oj Trumpe jebem li ti zube..
zbog tebe nas ni Bosnjaci ne ljube
Kad kažeš "svima jasno", odmah sumnjam u to objašnjenje. Nebitno. Idemo dalje.vivaldi wrote:postoji bitna razlika. rusi nisu bili ushiceni, rusi su tu pobjedu dobrim dijelom i kreirali. rusi su ushiceni zbog vlastitog uspjeha. to mijesanje je bilo motivisano nekim konkretnim razlozima, a svima nam je jasno kakvim.Challenger__ wrote:I Rusi su bili ushićeni pobjedom a složićemo se da ne spadaju u male narode...
ti se bavis perifernim stvarima.animals wrote:Vucic je lazov i manipulator..vivaldi wrote:jebes lazanskog, bitno je sta vucic radi jer on upravlja sudbinom nacije, a ne lazanski.animals wrote:Stvarno Srbi su lud narod..
Trump ce zajedno sa Turcima,kako kaze Lazanski,
vratiti Kosovo, jerbo Erdogan mrzi Kosovare koji su redom bili na strani oni Gülen-ovaca..![]()
![]()
a vucic je trenutno jedini politicar u regionu koji izvlaci maksimum iz datih okolnosti.
Poslao voz mira, a Kosovari ga vidjeli ko Tenk..
kome smeta voz, sa natpisom Kosovo je Serbia..
kaze Vucic.. nama ne smeta![]()
![]()
i ti njega smatras normalnim
vivaldi wrote:jebes lazanskog, bitno je sta vucic radi jer on upravlja sudbinom nacije, a ne lazanski.animals wrote:Stvarno Srbi su lud narod..
Trump ce zajedno sa Turcima,kako kaze Lazanski,
vratiti Kosovo, jerbo Erdogan mrzi Kosovare koji su redom bili na strani oni Gülen-ovaca..![]()
![]()
a vucic je trenutno jedini politicar u regionu koji izvlaci maksimum iz datih okolnosti.
Nije to njegova zasluga..vivaldi wrote:
ti se bavis perifernim stvarima.
taj "nenormalni" je u zadnjih godinu-dvije u srbiju doveo stranih investicija ko sve ex yu republike zajedno bez slovenije i to uglavnom u indsutriju.
taj ludi je usred celicne krize slozio zeljezaru kinezima.
taj ludi je pootvarao i nekoliko poglavlja na putu ka eu.
tog ludog je hrvatska dva puta blokirala i oba puta pojela govno, prvi put poslije intervencije merkelove, a drugi put poslije intervencije bajdena iako nisu rusima uveli sankcije.
taj ludi je doveo ili bio u sluzbenoj posjeti svakoj bitnoj faci u svijetu.
a ti o njemu sudi po naslovnicama informera, kurira, fotoshopu i vozovima..to valjda rade "normalnii"
napisah gore zasto je trenutno najbolji politicar. ako nesto nije tacno ti slobodno to oznaci.Altair_SA wrote:Pickousti je ublehas obicni, a za tebe sam primijetio da sve sto uradi kujes u zvijezde...
vivaldi wrote:napisah gore zasto je trenutno najbolji politicar. ako nesto nije tacno ti slobodno to oznaci.Altair_SA wrote:Pickousti je ublehas obicni, a za tebe sam primijetio da sve sto uradi kujes u zvijezde...
mada naravno kad shvatis da je sve ono sto sam nabrojao tacno, onda se pocni bavit sa mnom...na to sam navikao

pa samo potvrdjujes ono sto sam prvobitno napisao - covjek izvlaci maksimum iz datih okolnosti i po tome se i cijeni politicar.animals wrote:Nije to njegova zasluga..Ne zeli Evropa Ruse na Balkanu..i on igra na tu kartu..
e sad jos samo naslovnica informerainsomnia78 wrote:
A sta to Srbija u njogovoj vladavini, ima da se dici..vivaldi wrote:pa samo potvrdjujes ono sto sam prvobitno napisao - covjek izvlaci maksimum iz datih okolnosti i po tome se i cijeni politicar.animals wrote:Nije to njegova zasluga..Ne zeli Evropa Ruse na Balkanu..i on igra na tu kartu..
mada sto se tice investicija nisi u pravu jer ne moze niko natjerati privatnu kompaniju sa zapada da negdje ulaze svoje pare
Gomilu gluposti si ti naveo, po obicaju kad je pickousti vlah u pitanjuvivaldi wrote:napisah gore zasto je trenutno najbolji politicar. ako nesto nije tacno ti slobodno to oznaci.Altair_SA wrote:Pickousti je ublehas obicni, a za tebe sam primijetio da sve sto uradi kujes u zvijezde...
mada naravno kad shvatis da je sve ono sto sam nabrojao tacno, onda se pocni bavit sa mnom...na to sam navikao
lik je na vlasti 2 godine, a naslijedio je razjebanu zemlju u svakom smislu. ne znam sta se moze ocekivat u tom periodu? pa proces prodaje firme i kada hoces da je privatizujes traje i godinu dana dok prodje rok za prijave, otvaranje ponuda, proces za zalbe itd..animals wrote:A sta to Srbija u njogovoj vladavini, ima da se dici..nema nista ,propast..on laze ,narod ,laze zapad, laze Ruse..pokusava biti Tito,a u stvari je karina..sljedece izbore nece prezivjeti
halali, do mene je..protiv ovakvih argumenata (mislim na ove tvoje) niko nema sanseAltair_SA wrote:Gomilu gluposti si ti naveo
Ja sam ga gledao u zadnjoj emisiji,vivaldi wrote:lik je na vlasti 2 godine, a naslijedio je razjebanu zemlju u svakom smislu. ne znam sta se moze ocekivat u tom periodu? pa proces prodaje firme i kada hoces da je privatizujes traje i godinu dana dok prodje rok za prijave, otvaranje ponuda, proces za zalbe itd..animals wrote:A sta to Srbija u njogovoj vladavini, ima da se dici..nema nista ,propast..on laze ,narod ,laze zapad, laze Ruse..pokusava biti Tito,a u stvari je karina..sljedece izbore nece prezivjeti
i najuspjesnije tranzicije su trajale bar 15 godina dok se nije doslo u fazu da je napredak vidljiv u vecini aspekata.
one neuspjesne tranzicije traju evo vec skoro 3 decenije
vivaldi wrote:pa samo potvrdjujes ono sto sam prvobitno napisao - covjek izvlaci maksimum iz datih okolnosti i po tome se i cijeni politicar.animals wrote:Nije to njegova zasluga..Ne zeli Evropa Ruse na Balkanu..i on igra na tu kartu..
mada sto se tice investicija nisi u pravu jer ne moze niko natjerati privatnu kompaniju sa zapada da negdje ulaze svoje pare
tipicni nedimedragi sta nam ovo rade, sav se zado u mjehur i labelo oko struka.Altair_SA wrote:Sta radi ova brlja ocam![]()
poptuno se slazem s tobom da ima ljigav marketing jer mora podilaziti narodu koji nema pojma ni o cemu. narod hoce samo jednu stvar - platu od 1.000 eura, da ne radi puno, da plati mjesecno struje 10 eura i da su cigare 1 euro. i da naravno moze bolovanje biti 2-3 mjeseca godisnjeanimals wrote:Ja sam ga gledao u zadnjoj emisiji,protiv one NATO, zenske..kakva inscenirana emisija , kakav bijedan pokusaj, jednog premijera... na to se ne bi niko spustio..karina, od politicara..