28. maj, otvorena Scena Fis!!!!!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
Drumer
Ljudi moji, Moja BIH festival je nesto najbolje sto se moglo desiti za demo bendove sirom nase lijepe drzave. Dodjite u otvorenu scenu FIS-a 28-og maja na ludi provod i dobre sendvice sto ih daju al samo muzicarima, al cemo mi muzicari sa vama ostalima da podjelimo. I ja cu donijet 2 kartona Tuzlaka da zalijemo i bice nam super..Kako ti se svidja ova pozivnica za koncer?
-
Tisina
ma neeeJBT wrote:Je li bilo izgreda?
nagrade:
- Kompilacijski CD
- 3 Muzicka Video Spota
- Muzicka ili Stage Oprema
-
Toozla
...joooojjjj....kako "ona" manipulise s tobom.....suti bolan....tisina....Drumer wrote:Ljudi moji, Moja BIH festival je nesto najbolje sto se moglo desiti za demo bendove sirom nase lijepe drzave. Dodjite u otvorenu scenu FIS-a 28-og maja na ludi provod i dobre sendvice sto ih daju al samo muzicarima, al cemo mi muzicari sa vama ostalima da podjelimo. I ja cu donijet 2 kartona Tuzlaka da zalijemo i bice nam super..Kako ti se svidja ova pozivnica za koncer?
-
Tisina
Demo Fest- „Moja BiH“- Veliko Finale
28-05. Otvorena Scena „Fis“
Poštovani,
Nakon uspješnih polufinalnih koncerata održanih u Tuzli, Travniku, Mostaru, Sarajevu i Banja Luci, slijedi Veliko Finale na Otvorenoj Sceni –„Fis“ , 28.05. 2005. god. s početkom u 20 h 00.
U Velikom Finalu će Vam se predstavit deset najboljih demo grupa iz cijele Bosne i Hercegovine , koji su prošli u uži izbor od preko 200 prijavljenih demo bandova.
Napominjemo da je ulaz slobodan, i da su svi ljubitelji druženja, dobre zabave i kalitetne muzike dobro došli!!!!
Nadamo se da ćete nam se pridružiti na ovom velikom i zaista bitnom događaju!!
28-05. Otvorena Scena „Fis“
Poštovani,
Nakon uspješnih polufinalnih koncerata održanih u Tuzli, Travniku, Mostaru, Sarajevu i Banja Luci, slijedi Veliko Finale na Otvorenoj Sceni –„Fis“ , 28.05. 2005. god. s početkom u 20 h 00.
U Velikom Finalu će Vam se predstavit deset najboljih demo grupa iz cijele Bosne i Hercegovine , koji su prošli u uži izbor od preko 200 prijavljenih demo bandova.
Napominjemo da je ulaz slobodan, i da su svi ljubitelji druženja, dobre zabave i kalitetne muzike dobro došli!!!!
Nadamo se da ćete nam se pridružiti na ovom velikom i zaista bitnom događaju!!
-
Tisina
Zbog izvanredne demo-scene koja postoji u BiH odluceno je da u finale ide 15 demo bandova iz cijele zemlje!!
dakle finalisti su:
Od šake do lakte- Tuzla
Euthanasia- Sarajevo
Embrya- Mostar
Predgrupa- Gračanica
Tattoo- Prijedor
KZU ole ole & PZU oje oje- Travnik
Verbec 35 - Tuzla
Clown- Mostar
Stranka - Bihać
Betty Blue- Banja Luka
Corbansick- Sarajevo
DNA- Sarajevo
Zona Isključenja- Goražde
Dibidus Mostar-Sarajevo
Nula Plus - Tuzla
i kao specijalni gost mladi kompozitor iz Trebinja- Marko Kovač
dakle finalisti su:
Od šake do lakte- Tuzla
Euthanasia- Sarajevo
Embrya- Mostar
Predgrupa- Gračanica
Tattoo- Prijedor
KZU ole ole & PZU oje oje- Travnik
Verbec 35 - Tuzla
Clown- Mostar
Stranka - Bihać
Betty Blue- Banja Luka
Corbansick- Sarajevo
DNA- Sarajevo
Zona Isključenja- Goražde
Dibidus Mostar-Sarajevo
Nula Plus - Tuzla
i kao specijalni gost mladi kompozitor iz Trebinja- Marko Kovač
Last edited by Tisina on 18/05/2005 14:39, edited 1 time in total.