenadnu želju da uradim piercing...
izvolite...
mene fino za ruku uzmes ..... i ja te vodim kod prijatelja u skenderiju i zavrsimo u sec. .... niti ce te boliti a ni po dzepu isto ......
ja sam nedavno bio kod njih ponovo ..... uradio jos jedan crtez .....
raja su prava ......
- flora.sa
#5 Re: piercing
znači još jedan glas za skenderiju...13 wrote:flora.saflora.sa wrote:bijah na moru i dobih iznenadnu želju da uradim piercing...
izvolite...
mene fino za ruku uzmes ..... i ja te vodim kod prijatelja u skenderiju i zavrsimo u sec. .... niti ce te boliti a ni po dzepu isto ......
ja sam nedavno bio kod njih ponovo ..... uradio jos jedan crtez .....
raja su prava ......
OK, to je onaj tatoo centar u prizemlju, je li tako??
sigurno je???
neću dobiti hepatitis C
mogu li da biram pirce??? (ne želim ništa veliko, sa nekim kuglicama i sl..)
je li uračunato u cijenu, ili se to dodatno plaća????
imam milion pitanja...
-
xygirl
floriana, skenredija 100% ok. sigurno dobro rade, cisto a i ne boli...
nekad davno je bilo 70KM... sumnjam da se nesto previse promijenilo...
nisam protiv, naprotiv
pupak je super... ali ja sam sve svoje, zapravo ove na vidnim mjestima, morala poskidati zbog posla ...
nisam protiv, naprotiv
- flora.sa
da znam..imam isti problem...samo imam probušene uši...ništa extremno..ali se pupak na polsu ne bi vidio...xygirl wrote:floriana, skenredija 100% ok. sigurno dobro rade, cisto a i ne boli...
nisam protiv, naprotivpupak je super... ali ja sam sve svoje, zapravo ove na vidnim mjestima, morala poskidati zbog posla ...
-
xygirl
pa to ti i kazemflora.sa wrote: da znam..imam isti problem...samo imam probušene uši...ništa extremno..ali se pupak na polsu ne bi vidio...
ma nemam ni ja nista extremno, imala sam nekad na obrvi pa sam se morala i toga rijesiti...
sicky, boli li?
- sicky
ako imas iskustva od ranije..ne bolixygirl wrote:pa to ti i kazemflora.sa wrote: da znam..imam isti problem...samo imam probušene uši...ništa extremno..ali se pupak na polsu ne bi vidio...pupak skriven (na poslu naravno
) a nekako mi je to najbolje mjesto za piercing, sexy je itd...
ma nemam ni ja nista extremno, imala sam nekad na obrvi pa sam se morala i toga rijesiti...
sicky, boli li?
p.s. malo me spucala luda sorry
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma sta bi ti bez gasolinesicky wrote:evo gazz i ja upravo dosle iz skenderije..ona nos i pupak "izbusila" a ja samo jezik![]()
-
PR80.
Piercing na pupku je super, pravo ono privlacan, sexy...
A jeste li cure razmisljale o "piercingu" na zubu? Jos dok sam imala praksu kod zubara on nama to sredivao... Koristi posebnu vrstu "ljepila", ne osteti uopste zub a i fino je za pogledati.
U Bosni sam bila ali nisam fakat nikog vidjela sa takvim piercingom.... ovamo je vise to i out na neki nacin, ali kad je nesto fino onda tome rok ne prolazi.
Pa eto, bez obzira na sta se odlucite sretno!

A jeste li cure razmisljale o "piercingu" na zubu? Jos dok sam imala praksu kod zubara on nama to sredivao... Koristi posebnu vrstu "ljepila", ne osteti uopste zub a i fino je za pogledati.
U Bosni sam bila ali nisam fakat nikog vidjela sa takvim piercingom.... ovamo je vise to i out na neki nacin, ali kad je nesto fino onda tome rok ne prolazi.
Pa eto, bez obzira na sta se odlucite sretno!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Pa naravno..vama to nije ni trebalo da privucete nechiju pazhnjusicky wrote:ma bile smo i bez piercing-a![]()
![]()
![]()
BObi dje si
A vidi sta Google prikaze kad ukucash rijech "piercing"...
http://images.google.com/images?q=pierc ... a=N&tab=wi
-
DTL
"one na vidnim mjestima" znaci da su na nekim drugim, "nevidljivim".xygirl wrote: pupak je super... ali ja sam sve svoje, zapravo ove na vidnim mjestima, morala poskidati zbog posla ...
Ako se to odnosi na druge "nevidljive"lokacije izuzev glave, majke ti samo mi reci gdje si to radila? Interesujeme jer sam i sama kandidat.
Pitanje ima smisla samo ako si iz Sarajeva ili iz BiH, sve druge lokacije govore same za sebe.
- sicky
wooooow nimalo gadno..sto bi rekla ova gazz pored mene bas je coollllllllBobi wrote:Pa naravno..vama to nije ni trebalo da privucete nechiju pazhnjusicky wrote:ma bile smo i bez piercing-a![]()
![]()
![]()
BObi dje si.
A vidi sta Google prikaze kad ukucash rijech "piercing"...![]()
http://images.google.com/images?q=pierc ... a=N&tab=wi
- Bumbar
Hm...mene je prije 2 godine spucala luda da probusim jezik...jedini razlog sto to nisam ucinila je sto u bihacu to nitko nije radio (mislim u radnjama).
Ok...ima li ovdje neko da ima piercing u jeziku??? iskustva molim.
Hocu da probusim pupak i obrvu...za pupak su svi ok ali za obrvu kazu da mi ne treba to kao studentu pravu (kao moram biti ozbiljna
)...
Koje su cijene u skenderiji? Flora jesi bila?
Ok...ima li ovdje neko da ima piercing u jeziku??? iskustva molim.
Hocu da probusim pupak i obrvu...za pupak su svi ok ali za obrvu kazu da mi ne treba to kao studentu pravu (kao moram biti ozbiljna
Koje su cijene u skenderiji? Flora jesi bila?