Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam pitanje za tebe Tisina. Hocemo li mi imat prevoz ili mi moramo u svom aranzmanu dolazit.I jos jedno pitanje, sta je sa smjestajem? Hvala unaprijed..
Drumer wrote:Imam pitanje za tebe Tisina. Hocemo li mi imat prevoz ili mi moramo u svom aranzmanu dolazit.I jos jedno pitanje, sta je sa smjestajem? Hvala unaprijed..
Bicete blagovremeno obavjesteni o svemu i kontaktirani
Pa nisam ni mislio da treba da bude problem, nego sam samo izrazio zelju da se bolje upoznamo nekad, kad ne budes u frci...Jednostavno si mi interesantna i mislim da bi imali o mnogo cemu da pricamo...
Drumer wrote:Pa nisam ni mislio da treba da bude problem, nego sam samo izrazio zelju da se bolje upoznamo nekad, kad ne budes u frci...Jednostavno si mi interesantna i mislim da bi imali o mnogo cemu da pricamo...
bas ti hvala, ma upoznati cemo se, nije to nikakav problem, hvala ti na komplimentima, jedino sto sam ja jako cesto u frci no to mi je u opisu radnog mjesta
bas duhovito, svaka cast ako imas takvo misljenje o bubnjarima samim tim i meni. Sa ovim si me kupila jeftino da ne moze jeftinije bit, sto mi govori da nisi ni malo bezazlena, cak sta vise. Zato ti svaka cast.
Drumer wrote: bas duhovito, svaka cast ako imas takvo misljenje o bubnjarima samim tim i meni. Sa ovim si me kupila jeftino da ne moze jeftinije bit, sto mi govori da nisi ni malo bezazlena, cak sta vise. Zato ti svaka cast.
haha ma upravu si, pusti ti druzenja dovedi raje na koncert! bice stvarno super. Dodjite, jedinstvena mogucnost da na jednom koncertu cujete deset najboljih BiH demo bandova
Nema na cemu, i drugi put. Hajd da ne bi ljude smarali posto su se vec poceli zalit da je tema malo skrenula, vidimo se u SA pa cemo hvalit jedno drugo dok ne svane..