Pa dobro ako je tako....sto onda ne napisa da si mazno pola hrvatice...a ne pola bosanke....Zadig wrote:Edu, 4 case (duplog) su u pitanju.Kareem Abdul-Jabbar wrote:Zadig wrote:Je ne znam kako je kod vas, ali ja poslje 4 viskija mogu u jednom cugu bez vadjenja odrat Engleskinju, Francuskinju, Amerikanku, Italijanku, Ruskinju, Spanjolku i pola bosanke, sto ukupno izlazi na
7x7 minuta u prosjeku=49 minuta!
ajd', odvadi bar pola Bosanke, pa da nastavimo razgovor!!
![]()
:lol:
Kareem, nikada sam maznuo citavu bosanku, ali jesam jednu sto je bila pola bosanka a pola iz hrvatske, tako da zato to tako stoji
Novi statisticki podaci vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Stari
-
Stari
Evo recimo da sam ja bio na tvom mjestu Zadig ...ja bih, skroman kakav jesam, rekao da sam maznuo i hrvaticu i bosanku i to odjednom i istovremeno...pa onda nek citateljska publika odgonetava...kako? cime ? i iz kojih razloga je to bilo potrebno?
Ali ovako kako si se ti izrazio u svom prethodnom kometaru ispada....cista diskriminacija....i tim gore po nacionalnoj liniji.....
Skandal 
Ali ovako kako si se ti izrazio u svom prethodnom kometaru ispada....cista diskriminacija....i tim gore po nacionalnoj liniji.....
- Kareem Abdul-Jabbar
Zadig wrote:Tocno!
vrlo rado deskriminiram sve sto nosi suknju drug stari
![]()
diskriminator

- Kareem Abdul-Jabbar
Zadig wrote:Kareem, zao mi je, ali ne obradjujem pedere
![]()
ali ljepo od tebe sto mislis na mene
-
Stari
rumenko wrote:sramota....prije donosenja konacne ocjene potrebno je znati.....koji je dio kod doticne gospodje..... bio do pasa a koji od pasa....mislim dokle se prostirao bosanski dio....al' tacno....
Mislim da je precizno razgranicenje hrvatske od bosanke teritorije u ovom slucaju ...politicko pitanje koje zahtijeva mudru diplomatiju. Zadig je ovdje nacinio gresku (koja njega inace ne karakterise ...zbog toga se cudim).... mislim ovako ....nakon svih onih exoticnih nacionalnosti koji je nabrojao u svom komentaru mogao je , u jednako exoticnom stilu nastaviti, sa hrvaticom i nikom ne bi bilo nista nejasno.... ali ovako pola-bosanke....ne kontam , stvarno.
- Kareem Abdul-Jabbar
rumenko wrote:bas ste vas dvojica divan par....samo ko bi tu bio lokomotiva a ko vagon...
i ti bi u kompoziciju?

-
rumenko
objektivno gledano jedino u slucaju da je linija razgranicenja bosanskog i hrvatskog dijela tacno tamo gdje je gospodin zadig "upiro"mozemo povjerovati u njegovu pricu...sve ostalo su insinuacije koje su usmjerene na podrivanje stabilnosti u "regionu" i zahtjevaju detaljniju analizu....mogli bi se skupiti da ovo analiziramo...mozda na Vlasicu....
- Kareem Abdul-Jabbar
Zadig wrote:Karim, nemoj da svakog primamo, desice se:Kareem Abdul-Jabbar wrote:rumenko wrote:bas ste vas dvojica divan par....samo ko bi tu bio lokomotiva a ko vagon...![]()
![]()
![]()
i ti bi u kompoziciju?:D
VLAK U SNJEGU
zaglavicemo se bolan
![]()
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
flora.sa wrote:slobodno se vi igrajte vozića.
nema šanse da se zaglavite.
nema više snijega!
evo od mene glas:ZA