ili cekic zamotat u krpu i po staklima
Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- S4mpion
#52 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Mačku o rep, pogotovo ovdje.
- vjeshalica
#53 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Svako se suprostavlja debilizmu kojem je izlozen na svoj nacin, ovdje sa sirenom donekle civilizirano u pokusaju da skrene paznju da se auto sklonivjeverica.nada wrote: ↑14/01/2021 13:49A bolikurac koji zvucno siluje pedesetak porodica pola sata, bolesnih staraca, beba koje spavaju, studenata koji uce, ljudi koji rade poslove za koje im treba mir i tisina je sigurno mica maca. Krkani primitivni koji nisu nista bolji od onih koji ih krkanski zagrade. Ja i samo ja.bitanga_sa_otesa wrote: ↑14/01/2021 13:45 veci je krkanluk zagradjivanje ljudi i boliqrci koji misle da su sami na ovom dunjaluku...
Dta ocekujes da odma neko uzme krampu u demolira auto da ga skloni?
Stavi se u poziciju lika koji je zagradjen a mozda druge solucije nema
I da, uvijek neki iznemoglici i gluhoprde i studenti po kucama su silovani vanjskom galamom...za takve postoji gumena soba
Poyy
- bitanga_sa_otesa
-
vjeverica.nada
#55 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Sad ti je pola sata uznemiravanja civilizovano, a inace su ti svi debili i zaostala bagra koju zasipas gomilom uvreda i pogrda. Nisi bas neko koga dozivljavam kao sagovornika s integritetom. Pleti po psovkama i uvredama, to se od tebe ocekuje.vjeshalica wrote: ↑14/01/2021 17:26Svako se suprostavlja debilizmu kojem je izlozen na svoj nacin, ovdje sa sirenom donekle civilizirano u pokusaju da skrene paznju da se auto sklonivjeverica.nada wrote: ↑14/01/2021 13:49A bolikurac koji zvucno siluje pedesetak porodica pola sata, bolesnih staraca, beba koje spavaju, studenata koji uce, ljudi koji rade poslove za koje im treba mir i tisina je sigurno mica maca. Krkani primitivni koji nisu nista bolji od onih koji ih krkanski zagrade. Ja i samo ja.bitanga_sa_otesa wrote: ↑14/01/2021 13:45 veci je krkanluk zagradjivanje ljudi i boliqrci koji misle da su sami na ovom dunjaluku...
I da, uvijek neki iznemoglici i gluhoprde i studenti po kucama su silovani vanjskom galamom...za takve postoji gumena soba
Poyy
- vjeshalica
#56 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
De koji ti je pravi nick na forumu?vjeverica.nada wrote: ↑14/01/2021 17:30Sad ti je pola sata uznemiravanja civilizovano, a inace su ti svi debili i zaostala bagra koju zasipas gomilom uvreda i pogrda. Nisi bas neko koga dozivljavam kao sagovornika s integritetom. Pleti po psovkama i uvredama, to se od tebe ocekuje.vjeshalica wrote: ↑14/01/2021 17:26Svako se suprostavlja debilizmu kojem je izlozen na svoj nacin, ovdje sa sirenom donekle civilizirano u pokusaju da skrene paznju da se auto sklonivjeverica.nada wrote: ↑14/01/2021 13:49
A bolikurac koji zvucno siluje pedesetak porodica pola sata, bolesnih staraca, beba koje spavaju, studenata koji uce, ljudi koji rade poslove za koje im treba mir i tisina je sigurno mica maca. Krkani primitivni koji nisu nista bolji od onih koji ih krkanski zagrade. Ja i samo ja.
Poyy
Zasto bi tebe neko dozivljavao kao sagovornika sa integritetom kad se sluzis laznim profilima da te zapravo ne bi neko zaista prepoznao ko si i sta si?
Doduse neki se i ne kriju...
- JavierBosnia
#57 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Jooj ove vjeverice, gdje parkiras majke ti da te blokiram kad ti ne smeta
A sta ako je tom covjeku sto je blokiran dijete bolesno, dobilo napad necega i mora hitno u bolnicu, sta ako su mu javili da mu se roditelj onesvjestio i hitno mu treba pomoc, da li bi i dalje tako trabunjala?
I to sve zbog debila koji ga je zagradio da ode negdje pojest hamburger, da plati gospodin neke racune, preuzme tortu za malog i sl sto obicno bude razlog
A sta ako je tom covjeku sto je blokiran dijete bolesno, dobilo napad necega i mora hitno u bolnicu, sta ako su mu javili da mu se roditelj onesvjestio i hitno mu treba pomoc, da li bi i dalje tako trabunjala?
I to sve zbog debila koji ga je zagradio da ode negdje pojest hamburger, da plati gospodin neke racune, preuzme tortu za malog i sl sto obicno bude razlog
- vjeshalica
#58 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Proziva krkanluk lika sto trubi ali se posebno ne osvrce na uzrok koji je veci krkanluk....toliko o autorici koja ima problem prilagodjavanja na vanjske zvukove i galamu i sto realno nece da sagleda stvari osim da mene licno proganja kakva sam i jos svake dvije godine se javi sa laznog profila da nesto upita da se ne bi provalila posto pati od laznog predstavljanja
- Snake Eyes
- bitanga_sa_otesa
#60 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
kome smetaju auti i trubljenje,nek se odseli u prirodu,na selo,tamo gdje pticice cvrkucu i potoci zubore 
- vjeshalica
#61 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Jasta ce se neko vracati tamo odakle je pobjegao.
- JavierBosnia
#62 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Svakako ni da trubiti nije rjesenje pola sata, bio sam i ja zagradjivan, zvucnim signalom par puta upozorim ako je u blizini, ako nije izadjem provjerim u okolini da nije u nekom objektu i uvijek sam rjesavao problem vrlo lako i bez nekog srkleta.
Al ostaviti auto, nisi u blizini, nisi broj ostavio, ne cujes sirenu, pa sta da mu covjek radi? Eto smeta ljudima okolo, a ne smeta im kad komsija renovira stan pa štema 7 dana od 8 do 5
Treba imati razumijevanja za sve, nikome to nije drago slusati ni dozivjeti. Kome se ne svidja izvolite na selo i tamo je tisina
Al ostaviti auto, nisi u blizini, nisi broj ostavio, ne cujes sirenu, pa sta da mu covjek radi? Eto smeta ljudima okolo, a ne smeta im kad komsija renovira stan pa štema 7 dana od 8 do 5
Treba imati razumijevanja za sve, nikome to nije drago slusati ni dozivjeti. Kome se ne svidja izvolite na selo i tamo je tisina
-
vjeverica.nada
#63 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Da nemas jednako kratak fitilj i nesposobnost da procitas postove na koje se osvrces, procitala bi da se jednako svakodnevno uzasavam posebno roditelja koji nas sve zagradjuju kad dovoze djecu u skolu i vrtice. Zasto bi jedan krkanluk opravdavao drugi? Bi jedino kod ljudi kojima je taj krkanluk prirodan i prihvatljiv ili kod tebe kojoj je kontriranje najdrazi sport. Zacini sve vulgarizmima i agresivnim tonom i sve sto kazes je super. Moj je izbor koliko cesto cu da pisem kao sto je i tvoj koliko ces biti vulgarna.vjeshalica wrote: ↑14/01/2021 17:39 Proziva krkanluk lika sto trubi ali se posebno ne osvrce na uzrok koji je veci krkanluk....toliko o autorici koja ima problem prilagodjavanja na vanjske zvukove i galamu i sto realno nece da sagleda stvari osim da mene licno proganja kakva sam i jos svake dvije godine se javi sa laznog profila da nesto upita da se ne bi provalila posto pati od laznog predstavljanja![]()
-
allem_77
#64 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Krenuo ujutro na posao, kad komšija me zagradio.
Nazvao policiju - isti dođoše brzo. Oni dolaze a i komšija izlazi - čovjek krenuo na posao (važi za opasnog lika u mahali kad popije koju čašicu više)
Nadat se da mi neće izbušiti gume.
Nazvao policiju - isti dođoše brzo. Oni dolaze a i komšija izlazi - čovjek krenuo na posao (važi za opasnog lika u mahali kad popije koju čašicu više)
Nadat se da mi neće izbušiti gume.
-
vjeverica.nada
#65 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Vec napisah da me svakodnevno blokiraju i vec sam navikla da je to tako u naselju obzirom na krkanluk i blizinu skole i vrtica. Da se ovom covjeku igdje zurilo danas, na vrijeme bi izasao i ocistio stakla od snijega. Kad su ga prolaznici oslobodili vozila koje gaje zagradilo tek tada je nakon pola sata trubljenja poceo cistiti svoje vozilo da bi uopste vidio kuda da vozi.JavierBosnia wrote: ↑14/01/2021 17:37 Jooj ove vjeverice, gdje parkiras majke ti da te blokiram kad ti ne smeta
- S4mpion
#66 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Kakvi su to kod vas komšiluci, ništa fina riječ, odmah policija. 
-
hali gali halid
#67 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Ja samo ne kontam likove koji i pored slobodnih parking mjesta ostave vozilo na sredini parkinga tako da blokiraju najmanje 4-5 vozila, jer ce oni tu do kafica/restorana, a da ne pricam sto ne ostave broj telefona.. I nije se jednom desilo da ljudi trube, ulaze u kafic da pitaju cije je vozilo, i niko nista, da bi se na kraju ispostavilo da sjede tu u kaficu...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
allem_77
#69 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Nisam ni znao da mi je komšija. A imam ja prave - ekstra komšije, ali na selu. Oni bi mi dali automobil ako mi zatreba.
A ovo su fiktivne komšije. Zbog rekonstrukcije tunela Vranduk morao kupiti stan, pa sada tu povremeno boravim.
Čovjek pomisli da su to sve FGR, kad ono seljačine (ne svi)
Kriminalci, narkomani, ubojice...
Jučer dvostruko ubojstvo!
Ja navikao na selu. Cvrkut ptica, tišina koju povremeno ometaju zrikavaci i zujanje pčela...
Stan = kolektivni smještaj.
-
kakavdanakneiskustvu
#70 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
a parking 50 metara daleko,u vecini slucajevaJavierBosnia wrote: ↑14/01/2021 17:37 Jooj ove vjeverice, gdje parkiras majke ti da te blokiram kad ti ne smeta
-
kakavdanakneiskustvu
#71 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
JavierBosnia wrote: ↑14/01/2021 17:45 Svakako ni da trubiti nije rjesenje pola sata, bio sam i ja zagradjivan, zvucnim signalom par puta upozorim ako je u blizini, ako nije izadjem provjerim u okolini da nije u nekom objektu i uvijek sam rjesavao problem vrlo lako i bez nekog srkleta.
-
kakavdanakneiskustvu
#72 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
idioti,nema druge rijeci za takvehali gali halid wrote: ↑14/01/2021 18:03 Ja samo ne kontam likove koji i pored slobodnih parking mjesta ostave vozilo na sredini parkinga tako da blokiraju najmanje 4-5 vozila, jer ce oni tu do kafica/restorana, a da ne pricam sto ne ostave broj telefona.. I nije se jednom desilo da ljudi trube, ulaze u kafic da pitaju cije je vozilo, i niko nista, da bi se na kraju ispostavilo da sjede tu u kaficu...
- JavierBosnia
#73 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
Tebe nisu dovoljno udarali kad si bila malavjeverica.nada wrote: ↑14/01/2021 17:51Vec napisah da me svakodnevno blokiraju i vec sam navikla da je to tako u naselju obzirom na krkanluk i blizinu skole i vrtica. Da se ovom covjeku igdje zurilo danas, na vrijeme bi izasao i ocistio stakla od snijega. Kad su ga prolaznici oslobodili vozila koje gaje zagradilo tek tada je nakon pola sata trubljenja poceo cistiti svoje vozilo da bi uopste vidio kuda da vozi.JavierBosnia wrote: ↑14/01/2021 17:37 Jooj ove vjeverice, gdje parkiras majke ti da te blokiram kad ti ne smeta
A mescini i sad te slabo "udaraju" cim krivca pronalazis tamo gdje niko drugi ne
- Laplace
#74 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
A zamisli sad bolesnog starca ili dijete treba hitno u bolnicu a ne možeš izaći od krkana koji te je zagradio, dok dođe hitna ili dok se snađeš za prevoz može biti kasno. Neće pomoći ni simfonija u C duru, ali ostaje da je ovaj koji ga je zagradio veći krkan.vjeverica.nada wrote: ↑14/01/2021 13:49A bolikurac koji zvucno siluje pedesetak porodica pola sata, bolesnih staraca, beba koje spavaju, studenata koji uce, ljudi koji rade poslove za koje im treba mir i tisina je sigurno mica maca. Krkani primitivni koji nisu nista bolji od onih koji ih krkanski zagrade. Ja i samo ja.bitanga_sa_otesa wrote: ↑14/01/2021 13:45 veci je krkanluk zagradjivanje ljudi i boliqrci koji misle da su sami na ovom dunjaluku...
Ne može svako šefu javiti da će da malo zakasni.
- Laplace
#75 Re: Prava kad nas neko zagradi na javnom parkingu
A kad zabrane raznorazne igranke i terevenke radi zaštite od virusa onda kukamo "ukidaju nam slobodu kretanja", dok im ovaj koji bez razloga drugima ukida slobodu kretanja ispada manje kriv od čovjeka koji je iznerviran time da će negdje zakasniti ili ne znamo mi sad kakve posljedice imati zbog toga što ne može izaći sa parkinga.bitanga_sa_otesa wrote: ↑14/01/2021 13:54kad shvatis neke stvari bit ce ti lakse ,boliqrac koji je ostavio auto gdje ne treba zagradio je ljude i onemogucava kretanje drugima.on je kriv,da nije ostavio tu auto ne bi niko trubio ..kontas? .. kontas ti qrac...vjeverica.nada wrote: ↑14/01/2021 13:49
A bolikurac koji zvucno siluje pedesetak porodica pola sata, bolesnih staraca, beba koje spavaju, studenata koji uce, ljudi koji rade poslove za koje im treba mir i tisina je sigurno mica maca. Krkani primitivni koji nisu nista bolji od onih koji ih krkanski zagrade. Ja i samo ja.
da ste kakvi 50 porodica izasli bi i prevrnuli taj auto na bok,pa ne bi nikad vise parkirao ni zagradio nikoga..
Već sam pisao: čjudi su me znali zagraditi ispred mojeg dvorišta i otići da gledaju neki turnir u malom fudbalu (koji traje do kasno u noć, kad padne mrak pale se reflekroti i igra do poslije ponoći). Za top vrijeme ja ne mogu nigdje, taman da gori. Trebam li sad da se kod ispravnog i registrovanog auta guram po autobusima kako bih taj dan posjetio rodbinu u nekoliko gradova (ima nas svugdje