Otkad to Francuzi govore srpski, brdjansku verziju?seln wrote:
![]()
![]()
Debela, zlobna krmaca...umjesto da nadje nekog dobrog estetskog hirurga, ona utjehu nalazi u mrznji.[/quote]
Ruzna zato sto je zlobna.
Otkad to Francuzi govore srpski, brdjansku verziju?seln wrote:
![]()
![]()
Point. wrote:Misljenja sam da se u EU boje novog sukoba u BiH pa kontaju bolje mazlume primiti i preko reda u EU nego da se pokolju opet. Ko ce opet bahcati sa novim valovima izbjeglica.
Ko će stisnut' i otpuštat uhljebe!? Ko!?sjedi 1 wrote:Vidim niko ne govori o otpuštanju i rezanju plata u javnom sektoru a sve je dogovoreno i potpisano
To bi bilo za muštulukasjedi 1 wrote:Vidim niko ne govori o otpuštanju i rezanju plata u javnom sektoru a sve je dogovoreno i potpisano
Ma ovo je Bruce Payne, odmah sam ga prepoznaoseln wrote:Otkad to Francuzi govore srpski, brdjansku verziju?dezurni_ucenik wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/markovic ... /160208089
8.2.2016. u 15:13
Marković: Aplikacija BiH za članstvo u EU završit će u ladici
"Razgovarala sam sa kolegama iz različitih delegacija, poput Francuske, u vezi sa najavom iz Bosne i Hercegovine o predaji aplikacije za članstvo u EU. Oni su svi prilično skeptični u tome da će ta aplikacija biti razmatrana. Rekli su mi kako se kod njih to tretira kao unilateralan potez BiH.![]()
Ono pricalo za za delegacijama iz Francuske![]()
"Ono što su meni rekli predstavnici brojnih delegacija u Vijeću Evrope, misle da će aplikacija za članstvo BiH u EU završiti u nekoj ladici![]()
![]()
![]()
Debela, zlobna krmaca...umjesto da nadje nekog dobrog estetskog hirurga, ona utjehu nalazi u mrznji.
Boga mi će morati,jer u suprotnom nema drugih tranši...The BEN10 wrote:Ko će stisnut' i otpuštat uhljebe!? Ko!?sjedi 1 wrote:Vidim niko ne govori o otpuštanju i rezanju plata u javnom sektoru a sve je dogovoreno i potpisano
Auuu, e pa to je onda stvarno nešto.sjedi 1 wrote:Boga mi će morati,jer u suprotnom nema drugih tranši...The BEN10 wrote:Ko će stisnut' i otpuštat uhljebe!? Ko!?sjedi 1 wrote:Vidim niko ne govori o otpuštanju i rezanju plata u javnom sektoru a sve je dogovoreno i potpisano
Styling wrote:Najvece lomljenje kopalja ce se desiti oko ustavnih reformi i Sejdic-Finci pitanja, Pilav pitanja, itd.
Otpustanje ljudi iz javnog sektora ce biti bezbolnije od ovoga. vidjecemo kako ce covic pokusati da ugradi HDZ clana Predsjednistva u ustav.
Ako RS ne zeli ustavne reforme i Evropu, onda brate da se podijelimo pa mi u Evropu a oni Rusima, pa ko u dobra stara vremena Hladnog rata i podijeljenog Berlina.
Srbija svakako ide u EU, mozda i prije nas. Ako njih uguraju, mi dodjemo kao bonus.sema911s wrote:Styling wrote:Najvece lomljenje kopalja ce se desiti oko ustavnih reformi i Sejdic-Finci pitanja, Pilav pitanja, itd.
Otpustanje ljudi iz javnog sektora ce biti bezbolnije od ovoga. vidjecemo kako ce covic pokusati da ugradi HDZ clana Predsjednistva u ustav.
Ako RS ne zeli ustavne reforme i Evropu, onda brate da se podijelimo pa mi u Evropu a oni Rusima, pa ko u dobra stara vremena Hladnog rata i podijeljenog Berlina.
NATO da dopusti dijeljenje, cjepkane pred svojom bazom radije ce organizovat traktorijadu ...
Bugari rumuni grci u EU pa pustice nas i serviju makar nas sa tenkovima utjerali... ruse da puste u svoje dvoriste bass ako su budale
Dakle, srbi zapadno od Drine u narednih 2-3 decenije neće uopšte biti važan faktor...Da rode sve rjeđe slijeću svjedoče podaci Republičkog zavoda za statistiku prema kojima Srpska od 2002. godine bilježi negativan prirodni priraštaj. "Bijela kuga" je od tada postala jedan od najvećih demografskih problema, a tome svjedoči i činjenica da je u proteklih 14 godina Republika Srpska ostala bez oko 46.000 stanovnika ili 3.500 na godišnjem nivou.