Svakim danom postaje sve zesce i zesce. Bas uzivam prateci sve ovo
Zadruga - rijaliti clickbait
Moderator: anex
- Rugafet
#51 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Sta je ono Zarko imao napad bijesa (rage attack)? Naslag'o tanjira po podu ko' u prici.
- MTV
#52 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Sukob sa Saskom i polio ju je govnima. Steta sto na YT nije lijep snimak, samo 3-4 sekunde prije onog kad ga je zaganjala stoji Zarko pored nje i samo izvrne flasu i veli evo ti. Dok se Saska prala u kupatilu pred vrata kupatila je naredao pec, velike saskije onih biljaka da nemoze izacRugafet wrote:Sta je ono Zarko imao napad bijesa (rage attack)? Naslag'o tanjira po podu ko' u prici.
Kad su se svi zabavljali u dvoristu dok su im pustali muziku Zarko je bio pred kapijom i onda je uletio u kucu i sve pobacao. To je sve uradio da ga diskvalifikuju.
- Rugafet
#53 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
I ja kontam da je namjerno. Znam da je govorio da hoce dobrovoljno da napusti house, ali mu je mico rekao da ce u tom slucaju produkciji mora izvalit 5 miliona dinara. Ne znam je li sta jeftinije kad ga oni izbace zbog krsenja pravila. Ni ja nisam vidio to poljevanje fekalijama, znam da su se poljevali vodom k'o dobar dan. Samo sam gledao kad je htio da izadje na kapiju nakon lupanja tanjira a obezbjedjenje mu ne dopusta, a saska ide za njim i kokodace.
Inace, navijam za Mickeya
Inace, navijam za Mickeya
-
MensurM
#54 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Miki je najjači lik u historiji rijalitija
- MTV
#55 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Usla Jelena Golubovic i pita ih ko su Bruno Mars, Justin Bieber i Steave Jobs.
Za ovu dvojicu vele pjevaci, americki bla bla.
Đekson veli da je Steve Jobs napravio "prozore Windows" a Milica Dugalic govori Jeleni on se bavi stvaranjem muzike, aranzira covjek muziku a onda da nije kompozitor vec stvaratelj.
Bora veli stvorio covjek Apple a onda se Milica vadi pa da, da njega nema nebi imali nista.
Boze
Đekson veli da je Steve Jobs napravio "prozore Windows" a Milica Dugalic govori Jeleni on se bavi stvaranjem muzike, aranzira covjek muziku a onda da nije kompozitor vec stvaratelj.
Bora veli stvorio covjek Apple a onda se Milica vadi pa da, da njega nema nebi imali nista.
Boze
- trambusek88
- sadie_forever
#57 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
pogledala jednom,sta je problem s onom sto se navodno udaje,bila trudna i sl? nije valjda da prave show na racun ljudi koji nisu skroz svojiMTV wrote:Usla Jelena Golubovic i pita ih ko su Bruno Mars, Justin Bieber i Steave Jobs.
Boze
- MTV
#58 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Prave show a lafo ce biti vjencanje al nije trudna. Oni su svakakvo svoji samo prefarbani pogotovo Marko DNK. Divna je jos super.sadie_forever wrote: pogledala jednom,sta je problem s onom sto se navodno udaje,bila trudna i sl? nije valjda da prave show na racun ljudi koji nisu skroz svoji
- muha_sa
#59 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
slobodno reci da redovno gledassadie_forever wrote:pogledala jednom,sta je problem s onom sto se navodno udaje,bila trudna i sl? nije valjda da prave show na racun ljudi koji nisu skroz svojiMTV wrote:Usla Jelena Golubovic i pita ih ko su Bruno Mars, Justin Bieber i Steave Jobs.
Boze
- MTV
#61 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Rudar ponovo vracen. Andjela diskvalificirana radi cupanja Golubovicke.
Dodatak:
Postoji Zadruga Android aplikacija sa 14 streamova uzivo i ko ima VR naocale moze gledati zadrugu kao da je tamo.
Nazalost aplikacija se placa treba imati Klik pink nalog uz pomoc kojeg se logujes i gledas. Za Srbiju je 200 dinara sedmicno sto je malo vise od 3 KM dok za BiH nije tacno naznacena cijena.
Dodatak:
Postoji Zadruga Android aplikacija sa 14 streamova uzivo i ko ima VR naocale moze gledati zadrugu kao da je tamo.
Nazalost aplikacija se placa treba imati Klik pink nalog uz pomoc kojeg se logujes i gledas. Za Srbiju je 200 dinara sedmicno sto je malo vise od 3 KM dok za BiH nije tacno naznacena cijena.
- sadie_forever
#62 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
muha_sa wrote:slobodno reci da redovno gledassadie_forever wrote:pogledala jednom,sta je problem s onom sto se navodno udaje,bila trudna i sl? nije valjda da prave show na racun ljudi koji nisu skroz svojiMTV wrote:Usla Jelena Golubovic i pita ih ko su Bruno Mars, Justin Bieber i Steave Jobs.
Boze
Jok Bogami
- Rugafet
#63 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Neka je vala izbacena, smorila se vise. Ja ne znam meni ono ponasanje lici na kriziranje...a taman joj i jelena na volej naletila. Vidio si, prvo ono kreveljenje u facu pa vucenje za kosu, agresivno ponasanje pa red placa i histerisanja. Kontam jos vendi fali pa da mrtva glava padne. Gledam i one likove iz obezbjedjenja nije ni njima lako, trci tam' trci vam' po cijelu noc jer ovi pacijenti ne spavaju do pola pet ujutro.MTV wrote:Rudar ponovo vracen. Andjela diskvalificirana radi cupanja Golubovicke.
- MTV
#64 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Jeste krizirala kad ju je Đekson stalno prekidao a i rekao joj da je imala isto glasova kao rudar i da nije bilo dupliranja bi ispala. Prije toga pogodilo ju je sto su je Andrijana, Sonja, Dule nominovali a sa njima je bila dobra cak im neke stvari poklonila.
Aha a vala svima treba, sto Andjela rece, onako pljusnut samarcinu iz ramema preko usta, do 6 ujutro divljaju do 15 popodne spavaju. Muhe letaju, Ziza se ucrvala, Jelena provocira, Maca stalno ponavlja da je veca ZVEZDA sa 2 pesme i 2 miliona pregleda od pola njih sa po 5, 10 miliona, mica se dere i psuje, ostali manje vise nebitni i tako skoro svaki dan.
Osim ovako kad se pocupaju.
Neka je Andjela Golubovicku pocupala zasluzila je, ovo je uradila jer je nepodnosi a ujedno i da izadje napolje.
Aha a vala svima treba, sto Andjela rece, onako pljusnut samarcinu iz ramema preko usta, do 6 ujutro divljaju do 15 popodne spavaju. Muhe letaju, Ziza se ucrvala, Jelena provocira, Maca stalno ponavlja da je veca ZVEZDA sa 2 pesme i 2 miliona pregleda od pola njih sa po 5, 10 miliona, mica se dere i psuje, ostali manje vise nebitni i tako skoro svaki dan.
Osim ovako kad se pocupaju.
- Rugafet
#65 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Nema ludi su sto na sat. Vjerujem da kad bi im stiglo pismo da smiju sest dana da rade sta hoce i da ce svako od njih dnevno da dobije po pet 'iljada dinara ne bi proslo ni dvije minute posvadjali bi se oko sadrzaja pisma.
Vidim, vec polako puca 'ljubav' izmedju lune i onog njenog primata...
Vidim, vec polako puca 'ljubav' izmedju lune i onog njenog primata...
- MTV
#66 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Da

Javno kurvanje, da izvine siroki auditorijum.
Zaboravio sam na maloljetnicu (Mina) koja se karindza svako vece, rasturacica brakova (Luna) koja se zaljubila u sisatog snoba. Dobro veli Miki ovdje su sve sama govna. I on mi je jos uvijek OK.
Andjela trazi da se vrati u sou a garantujem cim im padne gledanost da ce je ubaciti...
Tek oNa mala iz Banjaluke kad je usla jedno 462528 puta su rekli ovo je nasa iz Republike Srpske pozdrav za Republiku Srpsku... ko da gledas vijesti na RTRS pardon PTPC
Javno kurvanje, da izvine siroki auditorijum.
Zaboravio sam na maloljetnicu (Mina) koja se karindza svako vece, rasturacica brakova (Luna) koja se zaljubila u sisatog snoba. Dobro veli Miki ovdje su sve sama govna. I on mi je jos uvijek OK.
Andjela trazi da se vrati u sou a garantujem cim im padne gledanost da ce je ubaciti...
Tek oNa mala iz Banjaluke kad je usla jedno 462528 puta su rekli ovo je nasa iz Republike Srpske pozdrav za Republiku Srpsku... ko da gledas vijesti na RTRS pardon PTPC
- trambusek88
#67 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Fali ovdje Vendi da zakuha sa Zoricom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#68 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Ima li snimki seksa? Vidi li se ista?
- Rugafet
#69 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Polako. Jos nije tajming da Vendi uleti...Nacuo sam da ce Maja Nikolic i losMi uci kad atmosfera bude 'na nivou' tek ce onda da bude rock'n' rolltrambusek88 wrote:Fali ovdje Vendi da zakuha sa Zoricom.
Ja nisam vidiJo nista do sad konkretno. Ono sto i bude iz produkcije 'zablure' strateske dijelove, tako da nista se ne vidi osim malo jaukanja sto se cuje_BataZiv_0809 wrote:Ima li snimki seksa? Vidi li se ista?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#70 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Guze li se glavne trebe ili grobovi?Rugafet wrote:Polako. Jos nije tajming da Vendi uleti...Nacuo sam da ce Maja Nikolic i losMi uci kad atmosfera bude 'na nivou' tek ce onda da bude rock'n' rolltrambusek88 wrote:Fali ovdje Vendi da zakuha sa Zoricom.
Ja nisam vidiJo nista do sad konkretno. Ono sto i bude iz produkcije 'zablure' strateske dijelove, tako da nista se ne vidi osim malo jaukanja sto se cuje_BataZiv_0809 wrote:Ima li snimki seksa? Vidi li se ista?
- Rugafet
#71 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Nisu, nisu grobovi
- trambusek88
#72 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Ušao je nekidan Filip, neka će sigurno zaplatiti.
- MTV
#73 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Mina sa Deksonom sve u sesnaest i Luna sa Slobom u WC gdje nema kamera i bez budice koju su "zaboravili".
- MTV
#74 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Podjebava Miki Macu i pita je sta je bitteshon. Kaze Maca bitte je kad nesto bi a bitte shon je moderni naziv.

- dječak sa šibicama
#75 Re: Zadruga - rijaliti clickbait
Maca je hit, nikad ne znas jel bas glupa ko q, ili se samo pretvara.MTV wrote:Podjebava Miki Macu i pita je sta je bitteshon. Kaze Maca bitte je kad nesto bi a bitte shon je moderni naziv.![]()
![]()
![]()
Sta kaze, titanik je samo u filmu potonuo, bio placen covjek za to.