Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je nebitno jer nisi rekao šta on radi u tom slučaju poslije odluke mada ako je promijenila identitet na forumu onda to može lako i .......... petkom izbjegavati .
Pa da ,ozenio bih neku sa foruma,samo moj problem je da ih ima vise:Maja,Iz tudjine,Mela,Sara,Mica-maca,Sejla,Lela,Dzana,a druge koje ne spomenuh,OPROSTITE,ali ste sigurno u mome srculencu!
stochar wrote:nemoj sutra, sutra je utorak! bolje ti je cekaj cetvrtak... nego, niko ne rece nista konjkretno, sve neka okolisanja. imena, kolege! imena... meni su nekako najpozeljnije one koje su zaposlene, koje imaju love i koje bi me izdrzavale. pa, koliko sam skont'o iz raznih postova, zaposlene su hannah, krava, regina, tisina...
heh koliko mi se čini sve su zaposlene u dobrim firmama
cestitke kravici...sto rece zoom 'bem mu misha sto si zakijametila da ti je zadnji voz?? pa nije ti 45 god.
nego sta je s ovim danasnjim francuzima??? za mojom prijateljicom i za mnom su neki dan bukvalno trcala dvojica , a ja kako nikad nisam ni ucila francuski razgulim, a ona je naklapala s njima
Uglavnom sam se izbezumila kad sam ih vidjela da trce za nama u sred nicega