Znate sta .... cijenjeni citaoci....ovo ovdje ne valja...nikako.
Hajde da vidim ko ce me to prvi proglasiti za fasistu i sljedbenika Dz. Latica.
Oni koje se ovdje pokusalo etiketizirati sa "mjesoviti" (a sad se to vjesto pokusava izmanevrisati) ....koji su zatvarani u koncentracione logore (Keraterm, Omarska, Manjaca) , koji su ubijeni ili protjerani sa tog podrucja....su bili (u kvalifikovanij vecini)
Muslimani. U mijesanim brakovima, izvinjavajuci se svima koji su u takvom braku sto ih uopste spominjem i bihuzurim, stradali su oni bracni drugovi koji su bili
Muslimanske nacionalne pripadnosti ili su oboje bili protjerani. Ne mogu se sjetiti da je u Prijedoru i Sanskom Mostu u periodu od 30

svibnja

do 30

kolovoza

ljeta gospodnjeg 1992 poginuo i jedan covjek ili zena srpske nacionalne pripadnosti bilo u ranije spomenutim logorima ili u onom cuvenom velikom lovu na ljude koji se odvijao po prijedorskim i sanskim stambenim naseljima tokom prve polovine

lipnja

mjeseca 1992.
Kad se sve ovo ili barem jedan dio svega toga spomene - obicno se dvije grupe ljudi osjete "ko viljuskom ubodene". Jedna je ona koja navija za pocinioca tog zlocina iz prostog razloga sto je na neki nacin i sama dio te strane (srpske da se razumijemo) u citavoj toj nocnoj mori. A druga grupa je ona ...koja bi sve na ovom svijetu dala samo da taj zlocin nisu pocinili Srbi , mogao je to pociniti bilo ko drugi samo ne Srbi pa i sami Muslimani ...i njima to nebi padalo toliko tesko koliko u ovom slucaju, jer su emocionalno vezani za sve to.
Cijenjeni citaoci, postovani moderatori te dragi administratori, ....dame i gospodo....ovime htjedoh reci da ako me neko sada pocne zvati fasistom Laticevskog tipa ....psovati mi sve po spisku.... i svasta nesto....moja je zelja da nikoga ne banujete ma sta mi porucivali.