Ima tu i druga teorija. Dok budale kritikuju fufice, pametni sa njima spavaju. A fufice su inače pametne, svaka nađe nekog šmokljana koji postane 'ostvarena osoba' najčešće u politici i tako za sve bude happy end.moonca wrote: Izgleda po ukusu djevojaka-izgledas prihvatljivo, no fufice te vide u obliku bankomata.
Pa drz se djevojaka. Fufice zaobilazi.
Sve više fufica po Sarajevu!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- vatrogasac
#51 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
- HAVANA
#52 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ovaj ko ovaj jedan sto je kod mene radio.Nema kaze zenska normalnog,koga i kako cu ozenit
33 mi godine,sve mi dojadilo...
A frajer iz bosne ne izlazi,sve one contre nake pune votke i red bula,ubi stoja,jana,cana,guzovi frcaju u 3 ujutro...Onda je poceo ruzu pusit i po nargilama hodat.Eno ga sad u dzamiji zavrsio.Ruka ko buhtla,torbica,golf s alahami najboljim felgama,gttdi...
- kmirsad
#54 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
HAVANA wrote:Ovaj ko ovaj jedan sto je kod mene radio.Nema kaze zenska normalnog,koga i kako cu ozenit33 mi godine,sve mi dojadilo...
A frajer iz bosne ne izlazi,sve one contre nake pune votke i red bula,ubi stoja,jana,cana,guzovi frcaju u 3 ujutro...Onda je poceo ruzu pusit i po nargilama hodat.Eno ga sad u dzamiji zavrsio.Ruka ko buhtla,torbica,golf s alahami najboljim felgama,gttdi...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#55 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ti inventari po kafanama su najjači.
-
bumerangss
#56 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Sta to znaci naravno!? Da ne misliš da smo mi sa 33 godine prestari?james28 wrote:jarane 28 nije ništa, bukvalno sam lupio broj haha što mora nešto značit, nemam 28 godina naravnoZoya wrote:Ima para, dobro izgleda. De neka ga neko pita šta mu je ovo 28 u nicku?
- kmirsad
#57 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
I ja sam se zapitao šta je htio reči...bumerangss wrote:Sta to znaci naravno!? Da ne misliš da smo mi sa 33 godine prestari?james28 wrote:jarane 28 nije ništa, bukvalno sam lupio broj haha što mora nešto značit, nemam 28 godina naravnoZoya wrote:Ima para, dobro izgleda. De neka ga neko pita šta mu je ovo 28 u nicku?
Naravno, nisam toliko star
ili
Naravno, nisam toliko mlad...
A koliko čujem od ovih mojih momaka što rade kod mene... i oni imaju sličnu priču...
Doduše, sličnu priču imaju i mnoge djevojke...
Za ne vjerovati je koliko ima prekrasnih... zgodnih, preljepih, jako obrazovanih, situiranih, fino vaspitanih djevojaka, od dobrog roda... koje ne mogu da našu dobrog momka i ostvare kvalitetnu vezu...
-
bumerangss
#58 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Što da ne, barem se nikad u životu ne bi brinu da li ce morati placati alimentacijuinsomnia78 wrote:Mislis ono da se presalta na momke kad mi vec ne ide sa trebamamoonca wrote:Ne bih ti preporcila teretanu, ali mozda ako u gradu ima neki klub za ucenje klasicnog plesa.da se uclanis.
- MarlboroGold
#59 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Očigledno su pretjerani kriteriji... zato često i završe sa cukama i macama do kraja života.kmirsad wrote: I ja sam se zapitao šta je htio reči...
ili
A koliko čujem od ovih mojih momaka što rade kod mene... i oni imaju sličnu priču...
Za ne vjerovati je koliko ima prekrasnih... zgodnih, preljepih, jako obrazovanih, situiranih, fino vaspitanih djevojaka, od dobrog roda... koje ne mogu da našu dobrog momka i ostvare kvalitetnu vezu...
Svi muškarci su isti ili sve žene su iste... nema većeg zajeba...
Last edited by MarlboroGold on 04/05/2018 07:31, edited 1 time in total.
- kmirsad
#60 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ni to više nije sigurno... medicina i feminizam napreduju gigantskim koracima...
Za koju godinu neče više žene rađati djecu...
Za koju godinu neče više žene rađati djecu...
- kmirsad
#61 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ne bih rekao... prije će biti da je direktna komunikacihja izumrla... cuke i mace su posljedica nedostatka druženja, razgovora,komunikacije...MarlboroGold wrote:Očigledno su pretjerani kriteriji... zato često i završe sa cukama i macama do kraja života.kmirsad wrote: I ja sam se zapitao šta je htio reči...
ili
- MarlboroGold
#62 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Slažem se. Ima i toga.kmirsad wrote:Ne bih rekao... prije će biti da je direktna komunikacihja izumrla... cuke i mace su posljedica nedostatka druženja, razgovora,komunikacije...MarlboroGold wrote:Očigledno su pretjerani kriteriji... zato često i završe sa cukama i macama do kraja života.kmirsad wrote: I ja sam se zapitao šta je htio reči...
ili
- Bloo
- Globalna šefica
#63 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Pa Zlato...MarlboroGold wrote:Očigledno su pretjerani kriteriji... zato često i završe sa cukama i macama do kraja života.kmirsad wrote: I ja sam se zapitao šta je htio reči...
ili
Svi muškarci su isti ili sve žene su iste... nema većeg zajeba...
- kmirsad
#64 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Prvi maj... odem s kobrom na jutarnju kaficu i Štok na Bistarac, u restoran... ima lijepa bašta s pogledom na izletište i jezero... dole, odmah ispod, dva uređana mjesta za izlet i roštiljanje sa stolom klupama, natkrivena... 5-6m udaljena... Za jednim sjede pet šest mladica, lijepi ko slike, razvijeni, moderno obučeni, zgodni... za onim drugim sjadi 5-6 prekrasnih djevojaka, sve ljepša od ljepše...
Sjedili smo sat dva i promatrali ih... nečeš vjerovati, oni muški... ni jedan, jedini podled za sve to vrijeme nisu uputili prema curama...iako su ih cure često i dosta vidljivo osvjetljavale farovima i mahale repom... momci su povadili iz rusaka , pive, votke, red bulove, gomile mesa, roštilj, par vreča ćumura i ... mobitele...
Cure su raspalile roštilj, čavrljale, smijale se, igrale odbojke, izvadile karte, skinule se u kupače kostime i šorceve...
Muški se nisu pomjerili, čak ni kad lopta pobjegne do njih da je curama vrate... nalokali se, buljili u mobitele, tipkali... jedini kontakt su s curama ostvarili, kad je jedan od njih prišao curama i zamolio ih da i njima potpale roštilj...
Rekoh kobri... vela havle, gluho bilo... hajmo kuči, ja ovo više ne mogu gledat...
Sjedili smo sat dva i promatrali ih... nečeš vjerovati, oni muški... ni jedan, jedini podled za sve to vrijeme nisu uputili prema curama...iako su ih cure često i dosta vidljivo osvjetljavale farovima i mahale repom... momci su povadili iz rusaka , pive, votke, red bulove, gomile mesa, roštilj, par vreča ćumura i ... mobitele...
Cure su raspalile roštilj, čavrljale, smijale se, igrale odbojke, izvadile karte, skinule se u kupače kostime i šorceve...
Muški se nisu pomjerili, čak ni kad lopta pobjegne do njih da je curama vrate... nalokali se, buljili u mobitele, tipkali... jedini kontakt su s curama ostvarili, kad je jedan od njih prišao curama i zamolio ih da i njima potpale roštilj...
Rekoh kobri... vela havle, gluho bilo... hajmo kuči, ja ovo više ne mogu gledat...
- seln
#65 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
A, jebo ga ti... momci ne zele riskirati da im se razmaze make-up ili poguzva markirana roba.kmirsad wrote:Prvi maj... odem s kobrom na jutarnju kaficu i Štok na Bistarac, u restoran... ima lijepa bašta s pogledom na izletište i jezero... dole, odmah ispod, dva uređana mjesta za izlet i roštiljanje sa stolom klupama, natkrivena... 5-6m udaljena... Za jednim sjede pet šest mladica, lijepi ko slike, razvijeni, moderno obučeni, zgodni... za onim drugim sjadi 5-6 prekrasnih djevojaka, sve ljepša od ljepše...
Kruhtejebo, prije smo isli u teretanu da budemo fino razvijeni ne bi li se sta umocilo...
danas idu u teretanu da bi im fino pristajala markirana roba.
Last edited by seln on 04/05/2018 08:02, edited 1 time in total.
- seln
#66 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Inace, je li do mene ili je tema

- MarlboroGold
#67 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Imam i ja cukuBloo wrote: Pa Zlato...![]()
Ne mogu se ni za jednu još uvijek vezati... nekad sam mogao
- kmirsad
#68 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
seln wrote:A, jebo ga ti... momci ne zele riskirati da im se razmaze make-up ili poguzva markirana roba.kmirsad wrote:Prvi maj... odem s kobrom na jutarnju kaficu i Štok na Bistarac, u restoran... ima lijepa bašta s pogledom na izletište i jezero... dole, odmah ispod, dva uređana mjesta za izlet i roštiljanje sa stolom klupama, natkrivena... 5-6m udaljena... Za jednim sjede pet šest mladica, lijepi ko slike, razvijeni, moderno obučeni, zgodni... za onim drugim sjadi 5-6 prekrasnih djevojaka, sve ljepša od ljepše...
Kruhtejebo, prije smo isli u teretanu da budemo fino razvijeni ne bi li se sta umocilo...
danas idu u teretanu da bi im fino pristajala markirana roba.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#69 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ima jedan stručan izraz za vas, omudrali ste, niko vas više ne prevariMarlboroGold wrote:Imam i ja cukuBloo wrote: Pa Zlato...![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#70 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Fool me once shame on you, fool me twice shame on me..fool.me three.time, jbh debil...Tomahawk11 wrote:Ima jedan stručan izraz za vas, omudrali ste, niko vas više ne prevariMarlboroGold wrote:Imam i ja cukuBloo wrote: Pa Zlato...![]()
- MarlboroGold
#71 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Bloo wrote: Fool me once shame on you, fool me twice shame on me..fool.me three.time, jbh debil...
- kmirsad
#72 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ma tri put je tri put... 
- kmirsad
#73 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Đes kmiki...

- ruud
#74 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Svakako, ima svega u formuskoj baštijames28 wrote:ja upravo o tome pričam brate, ali na ovom forumu izgleda sve neki degenerici što hoće da ispadnu duhoviti na siluruud wrote:ako, i samo ako, mi dozvolite
da bacim, jedan, maleni
HEJT
fuficama na IGu koje na svojim slikama taguju robne marke i butike odjece koju nose na sebi.
Mrš u lijepu pičku materinu.
Hvala.
i nek ti je hajr od Boga u potrazi za srodnom dušom, ono što tražiš to ćeš aBd i naći, prije ili kasnije.
- Bloo
- Globalna šefica
#75 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Hoš?MarlboroGold wrote:[youtube]http[/youtube]Bloo wrote: Fool me once shame on you, fool me twice shame on me..fool.me three.time, jbh debil...