zaboravio si glavnog igracaNaslovnica wrote: snooker-a.

Naslovnica wrote:Kečeri bili mega popularni

Hulk Hogan glavni bio.kakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Kečeri bili mega popularni
da,nestvarno nam to tad izgledalo
trambusek88 wrote:Hulk Hogan glavni bio.kakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Kečeri bili mega popularni
da,nestvarno nam to tad izgledalo
Kakva su vremena došla, nostalgiju MI bude i Edhem Bičakčić i Hasan Muratović.dječak sa šibicama wrote:sto su se novogradska djeca unostalgicila... mi u centru nismo imali nikakvu kablovsku, tek 2004. dos`o elob.
Ma jok to je bila NašaTV, pretača MojaTVagent_zero wrote:Naravno da je postojala, u svakoj sobi bio priključaj u zidu i normala sve strani i domaći kanali...
Ali da danas SDA botove o tom pitaš, ni to nije valjalo, mračno doba![]()
Ko Ilidža isto.dječak sa šibicama wrote:sto su se novogradska djeca unostalgicila... mi u centru nismo imali nikakvu kablovsku, tek 2004. dos`o elob.
Nije se plaćala nikako,tek su ovi novi uveli da se plaća kad je na Dobrinji kablovska opet proradila nekad 2000te godine i to je na početku bila simbolična cijena oko 5-6 maraka ne sjećam se tačno. A vremenom je cijena usluge rasla i izgleda da će još rasti.kowalski1 wrote:E to i mene zanima. I kome se plaćala?
Montirano je za olimpijadu stranim sportistima i ostalo nama koji smo se uselili nakon '84.
Na vojničkom prije rata, pored tri tvsa kanala bili i strani:sime_cipol wrote:Na Vojnickom je prije rata bila. Nije se placala, nego je bio jedan covjek koji je tu zivio i u slobodno je vrijeme sam odrzavao. Antene se nalazile na današnjem Teheranskom Trgu, na krovu jedne zgrade.
Bio MTV, Sky Movies, Eurosport i jos 20ak kanala. Keceri, Hulk Hogan, Jimmy Snuka, Ultimate Warrrior...![]()
Bilo je i DE kanala, ITA RAI i njihove Igre bez granica...
BH CabelNet dosao u augustu 2003 i preuzeo to i poceo naplacivati.
Mozda sam pretjerao sa 20ak kanala, veliki je vremenski odmak, ali to je to otprilike, slicne kanale smo naveli.neki wrote:Na vojničkom prije rata, pored tri tvsa kanala bili i strani:sime_cipol wrote:Na Vojnickom je prije rata bila. Nije se placala, nego je bio jedan covjek koji je tu zivio i u slobodno je vrijeme sam odrzavao. Antene se nalazile na današnjem Teheranskom Trgu, na krovu jedne zgrade.
Bio MTV, Sky Movies, Eurosport i jos 20ak kanala. Keceri, Hulk Hogan, Jimmy Snuka, Ultimate Warrrior...![]()
Bilo je i DE kanala, ITA RAI i njihove Igre bez granica...
BH CabelNet dosao u augustu 2003 i preuzeo to i poceo naplacivati.
Sky One, Sky Movies, Eurosport, Screensport, RTL, Sat.1, MTV, Raiuno i povremeno due i tre..
Možda sam koji i zaboravio ali nije nikad bilo više od 10ak kanala..