Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post Reply
animals

#51 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by animals »

Pjevace se..
oj Trumpe jebem li ti zube..
zbog tebe nas ni Bosnjaci ne ljube :D
Challenger__

#52 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Challenger__ »

vivaldi wrote:
Challenger__ wrote:I Rusi su bili ushićeni pobjedom a složićemo se da ne spadaju u male narode...
postoji bitna razlika. rusi nisu bili ushiceni, rusi su tu pobjedu dobrim dijelom i kreirali. rusi su ushiceni zbog vlastitog uspjeha. to mijesanje je bilo motivisano nekim konkretnim razlozima, a svima nam je jasno kakvim.
Kad kažeš "svima jasno", odmah sumnjam u to objašnjenje. Nebitno. Idemo dalje.
vivaldi

#53 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by vivaldi »

animals wrote:
vivaldi wrote:
animals wrote:Stvarno Srbi su lud narod..
Trump ce zajedno sa Turcima,kako kaze Lazanski,
vratiti Kosovo, jerbo Erdogan mrzi Kosovare koji su redom bili na strani oni Gülen-ovaca.. :D :D :D
jebes lazanskog, bitno je sta vucic radi jer on upravlja sudbinom nacije, a ne lazanski.

a vucic je trenutno jedini politicar u regionu koji izvlaci maksimum iz datih okolnosti.
Vucic je lazov i manipulator..
Poslao voz mira, a Kosovari ga vidjeli ko Tenk..
kome smeta voz, sa natpisom Kosovo je Serbia..
kaze Vucic.. nama ne smeta :lol: :lol:
i ti njega smatras normalnim :-)
ti se bavis perifernim stvarima.

taj "nenormalni" je u zadnjih godinu-dvije u srbiju doveo stranih investicija ko sve ex yu republike zajedno bez slovenije i to uglavnom u indsutriju.
taj ludi je usred celicne krize slozio zeljezaru kinezima.
taj ludi je pootvarao i nekoliko poglavlja na putu ka eu.
tog ludog je hrvatska dva puta blokirala i oba puta pojela govno, prvi put poslije intervencije merkelove, a drugi put poslije intervencije bajdena iako nisu rusima uveli sankcije.
taj ludi je doveo ili bio u sluzbenoj posjeti svakoj bitnoj faci u svijetu.

a ti o njemu sudi po naslovnicama informera, kurira, fotoshopu i vozovima..to valjda rade "normalnii"
Altair_SA

#54 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Altair_SA »

vivaldi wrote:
animals wrote:Stvarno Srbi su lud narod..
Trump ce zajedno sa Turcima,kako kaze Lazanski,
vratiti Kosovo, jerbo Erdogan mrzi Kosovare koji su redom bili na strani oni Gülen-ovaca.. :D :D :D
jebes lazanskog, bitno je sta vucic radi jer on upravlja sudbinom nacije, a ne lazanski.

a vucic je trenutno jedini politicar u regionu koji izvlaci maksimum iz datih okolnosti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :-)

Pickousti je ublehas obicni, a za tebe sam primijetio da sve sto uradi kujes u zvijezde... Vjerojatno ti i govno njegovo mirise :-D
animals

#55 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by animals »

vivaldi wrote:
ti se bavis perifernim stvarima.

taj "nenormalni" je u zadnjih godinu-dvije u srbiju doveo stranih investicija ko sve ex yu republike zajedno bez slovenije i to uglavnom u indsutriju.
taj ludi je usred celicne krize slozio zeljezaru kinezima.
taj ludi je pootvarao i nekoliko poglavlja na putu ka eu.
tog ludog je hrvatska dva puta blokirala i oba puta pojela govno, prvi put poslije intervencije merkelove, a drugi put poslije intervencije bajdena iako nisu rusima uveli sankcije.
taj ludi je doveo ili bio u sluzbenoj posjeti svakoj bitnoj faci u svijetu.

a ti o njemu sudi po naslovnicama informera, kurira, fotoshopu i vozovima..to valjda rade "normalnii"
Nije to njegova zasluga..
Ne zeli Evropa Ruse na Balkanu..
i on igra na tu kartu..
vivaldi

#56 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by vivaldi »

Altair_SA wrote:Pickousti je ublehas obicni, a za tebe sam primijetio da sve sto uradi kujes u zvijezde...
napisah gore zasto je trenutno najbolji politicar. ako nesto nije tacno ti slobodno to oznaci.

mada naravno kad shvatis da je sve ono sto sam nabrojao tacno, onda se pocni bavit sa mnom...na to sam navikao :D
insomnia78

#57 Re: RE: Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by insomnia78 »

vivaldi wrote:
Altair_SA wrote:Pickousti je ublehas obicni, a za tebe sam primijetio da sve sto uradi kujes u zvijezde...
napisah gore zasto je trenutno najbolji politicar. ako nesto nije tacno ti slobodno to oznaci.

mada naravno kad shvatis da je sve ono sto sam nabrojao tacno, onda se pocni bavit sa mnom...na to sam navikao :D
Image
insomnia78

#58 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by insomnia78 »

Image
vivaldi

#59 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by vivaldi »

animals wrote:Nije to njegova zasluga..Ne zeli Evropa Ruse na Balkanu..i on igra na tu kartu..
pa samo potvrdjujes ono sto sam prvobitno napisao - covjek izvlaci maksimum iz datih okolnosti i po tome se i cijeni politicar.

mada sto se tice investicija nisi u pravu jer ne moze niko natjerati privatnu kompaniju sa zapada da negdje ulaze svoje pare
vivaldi

#60 Re: Srbi i Donald Trump -

Post by vivaldi »

insomnia78 wrote:Image
e sad jos samo naslovnica informera :D
insomnia78

#61 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by insomnia78 »

Sendvic je tvoj
sumirprimus

#62 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by sumirprimus »

na koližn korsu smo sa srbijom kao nasim vjekovnim agresorom opet,da se nelazemo i svim onim koji je podrzavaju tj srbima i domacim izdajnicima,tipa fdzevad,i onaj ruzni izobliceni,.,kako sezove.
animals

#63 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by animals »

vivaldi wrote:
animals wrote:Nije to njegova zasluga..Ne zeli Evropa Ruse na Balkanu..i on igra na tu kartu..
pa samo potvrdjujes ono sto sam prvobitno napisao - covjek izvlaci maksimum iz datih okolnosti i po tome se i cijeni politicar.

mada sto se tice investicija nisi u pravu jer ne moze niko natjerati privatnu kompaniju sa zapada da negdje ulaze svoje pare
A sta to Srbija u njogovoj vladavini, ima da se dici..
nema nista ,propast..on laze ,narod ,laze zapad, laze Ruse..
pokusava biti Tito,a u stvari je karina..
sljedece izbore nece prezivjeti
Altair_SA

#64 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Altair_SA »

vivaldi wrote:

Gomilu gluposti si ti naveo, po obicaju kad je pickousti vlah u pitanju :zjev:
vivaldi

#65 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by vivaldi »

animals wrote:A sta to Srbija u njogovoj vladavini, ima da se dici..nema nista ,propast..on laze ,narod ,laze zapad, laze Ruse..pokusava biti Tito,a u stvari je karina..sljedece izbore nece prezivjeti
lik je na vlasti 2 godine, a naslijedio je razjebanu zemlju u svakom smislu. ne znam sta se moze ocekivat u tom periodu? pa proces prodaje firme i kada hoces da je privatizujes traje i godinu dana dok prodje rok za prijave, otvaranje ponuda, proces za zalbe itd..

i najuspjesnije tranzicije su trajale bar 15 godina dok se nije doslo u fazu da je napredak vidljiv u vecini aspekata.

one neuspjesne tranzicije traju evo vec skoro 3 decenije
vivaldi

#66 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by vivaldi »

Altair_SA wrote:Gomilu gluposti si ti naveo
halali, do mene je..protiv ovakvih argumenata (mislim na ove tvoje) niko nema sanse :thumbup:
Last edited by vivaldi on 20/01/2017 23:40, edited 1 time in total.
Altair_SA

#67 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Altair_SA »

Sta radi ova brlja ocam :lol: :-D
vivaldi

#68 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by vivaldi »

i ta "brlja" je postala malo ofucana..pa vec 10 godina se jadna vuce po postovima..de malo kreativnosti
animals

#69 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by animals »

vivaldi wrote:
animals wrote:A sta to Srbija u njogovoj vladavini, ima da se dici..nema nista ,propast..on laze ,narod ,laze zapad, laze Ruse..pokusava biti Tito,a u stvari je karina..sljedece izbore nece prezivjeti
lik je na vlasti 2 godine, a naslijedio je razjebanu zemlju u svakom smislu. ne znam sta se moze ocekivat u tom periodu? pa proces prodaje firme i kada hoces da je privatizujes traje i godinu dana dok prodje rok za prijave, otvaranje ponuda, proces za zalbe itd..

i najuspjesnije tranzicije su trajale bar 15 godina dok se nije doslo u fazu da je napredak vidljiv u vecini aspekata.

one neuspjesne tranzicije traju evo vec skoro 3 decenije
Ja sam ga gledao u zadnjoj emisiji,
protiv one NATO, zenske..
kakva inscenirana emisija , kakav bijedan pokusaj, jednog premijera...
na to se ne bi niko spustio..
karina, od politicara..
TheMule

#70 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by TheMule »

Pa sigurno bi najbolji politicar (ako pod najbolji mislimo najuspjesniji) bio neko iz reda Hrvata iz RH?
Pilaw_Pavlaka

#71 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Pilaw_Pavlaka »

vivaldi wrote:

:lol:

Vucic izvlaci maximum? Je li se ti zajebavas samnom? Zavadio je se sa BiH, Hrvatskom, CG, Makedonijom, Velikom Albanijom. Otvoreno igra na Rusku kartu u sred hladnog rata a uz to se jos pravi lud. :D

Na ekonomskom planu je toliko ostvario da je Srbija, koja nije dozivijela rat, ima mnogo manji standard od FBIH. Prirodni prirastaj - 30.000 godisnje.

Sta je Vucic ostvario? Da je rekao Albancima "Nemojte bre ubijati srbe" a srbima "Niko nesme da vas bije?" Da je doveo Lazanskog u politiku?

Vi Srbi ste i Bosnjacima i Hrvatima ali i Albancima idealni neprijatelji. Jer ste iskomplexirani kao narod. Idete glavom kroz zid; gubitnici na svim poljima a ubjedujete i nas a i sami sebe da ste upravo vi ti (Zajedno sa Rusima) koji pobjedjujete. . Diplomatija 0 bodova, sposobnost da nesto stvorite 0 bodova. Jedino sto volite jeste vojska pored mitomanije i historije. Bas cemo da vdimo hoce li vas Trumo sada spasiti iz ovog "ustaskog" zagrljaja. :D
Last edited by Pilaw_Pavlaka on 20/01/2017 23:46, edited 1 time in total.
sumirprimus

#72 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by sumirprimus »

Altair_SA wrote:Sta radi ova brlja ocam :lol: :-D
tipicni nedimedragi sta nam ovo rade, sav se zado u mjehur i labelo oko struka.
insomnia78

#73 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by insomnia78 »

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2]
Sanjarko

#74 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Sanjarko »

Nek Dodi da pare na cuvanje ak mu tolko vjeruje. Dodo je ipak Srbin nad Srbinom. Vozd itd.
vivaldi

#75 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by vivaldi »

animals wrote:Ja sam ga gledao u zadnjoj emisiji,protiv one NATO, zenske..kakva inscenirana emisija , kakav bijedan pokusaj, jednog premijera... na to se ne bi niko spustio..karina, od politicara..
poptuno se slazem s tobom da ima ljigav marketing jer mora podilaziti narodu koji nema pojma ni o cemu. narod hoce samo jednu stvar - platu od 1.000 eura, da ne radi puno, da plati mjesecno struje 10 eura i da su cigare 1 euro. i da naravno moze bolovanje biti 2-3 mjeseca godisnje

kada toga nema svaka vlast su "lopovi" . ali toga nema niti ce ikada biti, a ni ozbiljnog napretka nema preko noci.

ali ta ljigavost dodje i prodje, bitno je ono konkretno sto ostaje
Post Reply