Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post Reply
seln

#51 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

Hafis wrote:
Novak20 wrote:
:lol:

Čović se izvukao iz ove trojke. :D
Stvarno je tako. Kad se sve zbroji, kojeg će qurca ikako u predsjedništvu. mislim da mu je čak i bolje što nije ušao.
Toliki će cirkus tu biti, da bi normalnog čovjeka bilo stid sudjelovati u tome svemu.
A koliko se dalo večeras vidjeti, strikan Mikan će bolje zastupari hrvatske interese od Choeta. Bez dlake na jeziku i mnogo mnogo izravnije.
:-) :-) :-) :-)
Image
mali jomu

#52 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by mali jomu »

Gosti u emisiji “Kopča” koju na TV1 vodi Nikolina Veljović, bili su novi članovi Predsjedništva Bosne I Hercegovine – Šefik Džaferović (SDA), Milorad Dodik (SNSD) i Željko Komšić (DF).

U zanimljivoj emisiji koja je trajala skoro 60 minuta, novoizabrani članovi Predsjedništva otvoreno su razgovarali o budućnosti Bosne i Hercegovine.

Reakcije gledalaca nakon emisije su više nego pozitivne, a mnogi se slažu s ocjenom da bi ovo trebalo biti najozbiljnija trojka u Predsjedništvu BiH.

Opća ocjena je da Džaferović odlično poznaje Ustav i zakone BiH, da je Dodik spreman da razmišlja o vrlo važnim stvarima, dok je Komšić odličan sagovornik za pregovore na svim potrebnim nivoima.

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... pca/315288
seln

#53 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Dodik ima 140 i oko 2m. Slabašan si ti ipak :lol:
Ortped ti ne gine. Zubar i hirurg :D

Srbuj, ops hrvatuj, makar pakaš otišao na pazar. Puna podrśka :thumbup: Tebi i Dodiku!
Imam i ja 106 kg... sad se vagao...i 188 cm... i to ležeći, mjerila me jedna 'prijateljica nedavno :)

Vego, šta bi s mojim pitanjem. Bi li se žrtvovalo to opjevano i mitsko djevičanstvo, neostvareni i nedosanjani san mnogih UZP-ejaca na njihovim forumima širom regije, za potporu tvom narodu od amidže Erde?
Tvoja tragedija nije ni to sto se provaljujes, ni tvoja hvalisavost, ni tvoj ocigledno jadan privatni zivot...
tvoja najveca tragedija je to sto ne primjecujes koliko si postao jadan.
Da covjek duboko u sestoj deceniji zivota moze prosipati infantilna podjebavanja tipa "joooj, jes vam sukn'o"... i to u vrijeme i vlastitog i nacionalnog poraza na svim frontovima...
da nisam vidio, ne bih vjerovao.
muha_sa

#54 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by muha_sa »

kako vam se samo da s ovim fašisticki nastrojenim tipovima ulazit u rasprave :?

ne kontam vas Tite mi rahmetli :-)
Ci-Nick

#55 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Ci-Nick »

Nisam gledao,.. nisam želio da gledam,.. i neću da gledam nikakav inat jer me to nervira i nije konstruktivno.
Dobiju glas naroda da rade u korist naroda a onda prepucavanja i preseravanja.
Mislim da su manji grijeh potkradanje i korupcija od svađe i destrukcije.
Fujjj,.. :( :( :(
Tihić je bio najbolji političar u BiH u zadnjih 25 godina.
The 51st State

#56 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by The 51st State »

ovaj dzaferovic bi mogo iz cipela izbacivati dodika, smiren levat ko spricer
horkesh

#57 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by horkesh »

Miletovi odgovori su, valjda, bili snimljeni unaprijed, tako da nije bilo pravog dijaloga. Može on to i bolje :thumbup:
GandalfSivi

#58 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by GandalfSivi »

Aha, moze se Mile kurciti do nove transe IMF-a. Onda ce kao obicno k’o mala pickica sve potpisati, pa onda opet tako ukrug. Nece mu biti prvi put...
Peda Petrol

#59 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Peda Petrol »

Mile još jedanput potvrdio dominaciju. Ne volim vulgarizme, pa ću se suzdržati slenga.

U svakom slučaju, stvari su više nego jasne.
howdy

#60 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by howdy »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Dodik ima 140 i oko 2m. Slabašan si ti ipak :lol:
Ortped ti ne gine. Zubar i hirurg :D

Srbuj, ops hrvatuj, makar pakaš otišao na pazar. Puna podrśka :thumbup: Tebi i Dodiku!
Imam i ja 106 kg... sad se vagao...i 188 cm... i to ležeći, mjerila me jedna 'prijateljica nedavno :)

Vego, šta bi s mojim pitanjem. Bi li se žrtvovalo to opjevano i mitsko djevičanstvo, neostvareni i nedosanjani san mnogih UZP-ejaca na njihovim forumima širom regije, za potporu tvom narodu od amidže Erde?
dobar si za kurbana....
seln

#61 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

Peda Petrol wrote:Mile još jedanput potvrdio dominaciju. Ne volim vulgarizme, pa ću se suzdržati slenga.

U svakom slučaju, stvari su više nego jasne.
Valjda mislis na srpski nacin dominacije: lazi ako mozes. Ako ne mozes slagati, onda galami i psuj. Ako to ne pomaze, pokusaj fizickom silom.
Ako je protivnik fizicki jaci, pokusaj silom oruzja.
Peda Petrol

#62 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Peda Petrol »

Što no kažu, jer smo tako u mogućnosti.
Nivelacija

#63 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Nivelacija »

Dodik i Dzaferovic ozbiljni ljudi i politicari koji mogu nesto postici, Komsic realno ne moze biti ni nacelnik opstine.

Ako se nadje neki kompromis izmedju Dodika i Dzaferovica mogli bi imati mirne i dobre 4 godine.

Sad mi je drago sto nije Becirovic izabran jer bi i njega Dodik isponizavao kao nekog psa jer je intelektualno ipak iznad koliko se god mi ne slagali.
seln

#64 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

Peda Petrol wrote:Što no kažu, jer smo tako u mogućnosti.
jeste, jeste :lol:
Da ste u mogucnosti, ne bi laprdali, vec bi klali.
seln

#65 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

Nivelacija wrote:Dodik i Dzaferovic ozbiljni ljudi i politicari koji mogu nesto postici, Komsic realno ne moze biti ni nacelnik opstine.

Ako se nadje neki kompromis izmedju Dodika i Dzaferovica mogli bi imati mirne i dobre 4 godine.

Sad mi je drago sto nije Becirovic izabran jer bi i njega Dodik isponizavao kao nekog psa jer je intelektualno ipak iznad koliko se god mi ne slagali.
Gdje si ti juce na prosvjedima u Mostaru? :-)
Peda Petrol

#66 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Peda Petrol »

seln wrote:
Nigdje ne žurimo. Noževi nam ne trebaju. Sve što nam treba je jedna ruska vojna baza. Nakon Niša, red je valjda i na Sokolac.
Polako.
The 51st State

#67 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by The 51st State »

Peda Petrol wrote:
seln wrote:
Nigdje ne žurimo. Noževi nam ne trebaju. Sve što nam treba je jedna ruska vojna baza. Nakon Niša, red je valjda i na Sokolac.
Polako.
dotad ce na sokocu samo medjedi i divlji konji bivstvovati.
seln

#68 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

Peda Petrol wrote:
seln wrote:
Polako.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sve sto meni treba je da postanem 20 godina mladji i da zaigram za Real.
Vjerovatnoca je ista kao i za to tvoje.
Nivelacija

#69 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Nivelacija »

seln wrote:
Nivelacija wrote:Dodik i Dzaferovic ozbiljni ljudi i politicari koji mogu nesto postici, Komsic realno ne moze biti ni nacelnik opstine.

Gdje si ti juce na prosvjedima u Mostaru? :-)
Ne limvo UZP-ovce :)
saibaba

#70 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by saibaba »

Hafis wrote:Vezano za temu...stvarno mi bi malo žao Komše.
Na stranu njegova halapljivost i džon obraz, nepostojanje karaktwera i morala, ali ipak je to ljudsko biće.
Gledam noćas.... pa stvarno će se stric Mile s njim poigravati k'o s budalom... bolje da šuti i ne javlja se, da barem malo sačuva digniteta ako misli ostati u politici.
Šefko je pragmatičar, čovjek za jednokratmu uporabu i provući će se bez veće blamaže, a poslije ovoga ionako slijedi zaslužena mirovina.
Jesi ti gledao emisiju ? Dodik je primitivni bahati gmaz kojeg ostali jednostavno puste da laprda. To sto je nevaspitan i nekulturan ne znaci da ga je on nekom "stavio pa ne vadi" ili da ce proci njegova politika.
On tako laprda gluposti i to prolazi kod primitivnog naroda.. Sta je ostvario od toga ? kako je on pricao do sada je RS trebao biti drzava. A ne on clan predsjednistva BiH koju ne priznaje.
jedino sta je konkretno dobio je mjesto na crnoj listi..
djkurt

#71 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by djkurt »

mali jomu wrote:Gosti u emisiji “Kopča” koju na TV1 vodi Nikolina Veljović, bili su novi članovi Predsjedništva Bosne I Hercegovine – Šefik Džaferović (SDA), Milorad Dodik (SNSD) i Željko Komšić (DF).

U zanimljivoj emisiji koja je trajala skoro 60 minuta, novoizabrani članovi Predsjedništva otvoreno su razgovarali o budućnosti Bosne i Hercegovine.

Reakcije gledalaca nakon emisije su više nego pozitivne, a mnogi se slažu s ocjenom da bi ovo trebalo biti najozbiljnija trojka u Predsjedništvu BiH.

Opća ocjena je da Džaferović odlično poznaje Ustav i zakone BiH, da je Dodik spreman da razmišlja o vrlo važnim stvarima, dok je Komšić odličan sagovornik za pregovore na svim potrebnim nivoima.

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... pca/315288
Jao ovo će da bude veselo. Al neka nek i srpski narod vidi šta znači kad te tvoj vlastiti predstavnik u predsjedništvu koči i neda ti dalje. :)
Peda Petrol

#72 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Peda Petrol »

seln wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sve sto meni treba je da postanem 20 godina mladji i da zaigram za Real.
Vjerovatnoca je ista kao i za to tvoje.
Džabe, još malo pa štap u ruku i tegle na oči. A bešika trpi. Godine idu, a ništa im ne možeš.
muha_sa

#73 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by muha_sa »

Peda Petrol wrote:
seln wrote:
Polako.
:thumbup:
Hafis

#74 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

saibaba wrote:
Na stranu njegova halapljivost i džon obraz, nepostojanje karaktwera i morala, ali ipak je to ljudsko biće.
Gledam noćas.... pa stvarno će se stric Mile s njim poigravati k'o s budalom... bolje da šuti i ne javlja se, da barem malo sačuva digniteta ako misli ostati u politici.
Šefko je pragmatičar, čovjek za jednokratmu uporabu i provući će se bez veće blamaže, a poslije ovoga ionako slijedi zaslužena mirovina.
Jesi ti gledao emisiju ? Dodik je primitivni bahati gmaz kojeg ostali jednostavno puste da laprda. To sto je nevaspitan i nekulturan ne znaci da ga je on nekom "stavio pa ne vadi" ili da ce proci njegova politika.
On tako laprda gluposti i to prolazi kod primitivnog naroda.. Sta je ostvario od toga ? kako je on pricao do sada je RS trebao biti drzava. A ne on clan predsjednistva BiH koju ne priznaje.
A ne znam. Objektivno Džaferović jedino koliko toliko podsjeća na državnika u usporedbi s ovom drugom dvojicom.
Ne znam kakva je razlika u nastupu između Komšića i Dodika.
Nije se ni onaj klošar baš proslavio s poslijeizbornim izjavama..tužit ću ovog, tužit ću onog, ukinut ću, priznat ću.... stani malo kljusino...tek si pobijedio, pokaži malo dobre volje, optimizma za početak...pošalji neku vedriju i pomirljiviju poruku... ali jok.... umišljeni glupson.
Najcrnje je što puca iz prazne puške, jer on ne može objektivno ništa blokirati u predsjedništvu jer za to nema mehanizme za razliku od ove druge dvojice.

Znači, isti siledžijski nastup u obojice, s tim da je Dodikov nastup bio pokazivanje Komšiću mjesta koje mu slijedi u toj ekipi... i još samo s razlikom što Dodik stvarno ima ''sučim pritit'' za razliku od ovog šupljatora.
Sve u svemu, nije baš neki obećavajući početak... BiH narod je najgluplja populacija na planetu ako pogledamo koji mu je reprezentativni uzorak.
hAZNADAR

#75 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by hAZNADAR »

saibaba wrote:
RS drzavnost nije obecao vec samo spominjao poslije AKO ovo ili ono. Hebiga, ipak je dao autoput,... na stranu nase sprdanje i omalovazavanje,... autoput je legao. A kod nas sa jos jednim SDA mandatom - tesko. Nevaspitan i bahat nastup ne samo da prolazi kod primitivaca - vec je odavno i default u balkanskoj politici. Primitivci ce svrsiti a kulturni ce se ibretiti i redovno malo vise gubiti.
Buduci da MZ vlada i jedino moze sta primijeniti - nasi politicari se samo dokazuju nastupom. I tu ce uvijek biti utisak kako je Dodik izdominirao.
Post Reply