BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#1 BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Ja mislim da bi BiH trebala po hitnom postupku da prizna nezavisnost Nezavisne Republike Kosovo.
Sta time dobija BiH: BiH ce dobiti jos jednog prijatelja koji granici sa neprijateljskom Srbijom, koja mrcvari BiH zadnjih 25 I kusur godina.
Sta gubi time BiH: NISTA, ono sto Srbija I genocidni entitet trenutno rade na razgradnji BiH, razvlacenju mozga, falsifikovanju cinjenica itd. je nesto najgore sto moze da se desi BiH. Zasto onda pored toga svega shutjeti skrstenih ruku, ionako nas jebu, gore nam nemoze biti. Kad je bal, nek je maskenbal.
Sta time dobija BiH: BiH ce dobiti jos jednog prijatelja koji granici sa neprijateljskom Srbijom, koja mrcvari BiH zadnjih 25 I kusur godina.
Sta gubi time BiH: NISTA, ono sto Srbija I genocidni entitet trenutno rade na razgradnji BiH, razvlacenju mozga, falsifikovanju cinjenica itd. je nesto najgore sto moze da se desi BiH. Zasto onda pored toga svega shutjeti skrstenih ruku, ionako nas jebu, gore nam nemoze biti. Kad je bal, nek je maskenbal.
- Rostiljdzija
#2 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Kako mislis da to uradi?wonkaw wrote:Ja mislim da bi BiH trebala po hitnom postupku da prizna nezavisnost Nezavisne Republike Kosovo.
- wonkaw
#3 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Isto onako kako cetnici raspisuju referendume, samo hrabro i bez sikiracije.Rostiljdzija wrote:Kako mislis da to uradi?wonkaw wrote:Ja mislim da bi BiH trebala po hitnom postupku da prizna nezavisnost Nezavisne Republike Kosovo.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
i ja sam za za
kad milijun bh srba bude imalo istu zelju
dakle nikad
prije ce srbija priznati kosovo nego bih
- Rostiljdzija
#5 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Znas li ti cija je to nadleznost?wonkaw wrote:Isto onako kako cetnici raspisuju referendume, samo hrabro i bez sikiracije.Rostiljdzija wrote:Kako mislis da to uradi?wonkaw wrote:Ja mislim da bi BiH trebala po hitnom postupku da prizna nezavisnost Nezavisne Republike Kosovo.
-
Patriotska_Liga
#6 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Treba Bakir unilateralno da prizna Kosovo.
- cyprus
#7 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Piši ministru vanjskih poslova... Mislim da će biti oduševljen idejom i još će se pitati kako to njemu nije palo na um ranije 
- wonkaw
#8 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
hej jarane iz ratnih dana, vazno da si se ti uhljebio, MIRNA BRE BOSNA!cyprus wrote:Piši ministru vanjskih poslova... Mislim da će biti oduševljen idejom i još će se pitati kako to njemu nije palo na um ranije
- cyprus
#9 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Sad da ja pogađam ko si? 
-
Mr Majestic
#10 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Bosna treba da prizna nezavisnost Republike Kosovo tacno na 9 Januar i da uspostavi paralelne veze za istom .wonkaw wrote:Ja mislim da bi BiH trebala po hitnom postupku da prizna nezavisnost Nezavisne Republike Kosovo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#11 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Ne moze priznati iz jednostavnog razloga sto ne moze imati vecinu koja bi bila za to priznanje. Ovo je drzava tri konstitutivna naroda a ne jednog bez obzira na rezultate popisa.wonkaw wrote:Ja mislim da bi BiH trebala po hitnom postupku da prizna nezavisnost Nezavisne Republike Kosovo.
- MOSALJOZE
#12 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Šta BIH dobija
Pa s obzirom na "razvijenost" Kosova,s obzirom da ne graničimo dobijamo jednu veliku ......
Šta BIH gubi
Praktično sve iole dobro za državu ne bi prolazilo na parlamentu,ili VM.
Pa s obzirom na "razvijenost" Kosova,s obzirom da ne graničimo dobijamo jednu veliku ......
Šta BIH gubi
-
Mr Majestic
#13 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Bosni netreba nikakva vecina za to dovoljno je samo da Bosnjacki clan predcjednistva uz podrsku nekok iz genocidnog dijela BiH kap na primjer Salkica da da saglanost i da uspostavi diplomatsko konzularne veze sa Kosovom . OHR se nece mijesati jer i kad bi htio nema tih nadleznosti da se mjesa u vanjsku politiku drzave , a takozvanim Dejtonskim ustavom su zagarantovane specijalne veze tako da Bakir moze da da saglasnost u ime drzave i Federacije a Salkic u ime Genocidne tvorevine . Napominjem da kad su potpisivane specijalne veze sa Srbijom ja se nesjecam ni jednog Bosnjackog predstavnika a sve je kao leguralno .hrasno38 wrote:Ne moze priznati iz jednostavnog razloga sto ne moze imati vecinu koja bi bila za to priznanje. Ovo je drzava tri konstitutivna naroda a ne jednog bez obzira na rezultate popisa.wonkaw wrote:Ja mislim da bi BiH trebala po hitnom postupku da prizna nezavisnost Nezavisne Republike Kosovo.
- cyprus
#14 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Ma odakle crpite te budalaštine 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Nije ba ovo 1991 pa da preglasavate srbe halo ba 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
hahahahaha ko je tebe ucio o drustvenom uredjenju BiH majke tiMr Majestic wrote:Bosni netreba nikakva vecina za to dovoljno je samo da Bosnjacki clan predcjednistva uz podrsku nekok iz genocidnog dijela BiH kap na primjer Salkica da da saglanost i da uspostavi diplomatsko konzularne veze sa Kosovom . OHR se nece mijesati jer i kad bi htio nema tih nadleznosti da se mjesa u vanjsku politiku drzave , a takozvanim Dejtonskim ustavom su zagarantovane specijalne veze tako da Bakir moze da da saglasnost u ime drzave i Federacije a Salkic u ime Genocidne tvorevine . Napominjem da kad su potpisivane specijalne veze sa Srbijom ja se nesjecam ni jednog Bosnjackog predstavnika a sve je kao leguralno .hrasno38 wrote:Ne moze priznati iz jednostavnog razloga sto ne moze imati vecinu koja bi bila za to priznanje. Ovo je drzava tri konstitutivna naroda a ne jednog bez obzira na rezultate popisa.wonkaw wrote:Ja mislim da bi BiH trebala po hitnom postupku da prizna nezavisnost Nezavisne Republike Kosovo.
- deer_hunter
#17 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
kraj svih debilizama koje si ovdje napisao meni najvise ovo privuklo paznjuMr Majestic wrote: Bosni netreba nikakva vecina za to dovoljno je samo da Bosnjacki clan predcjednistva uz podrsku nekok iz genocidnog dijela BiH kap na primjer Salkica da da saglanost i da uspostavi diplomatsko konzularne veze sa Kosovom . OHR se nece mijesati jer i kad bi htio nema tih nadleznosti da se mjesa u vanjsku politiku drzave , a takozvanim Dejtonskim ustavom su zagarantovane specijalne veze tako da Bakir moze da da saglasnost u ime drzave i Federacije a Salkic u ime Genocidne tvorevine . Napominjem da kad su potpisivane specijalne veze sa Srbijom ja se nesjecam ni jednog Bosnjackog predstavnika a sve je kao leguralno .
-
almir90
#18 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
SDA predizborna kampanja na Klix.bacyprus wrote:Ma odakle crpite te budalaštine
-
Mr Majestic
#19 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Bosnjaci i BiH mora imati neku politiku i kontra mjere , a ne biti samo pasivni posmatraci kao sto je u posljednjih 200 godina poslije revolucije Kapetana Gradascevica . Srbija je izgubila Albansku koloniju Kosovo koje uzgred budi receno nikad nije bilo njeno ali zato treba da dobije Bosnjacku Republiku Sandzak i Bosnjaci treba da postanu konstitutivni narod u Srbiji ako Srbi to misle da ostanu u BiH ina ce ce biti nacionalna manjina . Srbije je izvukla sve masine iz genocidnog dijela BiH a sada ovdje plasira svoju robu koju nigdje drugdje nebi uspjela , Genocidna tvorevina je siromasnija od Kosova . BiH ovim cino ce pokazati da je spremna da odgovori na buduce izazove Srba i samim podizanjem tenzije bice veliki uspjeh jer jedino tako moze doci do smirivanja situacije .MOSALJOZE wrote:Šta BIH dobija
Šta BIH gubi
-
Mr Majestic
#20 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Mala stamparsk greska i ispravka regularno , a ako nemas sta vise da komentarises nemoj se ni javljat .deer_hunter wrote:kraj svih debilizama koje si ovdje napisao meni najvise ovo privuklo paznjuMr Majestic wrote: Bosni netreba nikakva vecina za to dovoljno je samo da Bosnjacki clan predcjednistva uz podrsku nekok iz genocidnog dijela BiH kap na primjer Salkica da da saglanost i da uspostavi diplomatsko konzularne veze sa Kosovom . OHR se nece mijesati jer i kad bi htio nema tih nadleznosti da se mjesa u vanjsku politiku drzave , a takozvanim Dejtonskim ustavom su zagarantovane specijalne veze tako da Bakir moze da da saglasnost u ime drzave i Federacije a Salkic u ime Genocidne tvorevine . Napominjem da kad su potpisivane specijalne veze sa Srbijom ja se nesjecam ni jednog Bosnjackog predstavnika a sve je kao leguralno .
- SkyLimit
#21 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Mi živimo u iluziji koju nam pravi činjenica da je Sarajevo glavni grad BiH, što automatski čini da mislimo da smo mi glavni.
Bolje da je Banja Luka glavni grad BiH. Tad bi Bošnjaci barem shvatali da se (i) Srbi pitaju u ovoj državi.
Bolje da je Banja Luka glavni grad BiH. Tad bi Bošnjaci barem shvatali da se (i) Srbi pitaju u ovoj državi.
- seln
#22 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
To smije samo HrvatskaBlack swan wrote:Nije ba ovo 1991 pa da preglasavate srbe halo ba

- dulekrele
#23 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Da ista znas ne bi ovu besmislenu temu ni pokretao.wonkaw wrote:Ja mislim da bi BiH trebala po hitnom postupku da prizna nezavisnost Nezavisne Republike Kosovo.
- animals
#24 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Problem BiH sto to uopce nije drzava..
imas tri drzave u jednoj, ili dvije , kako se uzme..
i niko ne jebe nikoga..svi bi da oni budu glavni..
mene licno smeta onaj naziv Republika Srpska..
ili je BIH, ili nije..ako nije podjelite je onda..
ako jeste, onda ukinuti i federaciju i rs..
imas tri drzave u jednoj, ili dvije , kako se uzme..
i niko ne jebe nikoga..svi bi da oni budu glavni..
mene licno smeta onaj naziv Republika Srpska..
ili je BIH, ili nije..ako nije podjelite je onda..
ako jeste, onda ukinuti i federaciju i rs..
- BHCluster
#25 Re: BiH treba po hitnom postupku da prizna nezavisnost Kosova
Gdje su srbi preglasani 1991?Black swan wrote:Nije ba ovo 1991 pa da preglasavate srbe halo ba