U pojedinim kladionicama je zadnji olos. Jos kad udjes unutra smrad cigara + pepeljare neociscene + smrad i znoj hrpe muskaraca...svaka cast onim curama sto rade tu, kapa do poda! Treba im uvesti benificirani staz bgm.
Platim ponekad online 15-ak EUR na racun i to mi bude nekad i godinu dana, dobijem podignem lovu, uvijek ostavim nesto na racunu, i generalno mislim da sam blizu nule, odnosno nisam u nekom vecem minusu, ali nisam ni na nekom dobitku. To je jos dobra stvar kod online kladjenja, mozes pratiti gdje si i sta si.
Ali samo umjereno i igram onako eto da ubijem razonodu i da utakmica bude zanimljiva. Mozda je nekom smijesno ,ali moji listici izgledaju tako sto uplatim npr. 20 feningam max pola eur na 2-3 tekme, dok to u kladionici ne mozes ili mozes sta ja znam, al zamisli sad vadis 30 feninga i igras listic.
Ali ova raja po kladionicama tu ubija vrijeme. Ljudi nemaju posla, ode se uzme ponuda ispija kafa, pravi listic, onda se prate utakmice i tako ubijaju vrijeme. Zalosno je, ali je tako. Ja iskreno nemam vremena da sad idem u kladionicu i sjedim satima, analiziram ponudu i te gluposti, imalo se dok se studiralo i zajebavalo...