Drvosjeca iz Dejcica wrote:Alfons Kauders wrote:sumirprimus wrote:ma ne mos ljude na pravdi boga ubijat.
zajeb demokratskih sistema.
jes da nismo sistem,al jebiga,neki red mora postojat.
sudski gonit,zabranit postojanje i pripadnost ovakvim organizacijama...
obrazovanje...
obrazovanje...
obrazovanje...
gubljenje vremena i novca
ovo je rat, ne neka hrpa idiota koji kradu kola i kasetofone
nismo mi objavili rat njima, vec oni nama... i ne vidim zasto ih ne tretirati kao druge neprijatelje u ratu... unistiti... a ako se koji preda, zatvoriti na 40 godina
Uh, ovdje izrečeno svašta nešto što se kosi sa svim principima demokratije, vladavine prava, ljudskih i kolektivnih prava. Da se razumijemo, podržavam ovakve akcije policijskih agencija u BiH (namjerno kažem u BiH), ali ne podržavam anarhiju, ubijanje i protjerivanje ljudi koje zagovarate samo zato što izlgedaju drugačije.

zaboli me za izgled
zaboli me i za vjeru
zaboli me i za ideologiju
stvar je jasna, ko mase onom kretenskom zastavom i ko pristane da na bilo koji nacin pomaze doticnoj organizaciji, kao i drugim slicnim organizacijama... je automatski objavio rat drzavi i gradjanima
to je problem, ne kratke tole
postoji jasna razlika izmedju ovakvih kretena i obicnih vjernika... postoji i razlika izmedju ovih skotova i "obicnih" bradonja (kako god odlucili da ih zovemo)...
zna se na koga se ovo odnosi, kao sto sam rekao, odnosi se na neprijatelje drzave i naroda, koji su nam objavili rat i koji su ubijali nase vojnike i policajce... za takve ne smije biti milosti ni tolerancije