Zadruga - rijaliti clickbait

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Rugafet

#51 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

Sta je ono Zarko imao napad bijesa (rage attack)? Naslag'o tanjira po podu ko' u prici.
Svakim danom postaje sve zesce i zesce. Bas uzivam prateci sve ovo :thumbup:
MTV

#52 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Rugafet wrote:Sta je ono Zarko imao napad bijesa (rage attack)? Naslag'o tanjira po podu ko' u prici.
Svakim danom postaje sve zesce i zesce. Bas uzivam prateci sve ovo :thumbup:
Sukob sa Saskom i polio ju je govnima. Steta sto na YT nije lijep snimak, samo 3-4 sekunde prije onog kad ga je zaganjala stoji Zarko pored nje i samo izvrne flasu i veli evo ti. Dok se Saska prala u kupatilu pred vrata kupatila je naredao pec, velike saskije onih biljaka da nemoze izac :lol:

Kad su se svi zabavljali u dvoristu dok su im pustali muziku Zarko je bio pred kapijom i onda je uletio u kucu i sve pobacao. To je sve uradio da ga diskvalifikuju.
Rugafet

#53 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

I ja kontam da je namjerno. Znam da je govorio da hoce dobrovoljno da napusti house, ali mu je mico rekao da ce u tom slucaju produkciji mora izvalit 5 miliona dinara. Ne znam je li sta jeftinije kad ga oni izbace zbog krsenja pravila. Ni ja nisam vidio to poljevanje fekalijama, znam da su se poljevali vodom k'o dobar dan. Samo sam gledao kad je htio da izadje na kapiju nakon lupanja tanjira a obezbjedjenje mu ne dopusta, a saska ide za njim i kokodace.
Inace, navijam za Mickeya
MensurM

#54 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MensurM »

Miki je najjači lik u historiji rijalitija

MTV

#55 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Usla Jelena Golubovic i pita ih ko su Bruno Mars, Justin Bieber i Steave Jobs.
Za ovu dvojicu vele pjevaci, americki bla bla.
Đekson veli da je Steve Jobs napravio "prozore Windows" a Milica Dugalic govori Jeleni on se bavi stvaranjem muzike, aranzira covjek muziku a onda da nije kompozitor vec stvaratelj.

Bora veli stvorio covjek Apple a onda se Milica vadi pa da, da njega nema nebi imali nista.

Boze :-)
sadie_forever

#57 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by sadie_forever »

MTV wrote:Usla Jelena Golubovic i pita ih ko su Bruno Mars, Justin Bieber i Steave Jobs.
Đekson veli da je Steve Jobs napravio "prozore Windows" a Milica Dugalic govori Jeleni on se bavi stvaranjem muzike, aranzira covjek muziku a onda da nije kompozitor vec stvaratelj.

Bora veli stvorio covjek Apple a onda se Milica vadi pa da, da njega nema nebi imali nista.

pogledala jednom,sta je problem s onom sto se navodno udaje,bila trudna i sl? nije valjda da prave show na racun ljudi koji nisu skroz svoji :?
MTV

#58 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

sadie_forever wrote: pogledala jednom,sta je problem s onom sto se navodno udaje,bila trudna i sl? nije valjda da prave show na racun ljudi koji nisu skroz svoji :?
Prave show a lafo ce biti vjencanje al nije trudna. Oni su svakakvo svoji samo prefarbani pogotovo Marko DNK. Divna je jos super.
muha_sa

#59 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by muha_sa »

sadie_forever wrote:
MTV wrote:Usla Jelena Golubovic i pita ih ko su Bruno Mars, Justin Bieber i Steave Jobs.

pogledala jednom,sta je problem s onom sto se navodno udaje,bila trudna i sl? nije valjda da prave show na racun ljudi koji nisu skroz svoji :?
slobodno reci da redovno gledas
MTV

#60 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

:lol: :lol:
MTV

#61 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Rudar ponovo vracen. Andjela diskvalificirana radi cupanja Golubovicke.

Dodatak:
Postoji Zadruga Android aplikacija sa 14 streamova uzivo i ko ima VR naocale moze gledati zadrugu kao da je tamo.
Nazalost aplikacija se placa treba imati Klik pink nalog uz pomoc kojeg se logujes i gledas. Za Srbiju je 200 dinara sedmicno sto je malo vise od 3 KM dok za BiH nije tacno naznacena cijena.
sadie_forever

#62 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by sadie_forever »

muha_sa wrote:
sadie_forever wrote:

slobodno reci da redovno gledas

Jok Bogami :D
Rugafet

#63 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

MTV wrote:Rudar ponovo vracen. Andjela diskvalificirana radi cupanja Golubovicke.
Neka je vala izbacena, smorila se vise. Ja ne znam meni ono ponasanje lici na kriziranje...a taman joj i jelena na volej naletila. Vidio si, prvo ono kreveljenje u facu pa vucenje za kosu, agresivno ponasanje pa red placa i histerisanja. Kontam jos vendi fali pa da mrtva glava padne. Gledam i one likove iz obezbjedjenja nije ni njima lako, trci tam' trci vam' po cijelu noc jer ovi pacijenti ne spavaju do pola pet ujutro.
MTV

#64 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Jeste krizirala kad ju je Đekson stalno prekidao a i rekao joj da je imala isto glasova kao rudar i da nije bilo dupliranja bi ispala. Prije toga pogodilo ju je sto su je Andrijana, Sonja, Dule nominovali a sa njima je bila dobra cak im neke stvari poklonila.

Aha a vala svima treba, sto Andjela rece, onako pljusnut samarcinu iz ramema preko usta, do 6 ujutro divljaju do 15 popodne spavaju. Muhe letaju, Ziza se ucrvala, Jelena provocira, Maca stalno ponavlja da je veca ZVEZDA sa 2 pesme i 2 miliona pregleda od pola njih sa po 5, 10 miliona, mica se dere i psuje, ostali manje vise nebitni i tako skoro svaki dan.

Osim ovako kad se pocupaju. :mrgreen: Neka je Andjela Golubovicku pocupala zasluzila je, ovo je uradila jer je nepodnosi a ujedno i da izadje napolje.
Rugafet

#65 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

Nema ludi su sto na sat. Vjerujem da kad bi im stiglo pismo da smiju sest dana da rade sta hoce i da ce svako od njih dnevno da dobije po pet 'iljada dinara ne bi proslo ni dvije minute posvadjali bi se oko sadrzaja pisma.
Vidim, vec polako puca 'ljubav' izmedju lune i onog njenog primata...
MTV

#66 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Da :lol: :lol: :thumbup:

Javno kurvanje, da izvine siroki auditorijum. :mrgreen:

Zaboravio sam na maloljetnicu (Mina) koja se karindza svako vece, rasturacica brakova (Luna) koja se zaljubila u sisatog snoba. Dobro veli Miki ovdje su sve sama govna. I on mi je jos uvijek OK.

Andjela trazi da se vrati u sou a garantujem cim im padne gledanost da ce je ubaciti...

Tek oNa mala iz Banjaluke kad je usla jedno 462528 puta su rekli ovo je nasa iz Republike Srpske pozdrav za Republiku Srpsku... ko da gledas vijesti na RTRS pardon PTPC :lol:
trambusek88

#67 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by trambusek88 »

Fali ovdje Vendi da zakuha sa Zoricom.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#68 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by _BataZiv_0809 »

Ima li snimki seksa? Vidi li se ista?
Rugafet

#69 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

trambusek88 wrote:Fali ovdje Vendi da zakuha sa Zoricom.
Polako. Jos nije tajming da Vendi uleti...Nacuo sam da ce Maja Nikolic i losMi uci kad atmosfera bude 'na nivou' tek ce onda da bude rock'n' roll
_BataZiv_0809 wrote:Ima li snimki seksa? Vidi li se ista?
Ja nisam vidiJo nista do sad konkretno. Ono sto i bude iz produkcije 'zablure' strateske dijelove, tako da nista se ne vidi osim malo jaukanja sto se cuje 8-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#70 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by _BataZiv_0809 »

Rugafet wrote:
trambusek88 wrote:Fali ovdje Vendi da zakuha sa Zoricom.
Polako. Jos nije tajming da Vendi uleti...Nacuo sam da ce Maja Nikolic i losMi uci kad atmosfera bude 'na nivou' tek ce onda da bude rock'n' roll
_BataZiv_0809 wrote:Ima li snimki seksa? Vidi li se ista?
Ja nisam vidiJo nista do sad konkretno. Ono sto i bude iz produkcije 'zablure' strateske dijelove, tako da nista se ne vidi osim malo jaukanja sto se cuje 8-)
Guze li se glavne trebe ili grobovi?
Rugafet

#71 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by Rugafet »

Nisu, nisu grobovi
trambusek88

#72 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by trambusek88 »

Ušao je nekidan Filip, neka će sigurno zaplatiti.
MTV

#73 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Mina sa Deksonom sve u sesnaest i Luna sa Slobom u WC gdje nema kamera i bez budice koju su "zaboravili".
MTV

#74 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by MTV »

Podjebava Miki Macu i pita je sta je bitteshon. Kaze Maca bitte je kad nesto bi a bitte shon je moderni naziv. :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
dječak sa šibicama

#75 Re: Zadruga - rijaliti clickbait

Post by dječak sa šibicama »

MTV wrote:Podjebava Miki Macu i pita je sta je bitteshon. Kaze Maca bitte je kad nesto bi a bitte shon je moderni naziv. :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Maca je hit, nikad ne znas jel bas glupa ko q, ili se samo pretvara.

Sta kaze, titanik je samo u filmu potonuo, bio placen covjek za to.
Post Reply