Sve više fufica po Sarajevu!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
vatrogasac

#51 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by vatrogasac »

moonca wrote: Izgleda po ukusu djevojaka-izgledas prihvatljivo, no fufice te vide u obliku bankomata.
Pa drz se djevojaka. Fufice zaobilazi. :wink:
Ima tu i druga teorija. Dok budale kritikuju fufice, pametni sa njima spavaju. A fufice su inače pametne, svaka nađe nekog šmokljana koji postane 'ostvarena osoba' najčešće u politici i tako za sve bude happy end.
HAVANA

#52 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by HAVANA »

Ovaj ko ovaj jedan sto je kod mene radio.Nema kaze zenska normalnog,koga i kako cu ozenit :mastakazes: 33 mi godine,sve mi dojadilo... :roll: A frajer iz bosne ne izlazi,sve one contre nake pune votke i red bula,ubi stoja,jana,cana,guzovi frcaju u 3 ujutro...Onda je poceo ruzu pusit i po nargilama hodat.Eno ga sad u dzamiji zavrsio.Ruka ko buhtla,torbica,golf s alahami najboljim felgama,gttdi...
insomnia78

#53 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by insomnia78 »

:lol:
kmirsad

#54 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kmirsad »

HAVANA wrote:Ovaj ko ovaj jedan sto je kod mene radio.Nema kaze zenska normalnog,koga i kako cu ozenit :mastakazes: 33 mi godine,sve mi dojadilo... :roll: A frajer iz bosne ne izlazi,sve one contre nake pune votke i red bula,ubi stoja,jana,cana,guzovi frcaju u 3 ujutro...Onda je poceo ruzu pusit i po nargilama hodat.Eno ga sad u dzamiji zavrsio.Ruka ko buhtla,torbica,golf s alahami najboljim felgama,gttdi...
:lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#55 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Tomahawk11 »

Ti inventari po kafanama su najjači.
bumerangss

#56 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by bumerangss »

james28 wrote:
Zoya wrote:Ima para, dobro izgleda. De neka ga neko pita šta mu je ovo 28 u nicku?
jarane 28 nije ništa, bukvalno sam lupio broj haha što mora nešto značit, nemam 28 godina naravno
Sta to znaci naravno!? Da ne misliš da smo mi sa 33 godine prestari?
kmirsad

#57 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kmirsad »

bumerangss wrote:
james28 wrote:
Zoya wrote:Ima para, dobro izgleda. De neka ga neko pita šta mu je ovo 28 u nicku?
jarane 28 nije ništa, bukvalno sam lupio broj haha što mora nešto značit, nemam 28 godina naravno
Sta to znaci naravno!? Da ne misliš da smo mi sa 33 godine prestari?
I ja sam se zapitao šta je htio reči...
Naravno, nisam toliko star
ili
Naravno, nisam toliko mlad...

A koliko čujem od ovih mojih momaka što rade kod mene... i oni imaju sličnu priču...
Doduše, sličnu priču imaju i mnoge djevojke...
Za ne vjerovati je koliko ima prekrasnih... zgodnih, preljepih, jako obrazovanih, situiranih, fino vaspitanih djevojaka, od dobrog roda... koje ne mogu da našu dobrog momka i ostvare kvalitetnu vezu... :-)
bumerangss

#58 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by bumerangss »

insomnia78 wrote:
moonca wrote:Ne bih ti preporcila teretanu, ali mozda ako u gradu ima neki klub za ucenje klasicnog plesa. :curica: da se uclanis. :zoka:
Mislis ono da se presalta na momke kad mi vec ne ide sa trebama
Što da ne, barem se nikad u životu ne bi brinu da li ce morati placati alimentaciju :D
MarlboroGold

#59 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

kmirsad wrote: I ja sam se zapitao šta je htio reči...
ili

A koliko čujem od ovih mojih momaka što rade kod mene... i oni imaju sličnu priču...
Za ne vjerovati je koliko ima prekrasnih... zgodnih, preljepih, jako obrazovanih, situiranih, fino vaspitanih djevojaka, od dobrog roda... koje ne mogu da našu dobrog momka i ostvare kvalitetnu vezu... :-)
Očigledno su pretjerani kriteriji... zato često i završe sa cukama i macama do kraja života.
Svi muškarci su isti ili sve žene su iste... nema većeg zajeba...
Last edited by MarlboroGold on 04/05/2018 07:31, edited 1 time in total.
kmirsad

#60 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kmirsad »

Ni to više nije sigurno... medicina i feminizam napreduju gigantskim koracima...
Za koju godinu neče više žene rađati djecu... :-D
kmirsad

#61 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kmirsad »

MarlboroGold wrote:
ili

Očigledno su pretjerani kriteriji... zato često i završe sa cukama i macama do kraja života.
Ne bih rekao... prije će biti da je direktna komunikacihja izumrla... cuke i mace su posljedica nedostatka druženja, razgovora,komunikacije...
MarlboroGold

#62 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

kmirsad wrote:
MarlboroGold wrote:
ili

Ne bih rekao... prije će biti da je direktna komunikacihja izumrla... cuke i mace su posljedica nedostatka druženja, razgovora,komunikacije...
Slažem se. Ima i toga.
Bloo
Globalna šefica

#63 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Bloo »

MarlboroGold wrote:
ili

Svi muškarci su isti ili sve žene su iste... nema većeg zajeba...
Pa Zlato... :| :cry:
kmirsad

#64 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kmirsad »

Prvi maj... odem s kobrom na jutarnju kaficu i Štok na Bistarac, u restoran... ima lijepa bašta s pogledom na izletište i jezero... dole, odmah ispod, dva uređana mjesta za izlet i roštiljanje sa stolom klupama, natkrivena... 5-6m udaljena... Za jednim sjede pet šest mladica, lijepi ko slike, razvijeni, moderno obučeni, zgodni... za onim drugim sjadi 5-6 prekrasnih djevojaka, sve ljepša od ljepše...
Sjedili smo sat dva i promatrali ih... nečeš vjerovati, oni muški... ni jedan, jedini podled za sve to vrijeme nisu uputili prema curama...iako su ih cure često i dosta vidljivo osvjetljavale farovima i mahale repom... momci su povadili iz rusaka , pive, votke, red bulove, gomile mesa, roštilj, par vreča ćumura i ... mobitele...
Cure su raspalile roštilj, čavrljale, smijale se, igrale odbojke, izvadile karte, skinule se u kupače kostime i šorceve...
Muški se nisu pomjerili, čak ni kad lopta pobjegne do njih da je curama vrate... nalokali se, buljili u mobitele, tipkali... jedini kontakt su s curama ostvarili, kad je jedan od njih prišao curama i zamolio ih da i njima potpale roštilj...
Rekoh kobri... vela havle, gluho bilo... hajmo kuči, ja ovo više ne mogu gledat...
seln

#65 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by seln »

kmirsad wrote:Prvi maj... odem s kobrom na jutarnju kaficu i Štok na Bistarac, u restoran... ima lijepa bašta s pogledom na izletište i jezero... dole, odmah ispod, dva uređana mjesta za izlet i roštiljanje sa stolom klupama, natkrivena... 5-6m udaljena... Za jednim sjede pet šest mladica, lijepi ko slike, razvijeni, moderno obučeni, zgodni... za onim drugim sjadi 5-6 prekrasnih djevojaka, sve ljepša od ljepše...
Sjedili smo sat dva i promatrali ih... nečeš vjerovati, oni muški... ni jedan, jedini podled za sve to vrijeme nisu uputili prema curama...iako su ih cure često i dosta vidljivo osvjetljavale farovima i mahale repom... momci su povadili iz rusaka , pive, votke, red bulove, gomile mesa, roštilj, par vreča ćumura i ... mobitele...
Cure su raspalile roštilj, čavrljale, smijale se, igrale odbojke, izvadile karte, skinule se u kupače kostime i šorceve...
Muški se nisu pomjerili, čak ni kad lopta pobjegne do njih da je curama vrate... nalokali se, buljili u mobitele, tipkali... jedini kontakt su s curama ostvarili, kad je jedan od njih prišao curama i zamolio ih da i njima potpale roštilj...
Rekoh kobri... vela havle, gluho bilo... hajmo kuči, ja ovo više ne mogu gledat...
A, jebo ga ti... momci ne zele riskirati da im se razmaze make-up ili poguzva markirana roba.
Kruhtejebo, prije smo isli u teretanu da budemo fino razvijeni ne bi li se sta umocilo...
danas idu u teretanu da bi im fino pristajala markirana roba.
Last edited by seln on 04/05/2018 08:02, edited 1 time in total.
seln

#66 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by seln »

Inace, je li do mene ili je tema

Image
MarlboroGold

#67 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

Bloo wrote: Pa Zlato... :| :cry:
Imam i ja cuku :D
Ne mogu se ni za jednu još uvijek vezati... nekad sam mogao :lol:
kmirsad

#68 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kmirsad »

seln wrote:
kmirsad wrote:Prvi maj... odem s kobrom na jutarnju kaficu i Štok na Bistarac, u restoran... ima lijepa bašta s pogledom na izletište i jezero... dole, odmah ispod, dva uređana mjesta za izlet i roštiljanje sa stolom klupama, natkrivena... 5-6m udaljena... Za jednim sjede pet šest mladica, lijepi ko slike, razvijeni, moderno obučeni, zgodni... za onim drugim sjadi 5-6 prekrasnih djevojaka, sve ljepša od ljepše...
A, jebo ga ti... momci ne zele riskirati da im se razmaze make-up ili poguzva markirana roba.
Kruhtejebo, prije smo isli u teretanu da budemo fino razvijeni ne bi li se sta umocilo...
danas idu u teretanu da bi im fino pristajala markirana roba.
:lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#69 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Tomahawk11 »

MarlboroGold wrote:
Ima jedan stručan izraz za vas, omudrali ste, niko vas više ne prevari :D
Bloo
Globalna šefica

#70 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Bloo »

Tomahawk11 wrote:
MarlboroGold wrote:
Ima jedan stručan izraz za vas, omudrali ste, niko vas više ne prevari :D
Fool me once shame on you, fool me twice shame on me..fool.me three.time, jbh debil... :mrgreen:
MarlboroGold

#71 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

Bloo wrote: Fool me once shame on you, fool me twice shame on me..fool.me three.time, jbh debil... :mrgreen:
kmirsad

#72 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kmirsad »

Ma tri put je tri put... :lol:
kmirsad

#73 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kmirsad »

Đes kmiki... :-D :kiss:
ruud

#74 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by ruud »

james28 wrote:
ruud wrote:ako, i samo ako, mi dozvolite
da bacim, jedan, maleni

HEJT

fuficama na IGu koje na svojim slikama taguju robne marke i butike odjece koju nose na sebi.

Mrš u lijepu pičku materinu.
Hvala.
ja upravo o tome pričam brate, ali na ovom forumu izgleda sve neki degenerici što hoće da ispadnu duhoviti na silu
Svakako, ima svega u formuskoj bašti :) Dobar si ti, al' nemoj ni druge vrijeđat već se izdvoji iznad njih :)
i nek ti je hajr od Boga u potrazi za srodnom dušom, ono što tražiš to ćeš aBd i naći, prije ili kasnije.
Bloo
Globalna šefica

#75 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Bloo »

MarlboroGold wrote:
Bloo wrote: Fool me once shame on you, fool me twice shame on me..fool.me three.time, jbh debil... :mrgreen:
[youtube]http[/youtube]
Hoš? :lol:
Image
Locked