uHapsiše Sejfudina

Post Reply
Patriotska_Liga

#51 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Patriotska_Liga »

spreca wrote:Nije sve u Sejfi........sutra mi mozemo za sitnicu biti privedeni dok im banditi i mafija ispred nosa hodaju
Istina, ali nije velika vjerovatnoća da će se to desiti.

Sejfo je navodno priveden zbog sitnice, a u suštini smeta nekom jer radi stvari koje nisu sitnica.
spreca

#52 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by spreca »

Ali Kemal wrote:Tokić je najobičnija štetočina koji može samo da popali ljude sa nedovoljno inteligencije.
Mislis na ove?

Image

Image
Ali Kemal

#53 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ali Kemal »

Miješati privodjenje Sejfe sa običnim lopovima je neozbiljno. Lopovi kradu, dok Sejfo radi direktno protiv BiH, na njenom rastakanju.
Bivši komunista je sada postao teški vjernik. Ti su najgori, povijaju se kako vjetar puše :oops:
spreca

#54 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by spreca »

Ali Kemal wrote:Miješati privodjenje Sejfe sa običnim lopovima je neozbiljno. Lopovi kradu, dok Sejfo radi direktno protiv BiH, na njenom rastakanju.
Bivši komunista je sada postao teški vjernik. Ti su najgori, povijaju se kako vjetar puše :oops:
nisu gore obicni lopovi......imaju oni svoj naziv.....kako ono ih nazva onaj Jahic :mrgreen:
spreca

#55 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by spreca »

Patriotska_Liga wrote:
spreca wrote:Nije sve u Sejfi........sutra mi mozemo za sitnicu biti privedeni dok im banditi i mafija ispred nosa hodaju
Istina, ali nije velika vjerovatnoća da će se to desiti.

Sejfo je navodno priveden zbog sitnice, a u suštini smeta nekom jer radi stvari koje nisu sitnica.
Sejfo vise smeta ovima u Sa nego onima u Bl...........smeta dogovoru
Ali Kemal

#56 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ali Kemal »

spreca wrote:Sejfo vise smeta ovima u Sa nego onima u Bl...........smeta dogovoru
Kome može valjat budala :oops:
Patriotska_Liga

#57 Re: uHapsiše Sejfudina

Ali Salon, stari đikan i provokator, ponovo jaše.

Sejfo je penicilin za takve.
Edin H.

#58 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Edin H. »

Apsolutno, ovo nema veze sa Sejfinim politickim djelovanjem, da li je nekome simpatican ili ne, nego sa ljudskim pravima pojedinca.

Nadam se da ce Sejfo tuziti Policiju, i ako treba gurati do Strazbura.
insomnia78

#59 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by insomnia78 »

Nevezano za SejfA Francuzi redovno 'apse zbog gonjanja dronova i snimanja istima po Parizu
Neki dan su pohapsili AJ novinare u Bulonjskoj sumi jer je neko prijavio Arape sa nekakvim cudnim spravama :D
Yug

#60 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Yug »

Nije tema ali samo da obavjestim da je gosp. Tokic osvojio drugo mjesto na turniru u Texas Holdemu prije 5 dana u casinu Hotela Bosna u Banja Luci :bih:
exliberal-ex

#61 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by exliberal-ex »

ma naletio djikan Sejfo na djikana drota.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

garant je bilo....sta to slikas?...sta ba ti meni znas li ko sam ja ba?.....zaboli me ko si daj licnu...daj ti k*** znas li ti ko sam ba ja seljacnio...ops djikane...koga ti nazivas djikaj, ja sam uniformisano lice..ti si k***....I to je to

mozda ga fata kriza , prestao da pije (barem javno)....doso tobe :lol: :lol: :lol: :lol:
O'zone
Globalni moderator

#62 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by O'zone »

Sejfo živi kod PU Centar i vjerovatno je slikao nešto što mu je pri ili oko zgrade a onda 'cajac naletio i Sejfo reagovao kako jedino zna urlanjem :mrgreen: Kad se sjetim prošle godine kad su mu isključili Eronet broj koji koristi jer nije platio 3 računa i on došao u BBI na Eronetovo prodajno mjesto pobacao sve mobitele sa pulta i zahtjevao da se nazove ko je odgovorna ličnost u Mostaru i Grudama i onda oteo telefon ovoj djevojci sa prodajnog mjesta i 20 minuta im jebo majku ustašku na sav glas i da oni nemaju pojima ko je on da će im doći dole i rasturit i njih i ove ovdje, da su secesionisti, neprijatelji BiH-a :lol: :lol: :lol: održao im političko predavanje ali uključiše mu ljudi broj :mrgreen:
VjecitiStudent

#63 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by VjecitiStudent »

Turbobošnjak na Eronetu.
Patriotska_Liga

#64 Re: uHapsiše Sejfudina

VjecitiStudent wrote:Turbobošnjak na Eronetu.
Šta fali Eronetu, sve je to naše, bošnjačko.
O'zone
Globalni moderator

#65 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by O'zone »

Pa pošto on kao fitoterapeut :mrgreen: hoda dosta po hercegovačkim vrletima treba mu 063 broj jer ima najbolji prijem dole
VjecitiStudent

#66 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by VjecitiStudent »

O'zone wrote:
Pa pošto on kao fitoterapeut :mrgreen: hoda dosta po hercegovačkim vrletima treba mu 063 broj jer ima najbolji prijem dole
Sve za smilje, ništa ustaše, bošnjačka para u bošnjačkom džepu, itd.
ultima_palabra

#67 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by ultima_palabra »

Budaletina, pijandura, kockar i agresivac... jedino ga dijaspora brani jer ga poznaju samo iz medija :oops:
antonij1990

#68 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by antonij1990 »

Svaka čast Sejfudinu na svemu učinjenom :bih: đikan jedva dočekao da sa smajlijem otvori temu. Pu kakve pogani ima..
Ommadawn

#69 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Nek mu pomogne Milorad, stari ratni haver. Nekima bješe rat, nekima brat.
Čuvaj se onih koji glasno ističu svoj patriotizam i vjeru.
VjecitiStudent

#70 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by VjecitiStudent »

O'zone wrote:Sejfo živi kod PU Centar i vjerovatno je slikao nešto što mu je pri ili oko zgrade a onda 'cajac naletio i Sejfo reagovao kako jedino zna urlanjem :mrgreen: Kad se sjetim prošle godine kad su mu isključili Eronet broj koji koristi jer nije platio 3 računa i on došao u BBI na Eronetovo prodajno mjesto pobacao sve mobitele sa pulta i zahtjevao da se nazove ko je odgovorna ličnost u Mostaru i Grudama i onda oteo telefon ovoj djevojci sa prodajnog mjesta i 20 minuta im jebo majku ustašku na sav glas i da oni nemaju pojima ko je on da će im doći dole i rasturit i njih i ove ovdje, da su secesionisti, neprijatelji BiH-a :lol: :lol: :lol: održao im političko predavanje ali uključiše mu ljudi broj :mrgreen:
Svakog trenutka očekujem da mi jave da je gospodin Sejfudin Tokić pušten. Informacije kojima ja raspolažem su da je Tokić uhapšen zbog nesporauzma sa policajcem oko parkinga, rekao je za Avaz Tokićev advokat Kadrija Kolić. -
Tako treba, svakodnevno se boriti za svaku stopu zemlje bošnjačke :oops:
Bodkin

#71 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Bodkin »

VjecitiStudent wrote:Moja je pretpostavka da je Sejfo samo vježbao kako bi bio spreman za nastavak performansa "Važno je biti Bošnjak" u Banjaluci no ga drot nije dobro skontao.
:lol:
Bodkin

#72 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Bodkin »

O'zone wrote:Sejfo živi kod PU Centar i vjerovatno je slikao nešto što mu je pri ili oko zgrade a onda 'cajac naletio i Sejfo reagovao kako jedino zna urlanjem :mrgreen: Kad se sjetim prošle godine kad su mu isključili Eronet broj koji koristi jer nije platio 3 računa i on došao u BBI na Eronetovo prodajno mjesto pobacao sve mobitele sa pulta i zahtjevao da se nazove ko je odgovorna ličnost u Mostaru i Grudama i onda oteo telefon ovoj djevojci sa prodajnog mjesta i 20 minuta im jebo majku ustašku na sav glas i da oni nemaju pojima ko je on da će im doći dole i rasturit i njih i ove ovdje, da su secesionisti, neprijatelji BiH-a :lol: :lol: :lol: održao im političko predavanje ali uključiše mu ljudi broj :mrgreen:
:lol: :lol: joj kakav djikan tito te jebo
Ommadawn

#73 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Ommadawn »

Bodkin wrote:
Ja sam čuo da on pije drogu.
Bodkin

#74 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by Bodkin »

Ommadawn wrote:
Bodkin wrote:
Ja sam čuo da on pije drogu.
Prosao ti je tu fazu. To je bilo prije faze kockara i covjeka od vjere. Danas je patriota :D
GeeTnT

#75 Re: uHapsiše Sejfudina

Post by GeeTnT »

Tu pricu zna svako od vraga do popa
jer mnogi su mangupi ostali tropa
kockar se krije i cuci
u svakom od nas, i ceka pravi cas

treb'o je biti veterinar
al' je ter'o neki inat....

Najgore od svega je sto Božu, tj Sejfu komentarisu oni koji su prokockali zivot...
Post Reply