NajdraziVodjaa wrote:Pa sta i da spadne na 300 miliona? Evropa je u zadnjih sto godina prezivila dva svjetska rata, hladni rat, prezivice jos jedan pad stanovnika koji u jednom momentu mora stati. Naseljavanje miliona imigranata iz arapskih i africkih zemalja nece rijesiti problem vec ce stvoriti milion puta veci od pada stanovnika. Ali dobro to nije briga bogate korporacije koje zele sto je moguce vise jeftine radne snage.
Evropa treba da trazi druge nacine rijesavanja pada nataliteta umjesto masovnog naseljavanja koje vec sada pravi strasne probleme, mozda da decenijama ne reklamiraju evropskim momcima i djevojkama kako je biti gay ili mijenjati spol nesto super a imati porodicu i djecu totalno bezveze ne bi bilo ovih problema sa padom populacije.
Kako. Daj prijedlog, slusaju. Slusa Ozna, ima ona Kompjutere itd. sto sve nadgledaju. Internet su izmislili zbog toga.
Evo mene garant spijaju, a nisam Paranoican i boli me briga i ako me spijaju.
Stara moja kaze zaprd?m im.
Jednostavno logika nalaze da spijaju, ove smart uredzaje, ja sam ideju o njima imao prije oko deset godina.
Nisam ih izmislio prvi ja vjerovatno ali sam ih barem predvidio, i spijanje ljudi masovno, da nemeres ni prdnit da ne saznaju.
Evo Crnci, nesto sto sam zapazio o njima, kad si Krezubog Crnca vidio.
Ne kazem da nema ni njih krezubih al stvarno kad si kojeg vidio krezubog.
To je samo primjer koji meni nesto govori, a druga stvar sto mi govori kad si cuo da neko nema nesto, neku bolest, rak, izraslinu itd.
Znam ludo, zar ne, al razmislite malo, sta ovo sve govori, sta sve pokazuje.