saibaba wrote:Hafis wrote:Vezano za temu...stvarno mi bi malo žao Komše.
Na stranu njegova halapljivost i džon obraz, nepostojanje karaktwera i morala, ali ipak je to ljudsko biće.
Gledam noćas.... pa stvarno će se stric Mile s njim poigravati k'o s budalom... bolje da šuti i ne javlja se, da barem malo sačuva digniteta ako misli ostati u politici.
Šefko je pragmatičar, čovjek za jednokratmu uporabu i provući će se bez veće blamaže, a poslije ovoga ionako slijedi zaslužena mirovina.
Jesi ti gledao emisiju ? Dodik je primitivni bahati gmaz kojeg ostali jednostavno puste da laprda. To sto je nevaspitan i nekulturan ne znaci da ga je on nekom "stavio pa ne vadi" ili da ce proci njegova politika.
On tako laprda gluposti i to prolazi kod primitivnog naroda.. Sta je ostvario od toga ? kako je on pricao do sada je RS trebao biti drzava. A ne on clan predsjednistva BiH koju ne priznaje.
jedino sta je konkretno dobio je mjesto na crnoj listi..
A ne znam. Objektivno Džaferović jedino koliko toliko podsjeća na državnika u usporedbi s ovom drugom dvojicom.
Ne znam kakva je razlika u nastupu između Komšića i Dodika.
Nije se ni onaj klošar baš proslavio s poslijeizbornim izjavama..tužit ću ovog, tužit ću onog, ukinut ću, priznat ću.... stani malo kljusino...tek si pobijedio, pokaži malo dobre volje, optimizma za početak...pošalji neku vedriju i pomirljiviju poruku... ali jok.... umišljeni glupson.
Najcrnje je što puca iz prazne puške, jer on ne može objektivno ništa blokirati u predsjedništvu jer za to nema mehanizme za razliku od ove druge dvojice.
Znači, isti siledžijski nastup u obojice, s tim da je Dodikov nastup bio pokazivanje Komšiću mjesta koje mu slijedi u toj ekipi... i još samo s razlikom što Dodik stvarno ima ''sučim pritit'' za razliku od ovog šupljatora.
Sve u svemu, nije baš neki obećavajući početak... BiH narod je najgluplja populacija na planetu ako pogledamo koji mu je reprezentativni uzorak.