http://www.rtvbn.com/3898211/sukalo-por ... pobjedjuje
Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
- ettakoto
#51 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
A zamislite da je kandidat koji se preziva Šukalo.
- LBVIEW
#52 Re: Darko Mladić vs Vukota Govederica za predsjednika Republike Srpske
Ma to je bre drugo, ka'e njegova visostsheilak wrote:hmm. onda je po toj logici i RS opasna, s obzirom da je i na sovinizmu, izmedju ostalog, nastala?ettakoto wrote:To što si ti antiRS nastrojena je tvoje pravo... međutim šovinizam je posebna vrsta problema u datom slučaju... E to je već veoma opasno.
- Maraschino
#53 Re: Darko Mladić vs Vukota Govederica za predsjednika Republike Srpske
Zar je bitno cime se bavi? Sin najpoznatijeg ratnog zlocinca je dovoljna referensa.akaunt wrote:Zna li iko šta radi Darko? Čime se bavi, škola, CV , iko išta? Koju Slavu slavi, dje se kopa? Negdje sam pročitao da govori 4 strana jezika?
...ili je i on nezamjenjiv kadar u urbanističkom zavodu?
- ettakoto
#54 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Divno ste to zaključili.a Ettakoto kao pravi srpski domacin i pravoslavac slusa svog pastira.
Samo ne znam što želite reći da sam ja ovca, da vi niste domaćin ili da uživate u SDA čaroliji korumpirane zemlje?
- SmokingMan
#55 Re: Darko Mladić vs Vukota Govederica za predsjednika Republike Srpske
Ettakoto to zdrav razum nalaže,a nikakva mržnja prema srbima kao narodu.Zna se na kakvim je principima i djelima nastala RS.Te činjenice ne mogu oprati sve vode ovoga svijeta niti opravdati sve knjige "alternativne" istorije.seln wrote:To nije pravo, vec obaveza.ettakoto wrote:To što si ti antiRS nastrojena je tvoje pravo.
- Šunj
#56 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Ima li ovaj cetnicki sin bih drzavljanstvo?
- Ommadawn
#57 Re: Darko Mladić vs Vukota Govederica za predsjednika Republike Srpske
Ima(o) je navodno neku firmu. Cime se bavila - ne znam.akaunt wrote:Zna li iko šta radi Darko? Čime se bavi, škola, CV , iko išta? Koju Slavu slavi, dje se kopa? Negdje sam pročitao da govori 4 strana jezika?
Govori 4 strana jezika: srpski, hrvatski, bosanski i srpskohrvatski.
Zajebanciju na stranu ali jao se onom narodu koji izabere njega na celo necega.
-
El_comadante
#58 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
to bi bilo interesantno Mladić Vs Karadžićputokaz1 wrote:Oni su odlučili 2014
Sad ih je manje nakon zadržavanja od Pošte RS
Pola Lukavca koji rade vani pitaju kako s eglasa iz Inostranstva da podrže načelnika,ljudi se javljaju iz Minhena,Maribora,Dubajia,Stokolma
Nek SDS postavi za kandidata SONJU KARADŽIĆ
što se tiče Vukote on je sam rekao da je iz Gacka. a štoe se tiče kandidata bolje bi bilo SDSu da je stavio Šarovića ili Miču ali eto njihov izor.
pošto je ovde riječ o izboru za predsjednika RS na istom su listu i pod predsjednici koliko ja znam dakle bošnjaci če glasati za bošnjaka kao pdoprdsjenika
-
akaunt
#59 Re: Darko Mladić vs Vukota Govederica za predsjednika Republike Srpske
Srpski mu nije strani, Bosanski vjerovatno ne priznaje, opet fale dvaOmmadawn wrote:Ima(o) je navodno neku firmu. Cime se bavila - ne znam.akaunt wrote:Zna li iko šta radi Darko? Čime se bavi, škola, CV , iko išta? Koju Slavu slavi, dje se kopa? Negdje sam pročitao da govori 4 strana jezika?
Govori 4 strana jezika: srpski, hrvatski, bosanski i srpskohrvatski.
Zajebanciju na stranu ali jao se onom narodu koji izabere njega na celo necega.
-
PM72
#60 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
To mu je golema prepreka...dobiće ga za 15 minuta i da nije.Šunj wrote:Ima li ovaj cetnicki sin bih drzavljanstvo?
- LBVIEW
#61 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
De gukni vojvodo, da cujemo kako je sumska nastala.ettakoto wrote:Divno ste to zaključili.a Ettakoto kao pravi srpski domacin i pravoslavac slusa svog pastira.
Samo ne znam što želite reći da sam ja ovca, da vi niste domaćin ili da uživate u SDA čaroliji korumpirane zemlje?
- ettakoto
#62 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Kao i sve druge zemlje na ovom svijetu. Ne računam ostrvca na kojima se još uvijek rukama jede. 
- cyprus
#63 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Mislim da kandidatura Mladić juniora ne bi mogla nikako biti loša za Bosnu i Hercegovinu... Ipak, ne vjerujem da će doći to toga...
- LBVIEW
#64 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Genocidom, vojvodo.
A zemlja nije nikad bila niti ce kad biti, uprkos istom.
A zemlja nije nikad bila niti ce kad biti, uprkos istom.
- medvjed23
#65 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
stvari bi ostale iste ili bi došlo do neke pozitivne promjene?cyprus wrote:Mislim da kandidatura Mladić juniora ne bi mogla nikako biti loša za Bosnu i Hercegovinu... Ipak, ne vjerujem da će doći to toga...
- cyprus
#66 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Pa teško da mogu biti gore od ovih kakve su sad, a bolje - ne znam, možda... Predsjednik - sin jednog od najpoznatijih ratnih zločinaca današnjice, koji malo čime odstupa od lika i djela svoga oca - strašna bi to bila reklama za entitet koji pretenduje da stekne neku međunarodnu podršku i simpatijemedvjed23 wrote:stvari bi ostale iste ili bi došlo do neke pozitivne promjene?cyprus wrote:Mislim da kandidatura Mladić juniora ne bi mogla nikako biti loša za Bosnu i Hercegovinu... Ipak, ne vjerujem da će doći to toga...
-
El_comadante
#67 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
to ono nemože te niko zeznuti kao sam sebe?cyprus wrote:Pa teško da mogu biti gore od ovih kakve su sad, a bolje - ne znam, možda... Predsjednik - sin jednog od najpoznatijih ratnih zločinaca današnjice, koji malo čime odstupa od lika i djela svoga oca - strašna bi to bila reklama za entitet koji pretenduje da stekne neku međunarodnu podršku i simpatijemedvjed23 wrote:stvari bi ostale iste ili bi došlo do neke pozitivne promjene?cyprus wrote:Mislim da kandidatura Mladić juniora ne bi mogla nikako biti loša za Bosnu i Hercegovinu... Ipak, ne vjerujem da će doći to toga...
- medvjed23
#68 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
to o lošoj reklami je upitno, s obzirom na val desnog populizma koji je preplavio svijet
-
smijesni_ste
#69 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Upravo to...medvjed23 wrote:to o lošoj reklami je upitno, s obzirom na val desnog populizma koji je preplavio svijet
- cyprus
#70 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Ja mislim da ni to Dodikovo vezivanje sa ekstremnom desnicom i drkanje na budaletine tipa Trumpa također nije loše... Time šalje prilično jasnu poruku normalnom svijetu o tome ko je i šta je... Ovo njegovo trabunjanje o lokalnim prilikama razumiju samo oni koji razumiju lokalne prilike... Međutim, svrstavanje uz populističku ekstremnu desnicu i kandidovanje koljačevog sina za predsjednika je dovoljno da i svakom čobanu sa Alpa, Anda ili Hindukuša bude jasno o kome je riječ...medvjed23 wrote:to o lošoj reklami je upitno, s obzirom na val desnog populizma koji je preplavio svijet
- medvjed23
#71 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
tačno, s tim da je normalnog svijeta sve manje i manje
-
markomilanov
#72 Re: Darko Mladić vs Vukota Govederica za predsjednika Republike Srpske
Takva je obaveza i u rs,biti antiBih,hoćemo multi kulti,a svi smo raspoloženi anti.insomnia78 wrote:seln wrote:To nije pravo, vec obaveza.ettakoto wrote:To što si ti antiRS nastrojena je tvoje pravo.![]()
Last edited by markomilanov on 01/03/2018 16:31, edited 1 time in total.
- insomnia78
#73 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
S malom razlikom sto ste vi nastali na genocidu
-
markomilanov
#74 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
9.Januar 92 ,nije bilo žrtava,pobegli ste iz jugoslavije zbog srba,a hteli da pravite zajedničku državu sa srbima,jel to nelogično,u neovisnoj bih ne znate ko vas više ugrožava srbin ili hrvat.insomnia78 wrote:S malom razlikom sto ste vi nastali na genocidu
-
markomilanov
#75 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Jugoslavija je bila meka i medina za bošnjake,da su bošnajci odustali od refernduma,danas bi jugoslavija u evropskoj uniji,svi su krivi za rat,a srbi su načinili najviše zločina.