Ovo ime treba upamtiti - BOJAN BAJIĆ

d2

#51 Re: Ovo ime treba upamtiti - BOJAN BAJIĆ

Post by d2 »

neocekivana_sila wrote:Evo Danis nam se veceras po gradu zeza sa Colin Farellom..

da vam kazem, Colin Farell je ime koje treba upamtiti, pazite sta vam kazem.

:)
sto, da ne otvara granap pa treba bit dobar sa njim da nam da bolje povrce :D
patrius

#52 Re: Ovo ime treba upamtiti - BOJAN BAJIĆ

Post by patrius »

Ma znam ja to,jarane,cit'o sam ga.I da ne bude zabune,za me su i "pederacija" i "pc" isto sranje,kao posljedica rata,i to zeljena posljedica onih koji su razarali,i koji jos uvijek razaraju BIH.Bajic je jedan korektan mladic,prilicno progresivnih pogleda,no medjutim,ja ne mogu skinuti kapu nikom ko "pc" uzima kao "bozje davanje",odnosno ko ne problematizuje njen nastanak.A,ruku na srce,to dosad nisam kod njega zapazio.Njegova se prica,barem koliko sam ja upucen u nju,svodi na socijalne probleme u istocnom dijelu "pc",i u masovnom iseljavanju tamosnjeg zivlja(uglavnom srpskog,naravno)u Srbiju,i u "bolji,zapadni dio bolje polovice BIH",te o kritici "laktaseve" vlade sto je boli q... za to.Nista,dakle,spektakularno.
Sve dok se ne pojavi glas zdravog razuma koji ce osjecati sram zbog same ideje i nastanka "pc",koji ce,dakle,imati sustinski sukob s tom zlocinackom tvorevinom,umjesto da je prihvata kao realnu cinjenicu,sve je to suplja prica.
Stvari su,naime,sasvim jasne,samo ih treba naz(i)vati pravim imenom,a to je,valjda,nesto najteze u ovom modernom dobu.
Zvuci i izgleda iluzorno,ali,to je jedino posteno i prihvatljivo :wink: Takodjer,bilo bi lijepo,kao sto je proporcionalno iluzorno,cuti takav glas i iz "pederacije",koja ama bas nikome i nicemu ne sluzi nizasto,osim silnoj administraciji i birokratiji koja uziva na njenim "jaslama",i sto raznoraznim,najblaze receno sumnjivim,likovima,omogucava raznorazne malverzacije i dubioze,te cini savrsen poligon i paravan za korupciju.
Post Reply