Pauza u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#52 Re: Pauza u vezi
Sa takvim stavom ti decko neš jebat jos godinamaCartmane wrote:Ženska šuplja.
-
dosada_ziva
#53 Re: Pauza u vezi
tako je doktoreNjanjavi wrote:Dobro ti swan kaze, nastavis care ko da je nije bilo, natjeraj se nekako, vidiches pauze i klinca![]()
Samo cooliraj i ne dozvoli da vidi sjebanost na tebi.
Dosta muskih skrene u suprotnu stranu i misle ako pokaze njanjavost poslje raskida i da on shatro pati da ona vlazi na tu pomisao i crkaje da se vrati![]()
Samo joj ojacavas ego, nalozi se da je pichka i ide u nova osvajanja![]()
Nego druze ti malo mozgic taj ukljuci i realno sagledaj situaciju, imas ruzicaste naocale na ocima, i ne vidis stvari kakve jesu.
Dala ti nidje veze razlog, uvjerila te preko scene da nije niko treci, a treba joj pauza![]()
![]()
![]()
Ne budi bekan jarane, haj sto bi nas slagao, al sto sebe bolan![]()
Normalno da je neko drugi u pitanju, deal with it.
Al ako ti je stalo do te pichoke, samo iscooliraj, ne pumpaj joj ego patnjom i patetikom, udri veselice na fb, ne blokiraj, nek gleda, sto vise prijateljica, slike klinci palci, samo zivi svoju furku dvaput bolje neg s njom.
Ako ne poleti nazad, jebes mi sve
- KB9
#55 Re: Pauza u vezi
palicom je kakvom izdegeneci i nastavi dalje
-
palestinka
#56 Re: Pauza u vezi
Žao mi je, ali pauza je obično kraj, samo bolniji za onog koji je ne želi. Osim ako ste zaista mladi, do 21god otprilike. Tad pomaže, vidimo se za 6 mjeseci, tog i tog dana. Niti ti pitaš nju šta je radila, niti ona tebe, nego je jedino pitanje, želite li ponovo. Do tada, tih pola godine, ne pitaš za nju, ne zoveš, ne javljaš se.
- pukepuke
#57 Re: Pauza u vezi
Ja ne znam kako ovo već nije završilo u nekoj pjesmi Ace Lukasa_BataZiv_0809 wrote: Ja se najbolje sjecam kad sam ovo poslao:
"S prvom kisom mislim na nas dvoje, kao nekad ostavljen i sam. Opet krisom brisem suze svoje, da ne vidi niko kako sam"![]()
- hadzinicasa
#59 Re: Pauza u vezi
pauza se moze uzeti i ako se upadne u zacarani Krug predbacivanja i optuzivanja, pa onda covjeku dobro dodje da se odmakne i pokusa sto objektivnije sagledati kompletan odnos (sto je u trenucima razbuktalih emocija nemoguce). kome god trebaju igrice toplo-hladno, ne pokazuj, pokazuj, proracunatosti i ostalo... po meni je nezreo. ako neko ima nekome nesto da kaze, onda se to ne govori glumatanjem da ti nije stalo. Valjda odrasli ljudi razgovaraju. pa cak i ako je pauza u pitanju, moze se traziti od druge osobe da se pauza prekine, da se nadju i razgovaraju i sl. Cak i kad druga osoba ode, ne znaci da se ne moze vratiti, razgovorom, trudom, ulaganjem u odnos. Ali nekad covjeku treba vremena za sebe, da se sabere. Nekad mu treba odmak. Nekad se vrati, nekad se ne vrati, sto je postenije nego biti u nezadovoljavajucem odnosu. Ne mislim da nuzno mora biti u pitanju treca osoba.
Treba postovati neciju potrebu za prostorom. A ako imas nekome nesto reci, reci mu. Zivot je prekratak i previse nepredvidiv za glumatanja, cekanja, nepotrebna taktiziranja. I na kraju, sta se moze izgubiti? Necija slika o nekom ja? smijesno.
Treba postovati neciju potrebu za prostorom. A ako imas nekome nesto reci, reci mu. Zivot je prekratak i previse nepredvidiv za glumatanja, cekanja, nepotrebna taktiziranja. I na kraju, sta se moze izgubiti? Necija slika o nekom ja? smijesno.
Last edited by hadzinicasa on 26/11/2015 09:09, edited 1 time in total.
- hadzinicasa
#60 Re: Pauza u vezi
dupli
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#61 Re: Pauza u vezi
Kad ti troje kaze da si lud....lezi i valjaj se 
- Euridika
- Globalna šefica
#62 Re: Pauza u vezi
@Batapukepuke wrote:Ja ne znam kako ovo već nije završilo u nekoj pjesmi Ace Lukasa_BataZiv_0809 wrote: Ja se najbolje sjecam kad sam ovo poslao:
"S prvom kisom mislim na nas dvoje, kao nekad ostavljen i sam. Opet krisom brisem suze svoje, da ne vidi niko kako sam"![]()
Nisam ni sumnjala u tvoju romantičnu dušu.
@Pukepuke
- Euridika
- Globalna šefica
#63 Re: Pauza u vezi
Otkad ovo nisam čula...Tomahawk11 wrote:Kad ti troje kaze da si lud....lezi i valjaj se
-
prog321
#64 Re: Pauza u vezi
Jedini nacin da ne budes povredjen u vezi je da uvijek drzis rezervu pri ruci.
I kad vozis auto na duzem putu moras imati rezervnu gumu u slucaju nedaj-boze.
I kad vozis auto na duzem putu moras imati rezervnu gumu u slucaju nedaj-boze.
- Dr Kova
#65 Re: Pauza u vezi
Reci joj: "Nisi liga prvaka da te čekam!"
Čim je htjela pauzu, vjerovatno je to kraj, samo ti nije još rekla... Nadam se da griješim... Uglavnom, šta god bude, glavu gore, mlad si... puno je more ribe... sretno
Čim je htjela pauzu, vjerovatno je to kraj, samo ti nije još rekla... Nadam se da griješim... Uglavnom, šta god bude, glavu gore, mlad si... puno je more ribe... sretno
- Ramzess Veliki
#66 Re: Pauza u vezi
Pozitivni primjer je ako je mlada nalećela na lošijeg đuvegiju.Euridika wrote:Bez obzira šta je razlog pauze, rijetko se kad veza obnovi poslije. Ima i pozitivnih primjera, ali mnogo manje.
- Euridika
- Globalna šefica
#67 Re: Pauza u vezi
Dabogda Ramo.Ramzess Veliki wrote:Pozitivni primjer je ako je mlada nalećela na lošijeg đuvegiju.Euridika wrote:Bez obzira šta je razlog pauze, rijetko se kad veza obnovi poslije. Ima i pozitivnih primjera, ali mnogo manje.
- Ramzess Veliki
#68 Re: Pauza u vezi
Ma o tome i govorim ... proba jednog, pa drugog ... zavisi kol'ko joj treba da poredi. Neke znaju biti nesigurne pa to poređenje potraje ...Euridika wrote:Dabogda Ramo.Ramzess Veliki wrote:Pozitivni primjer je ako je mlada nalećela na lošijeg đuvegiju.Euridika wrote:Bez obzira šta je razlog pauze, rijetko se kad veza obnovi poslije. Ima i pozitivnih primjera, ali mnogo manje.
Takva će tražiti dalje, dok ne nađe onog koji bolje mazi...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#69 Re: Pauza u vezi
A ovaj ceka, slusa tuzne pjesme, ne brije se, ne spava, zaljepi se ko lud na svaku njenu poruku koju mu ona posalje u trenucima dosade ili menstrualne neuravnotezenosti.
"Stare se breze bele od snega, sam sam u sobi dok volis njega"

- Ramzess Veliki
#70 Re: Pauza u vezi
Oleši se uz one džigare tipa "Ona me je ostavila čaše režem ruke mi krvave Suzana vraaatiii seeee ... "_BataZiv_0809 wrote:A ovaj ceka, slusa tuzne pjesme, ne brije se, ne spava, zaljepi se ko lud na svaku njenu poruku koju mu ona posalje u trenucima dosade ili menstrualne neuravnotezenosti.
- Euridika
- Globalna šefica
#71 Re: Pauza u vezi
OK, ovo je priprema za dernek...Ramzess Veliki wrote:Oleši se uz one džigare tipa "Ona me je ostavila čaše režem ruke mi krvave Suzana vraaatiii seeee ... "_BataZiv_0809 wrote:A ovaj ceka, slusa tuzne pjesme, ne brije se, ne spava, zaljepi se ko lud na svaku njenu poruku koju mu ona posalje u trenucima dosade ili menstrualne neuravnotezenosti.
![]()
![]()
-
palestinka
#72 Re: Pauza u vezi
_BataZiv_0809 wrote:A ovaj ceka, slusa tuzne pjesme, ne brije se, ne spava, zaljepi se ko lud na svaku njenu poruku koju mu ona posalje u trenucima dosade ili menstrualne neuravnotezenosti.
menstrualne neuravnoteženosti:-):-):-) kako te poruke razlikuješ od običnih neuravnoteženih?:_)))
-
Cartmane
#73 Re: Pauza u vezi
palestinka wrote:Žao mi je, ali pauza je obično kraj, samo bolniji za onog koji je ne želi. Osim ako ste zaista mladi, do 21god otprilike. Tad pomaže, vidimo se za 6 mjeseci, tog i tog dana. Niti ti pitaš nju šta je radila, niti ona tebe, nego je jedino pitanje, želite li ponovo. Do tada, tih pola godine, ne pitaš za nju, ne zoveš, ne javljaš se.
A ko bi je vratio takvu iskarindžanu?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#74 Re: Pauza u vezi
palestinka wrote:_BataZiv_0809 wrote:A ovaj ceka, slusa tuzne pjesme, ne brije se, ne spava, zaljepi se ko lud na svaku njenu poruku koju mu ona posalje u trenucima dosade ili menstrualne neuravnotezenosti.
menstrualne neuravnoteženosti:-):-):-) kako te poruke razlikuješ od običnih neuravnoteženih?:_)))
Pitam "jel to trebas dobit" i sta god da odgovori zagrlim je jako
Ali ovo kad lik slusa Ljubu i ne spava nocima, pa se ona javi jer je "nestabilna", a on u tome vidi povratak ljubavi-zesce zajebana sitovacija
-
palestinka
#75 Re: Pauza u vezi
Ti znaš znanje Bato, ali valjda nismo sve iste. Meni kad 'jel' to trebaš dobiti' kao da si biku mahnuo crvenom maramom:-) Samo ja smijem koristiti taj argument. Tebi Bato_BataZiv_0809 wrote:palestinka wrote:_BataZiv_0809 wrote:A ovaj ceka, slusa tuzne pjesme, ne brije se, ne spava, zaljepi se ko lud na svaku njenu poruku koju mu ona posalje u trenucima dosade ili menstrualne neuravnotezenosti.
Pitam "jel to trebas dobit" i sta god da odgovori zagrlim je jako![]()
Ali ovo kad lik slusa Ljubu i ne spava nocima, pa se ona javi jer je "nestabilna", a on u tome vidi povratak ljubavi-zesce zajebana sitovacija![]()
A ovo drugo, Ljubo i ostalo, jeste teško. Svi smo bili zaljubljeni i hvatali se za slamku, ali kad gledaš sa strane, tuga od samozavaravanja.