Pa izmedju ostalog i to...Mali_Vuk wrote:Ameri su pametni. Ne bi me iznenadilo da nam ove cure koje šapuću o svojoj kolekciji šminke zapravo prenose oređene subliminalne poruke zbog kojih ćemo za par godina poželjeti da izvršimo samoubistvo, naprimjer
ASMR (Braingasm)
- Tercius
#51 Re: ASMR (Braingasm)
- Tito_i_Partija
#53 Re: ASMR (Braingasm)
cLo wrote:ova me je posebno isfurala, nidje vezeMali_Vuk wrote:
"Kljuc"
"Kikiriki"
Gled'o mozda minutu, stid me bilo pa ugasio
- Sanchez22
#54 Re: ASMR (Braingasm)
Ja ljudi ovdje nista ne kontam 
- Kinesko prkno
#56 Re: ASMR (Braingasm)
Jedno vrijeme bio navucen na asmr i par saptacica su prave zvijezde u toj zajednici,zaradjuju dobro,ljudi koji zaspu i opuste se uz njih uplacuje donacije,imaju sponzore .....
Marija,ljupka ruskinja sa prve strane je ko neka neoficijelna kraljica asmra a moj licni favorit je springbook asmr koja nazalost vise ne uploaduje klipove zbog manijaka koji su je uznimirivali i prijetili.
Marija,ljupka ruskinja sa prve strane je ko neka neoficijelna kraljica asmra a moj licni favorit je springbook asmr koja nazalost vise ne uploaduje klipove zbog manijaka koji su je uznimirivali i prijetili.
- Mali_Vuk
#57 Re: ASMR (Braingasm)
Upravo
springbok ASMR, Ruskinja i ova Lilium (https://www.youtube.com/user/TheOneLilium/videos) su mi najbolje.
I ASMR UK, isto nije loša.
springbok ASMR, Ruskinja i ova Lilium (https://www.youtube.com/user/TheOneLilium/videos) su mi najbolje.
- Kinesko prkno
#58 Re: ASMR (Braingasm)
Lilium je carica,samo losa joj je produkcija i ne ulaze bas puno u scenario.Sigurno si zapazio asmrrequest koja iako talentovana,ima genijalne scenarije , produkciju,ide na casove glume i pravi vrhunska videa.Mali_Vuk wrote:Upravo![]()
Asmr Uk me ne "radi"
- Sanchez22
#59 Re: ASMR (Braingasm)
Pregledah nekoliko klipova,nista brate.Ili su one poremecene ili ja
Tisina je zakon,zaspim u roku par minuta,sve mi smeta.Mada s ovim glasom te eventualno skidanjem,bilo bi zanimljivo
Tisina je zakon,zaspim u roku par minuta,sve mi smeta.Mada s ovim glasom te eventualno skidanjem,bilo bi zanimljivo
- Mali_Vuk
#60 Re: ASMR (Braingasm)
Nije to do tebe, druže. Na neke ljude jednostavno ne djeluje.
Ili možda ne djeluje u nekom momentu. Možda da probaš opet za par godina
Ili možda ne djeluje u nekom momentu. Možda da probaš opet za par godina
- Mali_Vuk
#61 Re: ASMR (Braingasm)
Dobro si, nju sam zaboravio. KraljicaKinesko prkno wrote:Lilium je carica,samo losa joj je produkcija i ne ulaze bas puno u scenario.Sigurno si zapazio asmrrequest koja iako talentovana,ima genijalne scenarije , produkciju,ide na casove glume i pravi vrhunska videa.Mali_Vuk wrote:Upravo![]()
Asmr Uk me ne "radi",Fairy Char mi nije losa,
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#62 Re: ASMR (Braingasm)
Nije problem u tišini, već je problem što u toj tišini bilo koji zvuk me probudi.Sanchez22 wrote:Pregledah nekoliko klipova,nista brate.Ili su one poremecene ili ja![]()
- Sanchez22
#63 Re: ASMR (Braingasm)
Ne budim se tako lako,nismo svi ististetoskop wrote:Nije problem u tišini, već je problem što u toj tišini bilo koji zvuk me probudi.Sanchez22 wrote:Pregledah nekoliko klipova,nista brate.Ili su one poremecene ili ja![]()
- p206
#64 Re: ASMR (Braingasm)
Bile one vrućine, +40, sunce iz neba i zemlje... i odem ja do komšije da prozborimo koju, i ulazim ja u kuću nigdje nikog, al čujem pada negdje kiša, ništa mi nije jasno...otvaram njegovu sobu a on se zavalio u fotelju i spava... reko sad ću ga prepasti i probuditi, i prilazim ja polahko...kad grom puče! Brate to je toliko sastavilo da smo skočili i on i ja
Levat kupio pojačalo i skopčao ga na one zvučnike za kućno kino po čitavoj kući, i kaže pušta kišu da ga rashladi i uspava...idi reko u ku..c, i ti i kiša iz vedra neba.
Levat kupio pojačalo i skopčao ga na one zvučnike za kućno kino po čitavoj kući, i kaže pušta kišu da ga rashladi i uspava...idi reko u ku..c, i ti i kiša iz vedra neba.
- ExNihilo
#65 Re: ASMR (Braingasm)
Hebo me svako ako ne osjetim toplinu kad "puhne" u uho...
- jao_situacije
#66 Re: ASMR (Braingasm)
ExNihilo wrote:Hebo me svako ako ne osjetim toplinu kad "puhne" u uho...![]()
![]()
- pukepuke
#67 Re: ASMR (Braingasm)
Joooj, mislim da ću si kupiti jednu ovu starinsku četku za brijanje da si njome stavljam maske na lice (premekana je za to ali nema veze) ili samo da se mazim njome po licu, vratu i rukama. Dok sam gledala kako mu stavlja pjenu za brijanje, topila sam sedječak sa šibicama wrote:
frajer jeste pederastali majstor svog zanata, uzitak gledati.
- pukepuke
#68 Re: ASMR (Braingasm)
Ovo nije loše, mada ja nemam problema sa spavanjem. Podsjeća me na one pucketave bombonice, ima Cedevita onaj prah puc-puc što se stavlja na jezik... Možda je namjenski napravljen za nemirnu djecucLo wrote:moze![]()
na ovom kanalu ima super zvukova https://www.youtube.com/user/DeepOceanOfsounds
npr. kockice leda![]()
Inače, na mene više djeluje dodir. Jednom sam uperila tuš u usta i jezik, bila sam potpuno hipnotizirana, nisam mogla držati oči otvorene, da je tad netko puhnuo u mene, imam osjećaj da bih pala. Sad se to više ni ne usudim uraditi...
-
nocnaptica986
#69 Re: ASMR (Braingasm)
zvuk konja u galopu je moj "fetis"..obozavam taj zvuk
- derion
#70 Re: ASMR (Braingasm)
Ukoliko neko preferira binauralne tonalitete u heavy/prog metal interpretaciji, poslušajte JOLLY. 
- cLo
#71 Re: ASMR (Braingasm)
Ja sam na preskake gledala i na jednom preskokuTito_i_Partija wrote:
![]()
![]()
"Kljuc"
"Kikiriki"
Gled'o mozda minutu, stid me bilo pa ugasio![]()
Ali opet najbolje od svega su mi rijeci kancelarija (koju je izgovorila bar 10 puta), policija, vukodlak, kompjuter, laptop itd. Et' nisam znala da ove rijeci u bilo kome bude stanje ugode.
Alaselamet
- dječak sa šibicama
#72 Re: ASMR (Braingasm)
ko jos ne voli "crtkanje po ledjima"... zena koja ima zivaca ovo da mi radi, moze od mene traziti sta hoce i sta pozeli
- cLo
#73 Re: ASMR (Braingasm)
Ja mogu zaspati jedino u mrklom mraku i grobnoj tisini.pukepuke wrote: Ovo nije loše, mada ja nemam problema sa spavanjem. Podsjeća me na one pucketave bombonice, ima Cedevita onaj prah puc-puc što se stavlja na jezik... Možda je namjenski napravljen za nemirnu djecu, da ih malo primiri
![]()
Inače, na mene više djeluje dodir. Jednom sam uperila tuš u usta i jezik, bila sam potpuno hipnotizirana, nisam mogla držati oči otvorene, da je tad netko puhnuo u mene, imam osjećaj da bih pala. Sad se to više ni ne usudim uraditi...
Svaki zvuk mi drzi paznju, a ovo "gledam" samo iz radoznalosti.
- madtv
#74 Re: ASMR (Braingasm)
probaj ovo:ExNihilo wrote:Hebo me svako ako ne osjetim toplinu kad "puhne" u uho...![]()
![]()
- House
#75 Re: ASMR (Braingasm)
ne kontam
mene ovo pravo nervira