Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Miješati privodjenje Sejfe sa običnim lopovima je neozbiljno. Lopovi kradu, dok Sejfo radi direktno protiv BiH, na njenom rastakanju.
Bivši komunista je sada postao teški vjernik. Ti su najgori, povijaju se kako vjetar puše
Ali Kemal wrote:Miješati privodjenje Sejfe sa običnim lopovima je neozbiljno. Lopovi kradu, dok Sejfo radi direktno protiv BiH, na njenom rastakanju.
Bivši komunista je sada postao teški vjernik. Ti su najgori, povijaju se kako vjetar puše
nisu gore obicni lopovi......imaju oni svoj naziv.....kako ono ih nazva onaj Jahic
Nevezano za SejfA Francuzi redovno 'apse zbog gonjanja dronova i snimanja istima po Parizu
Neki dan su pohapsili AJ novinare u Bulonjskoj sumi jer je neko prijavio Arape sa nekakvim cudnim spravama
garant je bilo....sta to slikas?...sta ba ti meni znas li ko sam ja ba?.....zaboli me ko si daj licnu...daj ti k*** znas li ti ko sam ba ja seljacnio...ops djikane...koga ti nazivas djikaj, ja sam uniformisano lice..ti si k***....I to je to
mozda ga fata kriza , prestao da pije (barem javno)....doso tobe
Sejfo živi kod PU Centar i vjerovatno je slikao nešto što mu je pri ili oko zgrade a onda 'cajac naletio i Sejfo reagovao kako jedino zna urlanjem Kad se sjetim prošle godine kad su mu isključili Eronet broj koji koristi jer nije platio 3 računa i on došao u BBI na Eronetovo prodajno mjesto pobacao sve mobitele sa pulta i zahtjevao da se nazove ko je odgovorna ličnost u Mostaru i Grudama i onda oteo telefon ovoj djevojci sa prodajnog mjesta i 20 minuta im jebo majku ustašku na sav glas i da oni nemaju pojima ko je on da će im doći dole i rasturit i njih i ove ovdje, da su secesionisti, neprijatelji BiH-a održao im političko predavanje ali uključiše mu ljudi broj
O'zone wrote:Sejfo živi kod PU Centar i vjerovatno je slikao nešto što mu je pri ili oko zgrade a onda 'cajac naletio i Sejfo reagovao kako jedino zna urlanjem Kad se sjetim prošle godine kad su mu isključili Eronet broj koji koristi jer nije platio 3 računa i on došao u BBI na Eronetovo prodajno mjesto pobacao sve mobitele sa pulta i zahtjevao da se nazove ko je odgovorna ličnost u Mostaru i Grudama i onda oteo telefon ovoj djevojci sa prodajnog mjesta i 20 minuta im jebo majku ustašku na sav glas i da oni nemaju pojima ko je on da će im doći dole i rasturit i njih i ove ovdje, da su secesionisti, neprijatelji BiH-a održao im političko predavanje ali uključiše mu ljudi broj
Svakog trenutka očekujem da mi jave da je gospodin Sejfudin Tokić pušten. Informacije kojima ja raspolažem su da je Tokić uhapšen zbog nesporauzma sa policajcem oko parkinga, rekao je za Avaz Tokićev advokat Kadrija Kolić. -
Tako treba, svakodnevno se boriti za svaku stopu zemlje bošnjačke
VjecitiStudent wrote:Moja je pretpostavka da je Sejfo samo vježbao kako bi bio spreman za nastavak performansa "Važno je biti Bošnjak" u Banjaluci no ga drot nije dobro skontao.
O'zone wrote:Sejfo živi kod PU Centar i vjerovatno je slikao nešto što mu je pri ili oko zgrade a onda 'cajac naletio i Sejfo reagovao kako jedino zna urlanjem Kad se sjetim prošle godine kad su mu isključili Eronet broj koji koristi jer nije platio 3 računa i on došao u BBI na Eronetovo prodajno mjesto pobacao sve mobitele sa pulta i zahtjevao da se nazove ko je odgovorna ličnost u Mostaru i Grudama i onda oteo telefon ovoj djevojci sa prodajnog mjesta i 20 minuta im jebo majku ustašku na sav glas i da oni nemaju pojima ko je on da će im doći dole i rasturit i njih i ove ovdje, da su secesionisti, neprijatelji BiH-a održao im političko predavanje ali uključiše mu ljudi broj
joj kakav djikan tito te jebo
Ja sam čuo da on pije drogu.
Prosao ti je tu fazu. To je bilo prije faze kockara i covjeka od vjere. Danas je patriota