ASMR (Braingasm)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Tercius

#51 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Tercius »

Mali_Vuk wrote:Ameri su pametni. Ne bi me iznenadilo da nam ove cure koje šapuću o svojoj kolekciji šminke zapravo prenose oređene subliminalne poruke zbog kojih ćemo za par godina poželjeti da izvršimo samoubistvo, naprimjer :thumbup:
Pa izmedju ostalog i to... :thumbup:
Mali_Vuk

#52 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Mali_Vuk »

Dobro, druže.
Tito_i_Partija

#53 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Tito_i_Partija »

cLo wrote:
Mali_Vuk wrote:
ova me je posebno isfurala, nidje veze
:D :thumbup:

"Kljuc"

"Kikiriki"

Gled'o mozda minutu, stid me bilo pa ugasio :lol: :D
Sanchez22

#54 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Sanchez22 »

Ja ljudi ovdje nista ne kontam :-D
Mali_Vuk

#55 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Mali_Vuk »

:D
Kinesko prkno

#56 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Kinesko prkno »

Jedno vrijeme bio navucen na asmr i par saptacica su prave zvijezde u toj zajednici,zaradjuju dobro,ljudi koji zaspu i opuste se uz njih uplacuje donacije,imaju sponzore .....
Marija,ljupka ruskinja sa prve strane je ko neka neoficijelna kraljica asmra a moj licni favorit je springbook asmr koja nazalost vise ne uploaduje klipove zbog manijaka koji su je uznimirivali i prijetili.
Mali_Vuk

#57 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Mali_Vuk »

Upravo :thumbup:

springbok ASMR, Ruskinja i ova Lilium (https://www.youtube.com/user/TheOneLilium/videos) su mi najbolje.

I ASMR UK, isto nije loša.
Kinesko prkno

#58 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Kinesko prkno »

Mali_Vuk wrote:Upravo :thumbup:

springbok ASMR, Ruskinja i ova Lilium (https://www.youtube.com/user/TheOneLilium/videos) su mi najbolje.

Lilium je carica,samo losa joj je produkcija i ne ulaze bas puno u scenario.Sigurno si zapazio asmrrequest koja iako talentovana,ima genijalne scenarije , produkciju,ide na casove glume i pravi vrhunska videa.
Asmr Uk me ne "radi" :) ,Fairy Char mi nije losa, :run:
Sanchez22

#59 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Sanchez22 »

Pregledah nekoliko klipova,nista brate.Ili su one poremecene ili ja :lol:
Tisina je zakon,zaspim u roku par minuta,sve mi smeta.Mada s ovim glasom te eventualno skidanjem,bilo bi zanimljivo :-D
Mali_Vuk

#60 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Mali_Vuk »

Nije to do tebe, druže. Na neke ljude jednostavno ne djeluje.

Ili možda ne djeluje u nekom momentu. Možda da probaš opet za par godina :D
Mali_Vuk

#61 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Mali_Vuk »

Kinesko prkno wrote:
Mali_Vuk wrote:Upravo :thumbup:

Lilium je carica,samo losa joj je produkcija i ne ulaze bas puno u scenario.Sigurno si zapazio asmrrequest koja iako talentovana,ima genijalne scenarije , produkciju,ide na casove glume i pravi vrhunska videa.
Asmr Uk me ne "radi" :) ,Fairy Char mi nije losa, :run:
Dobro si, nju sam zaboravio. Kraljica :thumbup:
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#62 Re: ASMR (Braingasm)

Post by stetoskop »

Sanchez22 wrote:Pregledah nekoliko klipova,nista brate.Ili su one poremecene ili ja :lol:
Tisina je zakon,zaspim u roku par minuta,sve mi smeta.Mada s ovim glasom te eventualno skidanjem,bilo bi zanimljivo :-D
Nije problem u tišini, već je problem što u toj tišini bilo koji zvuk me probudi.
Sanchez22

#63 Re: ASMR (Braingasm)

Post by Sanchez22 »

stetoskop wrote:
Sanchez22 wrote:Pregledah nekoliko klipova,nista brate.Ili su one poremecene ili ja :lol:
Nije problem u tišini, već je problem što u toj tišini bilo koji zvuk me probudi.
Ne budim se tako lako,nismo svi isti :)
p206

#64 Re: ASMR (Braingasm)

Post by p206 »

Bile one vrućine, +40, sunce iz neba i zemlje... i odem ja do komšije da prozborimo koju, i ulazim ja u kuću nigdje nikog, al čujem pada negdje kiša, ništa mi nije jasno...otvaram njegovu sobu a on se zavalio u fotelju i spava... reko sad ću ga prepasti i probuditi, i prilazim ja polahko...kad grom puče! Brate to je toliko sastavilo da smo skočili i on i ja :lol:
Levat kupio pojačalo i skopčao ga na one zvučnike za kućno kino po čitavoj kući, i kaže pušta kišu da ga rashladi i uspava...idi reko u ku..c, i ti i kiša iz vedra neba. :lol:
ExNihilo

#65 Re: ASMR (Braingasm)

Post by ExNihilo »

Hebo me svako ako ne osjetim toplinu kad "puhne" u uho... :shock: :D

jao_situacije

#66 Re: ASMR (Braingasm)

Post by jao_situacije »

ExNihilo wrote:Hebo me svako ako ne osjetim toplinu kad "puhne" u uho... :shock: :D

:shock:
pukepuke

#67 Re: ASMR (Braingasm)

Post by pukepuke »

dječak sa šibicama wrote:

frajer jeste pederast :D ali majstor svog zanata, uzitak gledati.
Joooj, mislim da ću si kupiti jednu ovu starinsku četku za brijanje da si njome stavljam maske na lice (premekana je za to ali nema veze) ili samo da se mazim njome po licu, vratu i rukama. Dok sam gledala kako mu stavlja pjenu za brijanje, topila sam se :-)
pukepuke

#68 Re: ASMR (Braingasm)

Post by pukepuke »

cLo wrote:moze :D
na ovom kanalu ima super zvukova https://www.youtube.com/user/DeepOceanOfsounds

npr. kockice leda :thumbup:

Ovo nije loše, mada ja nemam problema sa spavanjem. Podsjeća me na one pucketave bombonice, ima Cedevita onaj prah puc-puc što se stavlja na jezik... Možda je namjenski napravljen za nemirnu djecu :lol: , da ih malo primiri :lol:
Inače, na mene više djeluje dodir. Jednom sam uperila tuš u usta i jezik, bila sam potpuno hipnotizirana, nisam mogla držati oči otvorene, da je tad netko puhnuo u mene, imam osjećaj da bih pala. Sad se to više ni ne usudim uraditi...
nocnaptica986

#69 Re: ASMR (Braingasm)

Post by nocnaptica986 »

zvuk konja u galopu je moj "fetis"..obozavam taj zvuk

derion

#70 Re: ASMR (Braingasm)

Post by derion »

Ukoliko neko preferira binauralne tonalitete u heavy/prog metal interpretaciji, poslušajte JOLLY. :)

cLo

#71 Re: ASMR (Braingasm)

Post by cLo »

Tito_i_Partija wrote:
:D :thumbup:

"Kljuc"

"Kikiriki"

Gled'o mozda minutu, stid me bilo pa ugasio :lol: :D
Ja sam na preskake gledala i na jednom preskoku :D kaze cura: znate ja volim nase rijeci koje u sebi sadrze slovo LJ, narocito kombinaciju LJ i K kao npr. PREKLJUCE - ma ajde bolan lazes!!!!!!!!!!!!??????? laaaaaaaazzzeeeeeeeeesssssssssssss :lol:

Ali opet najbolje od svega su mi rijeci kancelarija (koju je izgovorila bar 10 puta), policija, vukodlak, kompjuter, laptop itd. Et' nisam znala da ove rijeci u bilo kome bude stanje ugode. :D Samo sam cekala kad ce poceti sa : marica, pendrek, lisice, elektricna stolica, metastaza, kemoterapija :-)
Alaselamet :lol:
dječak sa šibicama

#72 Re: ASMR (Braingasm)

Post by dječak sa šibicama »

ko jos ne voli "crtkanje po ledjima"... zena koja ima zivaca ovo da mi radi, moze od mene traziti sta hoce i sta pozeli :D
cLo

#73 Re: ASMR (Braingasm)

Post by cLo »

pukepuke wrote: Ovo nije loše, mada ja nemam problema sa spavanjem. Podsjeća me na one pucketave bombonice, ima Cedevita onaj prah puc-puc što se stavlja na jezik... Možda je namjenski napravljen za nemirnu djecu :lol: , da ih malo primiri :lol:
Inače, na mene više djeluje dodir. Jednom sam uperila tuš u usta i jezik, bila sam potpuno hipnotizirana, nisam mogla držati oči otvorene, da je tad netko puhnuo u mene, imam osjećaj da bih pala. Sad se to više ni ne usudim uraditi...
Ja mogu zaspati jedino u mrklom mraku i grobnoj tisini. :D
Svaki zvuk mi drzi paznju, a ovo "gledam" samo iz radoznalosti. :)
madtv

#74 Re: ASMR (Braingasm)

Post by madtv »

ExNihilo wrote:Hebo me svako ako ne osjetim toplinu kad "puhne" u uho... :shock: :D

probaj ovo:

:)
House

#75 Re: ASMR (Braingasm)

Post by House »

ne kontam :-? mene ovo pravo nervira :D
Post Reply