Najpozeljnija udavaca s foruma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- manijak1
- manijak1
- elektropotrosac
pa dze su te udavace. nemoj da zovem istrazitelje. jab se zenijo a one ... gledaju kino.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Reggie

- elektropotrosac
regina mi nesto neartikulisano dobaci ...
-
13
uvodna tema ...... nice .....
udavace .....
samo zelio bih da modifikujem temu posto vidim da nas ovdje ima vise starijih neudatih i neozenenih ...... imam prejdlog ..... imam amandman ..... da se tema promjeni u nesto kao "forumski cogo!!!" ili slicno ili "forumski izlog za vozove koji stoje .....
",ali otom-potom .... mislim sta i ja pricam(serem po bosnjacki) kad se ni ja jos nisam ozenio a vakat mi je ..... ali kazem sve u svoje vrijeme ....valjda ce i mene kupidon pogoditi kao neke ovdje prisutne .....posto ne znam tj. slabo znam ikoga ovdje sem sestri i mozda jednu dvije nemam pravo glasa da kazem koja je najpozeljnija .....kravi iskrene cestitke ...... a sestri iskrene zelje ... i nije jos vrijeme...... uzivaj jos .....
ps. kravo ...... le` mala mic-mic ce umre od ne jede !!!!!!
adjjjuuuuu
udavace .....
samo zelio bih da modifikujem temu posto vidim da nas ovdje ima vise starijih neudatih i neozenenih ...... imam prejdlog ..... imam amandman ..... da se tema promjeni u nesto kao "forumski cogo!!!" ili slicno ili "forumski izlog za vozove koji stoje .....
ps. kravo ...... le` mala mic-mic ce umre od ne jede !!!!!!
adjjjuuuuu
- sicky
ej znas sta...ides cini mi se tamo onom cika "odgovornom"...bilo je tako...imas gore ARHIVA...RAJA... blabla e tu ima negdje pise "odgovorni" pa njemu posalji na mail...zaboravih kako ide njegov mail i to je to...
ako grijesim nek' me neko ispravi!
javi sta je bilo
ako grijesim nek' me neko ispravi!
javi sta je bilo
-
13
ma sjetim se ja sviju ....
annela mislim na ANNELU .... djevojku iz cajdjinice ..... super je opet se sresti s ljudima s kojima si dijelio dnevne izvjestaje ..... nisam ja vas zaboravio .... samo nemam vremena da se kucam vec vas i trenutcima pauze posmatram .....
sicky thx!!!!
annela mislim na ANNELU .... djevojku iz cajdjinice ..... super je opet se sresti s ljudima s kojima si dijelio dnevne izvjestaje ..... nisam ja vas zaboravio .... samo nemam vremena da se kucam vec vas i trenutcima pauze posmatram .....
sicky thx!!!!
- elektropotrosac
..........|___||___||___||___||___||0_\==;
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i