Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ExNihilo

#51 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by ExNihilo »

Ključne riječi su - "u gotovini". :lol: :lol:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#52 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by Matijevic_Vlado »

Ama ne kontas ti. Hrle trazi za prijatelje, tj za Zviza koji ima 80 milja u kesu (u GOTOvINI). I nece u Dubrovniku, hoce nesto blize Danskoj, mozda bi mogla Makarska proci.
Last edited by Matijevic_Vlado on 07/06/2016 21:14, edited 1 time in total.
ExNihilo

#53 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by ExNihilo »

I sasvim slučajno obojica ne znaju rastaviti "ne" od "bi". :D
statixx

#54 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by statixx »

ExNihilo wrote:Ključne riječi su - "u gotovini". :lol: :lol:
Sifra mentalitet gotovine... :mrgreen:
jao_situacije

#55 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by jao_situacije »

ako zviz hoće u hvaru, cijena je nekih 750 000€, bez poreza bez parking mjesta i bez dvorišta
dildi

#56 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by dildi »

jao_situacije wrote:ako zviz hoće u hvaru, cijena je nekih 750 000€, bez poreza bez parking mjesta i bez dvorišta
Sta ti je covjek ima 80k EUR u kesu, moze kupit u Dubrovniku do mora, ne kontas ti to, precjenjene nekretnine. :D :D :D :D :D :D
jao_situacije

#57 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by jao_situacije »

dildi wrote:
jao_situacije wrote:ako zviz hoće u hvaru, cijena je nekih 750 000€, bez poreza bez parking mjesta i bez dvorišta
Sta ti je covjek ima 80k EUR u kesu, moze kupit u Dubrovniku do mora, ne kontas ti to, precjenjene nekretnine. :D :D :D :D :D :D
možda u neumu :bih:
hrle1976

#59 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by hrle1976 »

kad vas je toliko sa stupa 2 onda ce te sigurno znati ciji jo ovo sin - mada je rodjen van sfrj.

http://de.fyte.com/missionen/21958/kind ... stationaer?
Last edited by hrle1976 on 07/06/2016 22:12, edited 2 times in total.
Edin H.

#60 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by Edin H. »

hrle1976 wrote:kad vas je toliko sa stupa 2 onda ce te sigurno znati cije jo ovo sin

http://de.fyte.com/missionen/21958/kind ... stationaer?
Ma ko si? :oops:
karanana

#61 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by karanana »

hehehe, tacno na danasnji datum prije godinu dana.

covjek ima 80 tisuca eura u gotovini, budite malo realni. ne mora biti bas unutar zidina niti jednog starog grada, ali moze odmah do zidina. tisuca eura kvadrat, mjera. (za stupa)
HAVANA

#62 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by HAVANA »

statixx wrote:
HAVANA wrote:Ne bi prodo,nema para. :D Nace im moj stari sta hoce,eno ga dole zgubidani i sunca guzove po po godine.Cijena sitnica.2% Ha ja,nema nista nako. :oops:
Nama crnjak kad treba izdati da se pokriju troskovi, svakakvog svijeta ima, ostave sranje iza sebe. :D

Btw kako se krecu cijene kvadrata na Makarskoj rivijeri, ispod magistrale.
Nemam pojma,ja sam ti peljesac, a kosta dosta sve sto je iole dobro.Zavisi i ko sta hoce,ja betona ni na slici ne mogu,samo kamen,staro,prirodno...Izdavanje cao,stari davno probo i poslije izleta u septicku jamu i mnogobrojnih opravki ,reko nema paaaaraaa...Ima ti moj drug u kastel gomilici odma pored onog ko dvorca na vodi,sta li je...Stara kamena kuca top renovirana,renta je ali prodo bi je...150 milja ja mislim,eura naravno...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#63 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by _BataZiv_0809 »

Matijevic_Vlado wrote:Ama ne kontas ti. Hrle trazi za prijatelje, tj za Zviza koji ima 80 milja u kesu (u GOTOvINI). I nece u Dubrovniku, hoce nesto blize Danskoj, mozda bi mogla Makarska proci.
Zvizrle, ne stavis li Vladu na foe, pichich si :oops:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#64 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

_BataZiv_0809 wrote:
Matijevic_Vlado wrote:Ama ne kontas ti. Hrle trazi za prijatelje, tj za Zviza koji ima 80 milja u kesu (u GOTOvINI). I nece u Dubrovniku, hoce nesto blize Danskoj, mozda bi mogla Makarska proci.
Zvizrle, ne stavis li Vladu na foe, pichich si :oops:
Hrle je moj drug :skoljka: . Poslo mi je od nekog :mrgreen: Zviza rodju u pp, al nikad mi nije Zvizov fb Profil poslao.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#65 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by _BataZiv_0809 »

Matijevic_Vlado wrote: Hrle je moj drug :skoljka: . Poslo mi je od nekog :mrgreen: Zviza rodju u pp, al nikad mi nije Zvizov fb Profil poslao.
Mozda je to vjesalica ipak :-?
Matijevic_Vlado

#66 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

_BataZiv_0809 wrote:
Matijevic_Vlado wrote: Hrle je moj drug :skoljka: . Poslo mi je od nekog :mrgreen: Zviza rodju u pp, al nikad mi nije Zvizov fb Profil poslao.
Mozda je to vjesalica ipak :-?
A jesi Li primijetio da Vjesalice tj Hemere nikako nema na njihovim temama, Hrletovim i Zvizovim?
Jezivo ha
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#67 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by _BataZiv_0809 »

Matijevic_Vlado wrote: A jesi Li primijetio da Vjesalice tj Hemere nikako nema na njihovim temama, Hrletovim i Zvizovim?
Jezivo ha
Pa kazem ti ja :trema:
Mis mekinjas

#68 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by Mis mekinjas »

hrle1976 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Ali fakat u cemu je fazon? Pored toliko hrvatskih foruma ti ovdje nasao pitati za nekretnine u Hrvatskoj :-)
Fazon je u tome sto nisam na HR forumu nekom, fazon je u tome sto ljudi placaju u gotovini i nece da se jebu oko portrala vec ako ima ko pozna koga neka se javi. Gospoda ljudi. I ono zadnje hoce od Bosanca da kupe.
Pa nek traze na njuskalu onda nekretnine. 80000€ je samo zemljiste. Kuce nema za te pare. Man' se ti corava posla, nek sami sebi preko agencija i njuskalo.hr traze stan ili kucu. :D
A i za cash ce ih svaki napraviti budalom. Tesko da ce bez odvjetnika dobiti kucu koja je cistih papira. Na moru nikako da kuca ide u vis. Legalizacija je gotova, nema pregradjivanja vise. Kome plate taj se na pravdi Boga rjesava sranja od posjeda.
dildi

#69 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by dildi »

najjaci lik
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#70 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by mali_milojica »

Veoma tesko je doci do nekretnine ako nisi HR drzavljanin. Ako nisi iz EU,skoro pa nemoguce. Ako si iz EU,dobro ce se muda oznojiti i para izvaliti. Ima nase raje dole sa stanovima i kucama,ali vecinom je to od prije rata ili imaju HR drzavljanstva.
A ne znam uopste sto ti ovo pisem,kad si u zadnjih godinu dana otvorio 10 ovakvih tema i sl. Trazim na moru,na Alipasinu,na mjesecu,a prazna ocito ne puca
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#71 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by _BataZiv_0809 »

mali_milojica wrote:Veoma tesko je doci do nekretnine ako nisi HR drzavljanin. Ako nisi iz EU,skoro pa nemoguce. Ako si iz EU,dobro ce se muda oznojiti i para izvaliti. Ima nase raje dole sa stanovima i kucama,ali vecinom je to od prije rata ili imaju HR drzavljanstva.
A ne znam uopste sto ti ovo pisem,kad si u zadnjih godinu dana otvorio 10 ovakvih tema i sl. Trazim na moru,na Alipasinu,na mjesecu,a prazna ocito ne puca"NINDŽA KORNJAČE: IZVAN SJENKE" od četvrtka u Multiplexu Ekran Zenica!
Sad ces i ti na foe :D

Ne znam kakva je situacija za kupovinu nekretnina. Mi imamo jednu od prije rata, ali je uknjizena na majcinog brata koji zivi u Zagrebu. Znam i par nasih ljudi, biznismeni uglavnom, koji su kupovali apartmane. Sad kako sta, fakat ne znam.
r_faruk

#72 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by r_faruk »

prodajem ja zemlju u Sreseru, oko 400 kvadrata
friskyoreo

#73 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by friskyoreo »

Evo dajem ja kucu na moru za fiktivni brak u Danskoj... MoRel' tako da se dogovorimo? Al' kad dodjem tamo da budem na socijali samo, necu nista da radim... :lol:
ExNihilo

#74 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by ExNihilo »

_BataZiv_0809 wrote:
mali_milojica wrote:Veoma tesko je doci do nekretnine ako nisi HR drzavljanin. Ako nisi iz EU,skoro pa nemoguce. Ako si iz EU,dobro ce se muda oznojiti i para izvaliti. Ima nase raje dole sa stanovima i kucama,ali vecinom je to od prije rata ili imaju HR drzavljanstva.
A ne znam uopste sto ti ovo pisem,kad si u zadnjih godinu dana otvorio 10 ovakvih tema i sl. Trazim na moru,na Alipasinu,na mjesecu,a prazna ocito ne puca"NINDŽA KORNJAČE: IZVAN SJENKE" od četvrtka u Multiplexu Ekran Zenica!
Sad ces i ti na foe :D

Ne znam kakva je situacija za kupovinu nekretnina. Mi imamo jednu od prije rata, ali je uknjizena na majcinog brata koji zivi u Zagrebu. Znam i par nasih ljudi, biznismeni uglavnom, koji su kupovali apartmane. Sad kako sta, fakat ne znam.
Kako ove Nindža kornjače završiše gore u postu. :lol:
hrle1976

#75 Re: Prodaje li ko sta u HR od nekretnine?

Post by hrle1976 »

A ne znam uopste sto ti ovo pisem,kad si u zadnjih godinu dana otvorio 10 ovakvih tema i sl. Trazim na moru,na Alipasinu,na mjesecu,a prazna ocito ne puca
Nebi ja u HR kupio ali poznam brdo sto zeli. Svak odlucije u ime sebe ja sam eto hajd ako ima ko jer znam isto tako ljudi koji prodaju svoje abnormalno zabiberrene stancice i kucice decenijama. I ako nije primjer iz HR dole na Pejtonu imas primjer lola prodaje neku stracaru od kuce ko baraka, blago receno u raspadnom stanju. Zabiberio cijenu, jos mene tad upito sta velim, reko ni za 100 godina, eno piae prodaje se vec 12 godina. U HR skidaju oglase pa ih opet kace kako nebi izgledalo da prodaje decenijama. U Njemackoj svaki pokusaj prodaje se registruje i trajanje njegovo pa mozes za svaku nekretninu da vidis koliko puta je bila na prodaji i koliko dugo. Mozes da vidis koliko je cak platio, javnu procijenu, koliko duga ima ako ima itd.
Post Reply