Jesu ta tri clana u tvojoj glavi? Forumas sam sa sobom, zajebane te kriske bile

al' et' koliko smo razliciti pokazuje i to da su se ovdje solile pouljene kriske hljeba

ono, kad bude u kuci i jedno i drugo... znalo se cekati u redu da dobijes krisku po clanu, jela se pita od zare, burek s rizom i mesom iz konzerve, to je vec bilo kurcenje

pita od pire krompira, leca... sjecam se da su pricali kako u Hrasnici lecu posipaju po ulici kad padne snijeg

lanc paketi iz Vijetnama, al' nikad bolji kikiriki puter nisam jeo nego tu

pila se kisnica, kopalo se po avlijama u potrazi za nekim bunarima... to su ovako neke stvari na koje se sad moze gledati kao na zajebanciju, postoji milion drugih, daleko gorih o kojim nemam namjeru pisati na forumu... sve u svemu kad skontas da je bilo onih kojim je bilo daleko gore nego nama u Sarajevu, onda je dobro da je iko normalan ostao... al' vi niste jedni od tih.. ono, znam da vam je bilo tesko, ali me nasmijava prica o vasoj patnji, iz ove perspektive...
Edit: znam da su se mnogi zajebavali s tim kako Ikar ne bi ni kerovi jeli, ali svojim ocima sam gledao kad komsija iz mahale istresa konzervu pred kera, on pridje, pomirise i ode