U kojem zakonu to pise?Black swan wrote:ne ne ne
u crnoj gori je za nezavisnost bilo potrebno 54 ako se ne varam
kod nas je trebalo biti 51 od svakog naroda...
ima li neki matematicar da to izracuna
u konstitutivnosti nema manjina
svak jednako vrijedi
a to sto je tebi srbin svak ko ne voli kosovo kao republiku govori o brojnim problemima i predrasudama sto je zapravo i ovaj topik cijeli
BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
- BHCluster
#51 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#52 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
cuj to 51 posto od svakog naroda? haj molim te prestani se provaljivati... ima, zovi onog matematicara koji tvrdi da u BiH postoji sveukupno 150% naroda. bam mu misha, pa na forumu si ovdje od 2004 mogao si barem nesto pametno procitati i upamtiti.Black swan wrote:ne ne ne
u crnoj gori je za nezavisnost bilo potrebno 54 ako se ne varam
kod nas je trebalo biti 51 od svakog naroda...
ima li neki matematicar da to izracuna
u konstitutivnosti nema manjina
svak jednako vrijedi
a to sto je tebi srbin svak ko ne voli kosovo kao republiku govori o brojnim problemima i predrasudama sto je zapravo i ovaj topik cijeli
jeste, svako jednako vrijedi samo sto vecina srba smatra da su vrjedniji, valjda se zbog toga i rat vodio da bi si osigurali kontrolu na teritoriji poznatoj kao genocidni entitet i imali stalno vecinu i mogucnost da preglasavaju druga dva konstutativna naroda.
odkud ti znas sta ja mislim o srbima kao narodu, mozda sam i ja srbin koji ne priznaje velikosrpsku politiku i zeli dobrosusjedne odnose sa drugim narodima, a bogami i narodnostina, koji ne zeli da mu djeca odrastaju kao kakvi mali genocidashi?