6 godina u vezi bez seksa :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jao_situacije
#51 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
mogla bi ova puke na atribute nešto postaviti, kad je već ovako humana 
- pukepuke
#52 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ne dirajte humanitarnu pomoć, ona je za napaćenog mladog čovjeka 
- Fallen Angels
#53 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Imal sta tu da ja proberem, napacen sam 
- pukepuke
#54 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Grijeh je ne pomoći mladoj nejači i starijimaFallen Angels wrote:Imal sta tu da ja proberem, napacen sam
- Fallen Angels
#55 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
pukepuke wrote:Grijeh je ne pomoći mladoj nejači i starijimaFallen Angels wrote:Imal sta tu da ja proberem, napacen sam, pa ako spadaš u jednu od tih kategorija, naći će se sigurno dobra duša da pomogne
E jbg onda, nacekat cu se malo puno.
- pukepuke
#56 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Eh, vojno sposoban pa napaćen, gdje to ima
Znaš sve gdje, što, kako, ne treba tebi pomoć 
- Fallen Angels
#57 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
pukepuke wrote:Eh, vojno sposoban pa napaćen, gdje to imaZnaš sve gdje, što, kako, ne treba tebi pomoć
Ti udrobi post ko sataras kakav
Treba mi pomoc treba itekako
-
uvijekIInikadI
#58 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Sve je humanitarno sto je dobrovoljno.sherbett wrote:U humanitarne svrhe, kazete?
- trcicu trceci
#59 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Na koji fazon ste uspjeli nakucati 3 stranice o ovome?
- Euridika
- Globalna šefica
#60 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ja bih rado pomogla, ali su mi nokti skroz propali...pukepuke wrote:Žene, dajte da pomognemo jadnom čovjeku, nije mu lako... Hajmo jednu akciju za Pilu.Lucky Strike wrote:Frende, ja sve da i zelim guzit, ne merem.. Nece ponos da se digne... Al nikako.. Tako mi svetog Boga. Nista me vise ne lozi.. Cak stavise, imam fetis na njegovane nokte.. Jos ako se zenska stimulise a nokti u krupnom kadru.. U meni vulkan eruptira..
Ali ni to ne pomaze vise... Ne mogu! Nikako! Sta da radim? Da mi neko nije sihre na cunu bacio?
Bolje biti i nevin, nego ne moci nikad vise guzit.
A vidim da ti zdušno pomažeš...
- pukepuke
#61 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ja se slažem da Pili sve to treba ali računam, malo vizualizacije mu neće škoditiEuridika wrote:Ja bih rado pomogla, ali su mi nokti skroz propali...pukepuke wrote:Žene, dajte da pomognemo jadnom čovjeku, nije mu lako... Hajmo jednu akciju za Pilu.Lucky Strike wrote:Frende, ja sve da i zelim guzit, ne merem.. Nece ponos da se digne... Al nikako.. Tako mi svetog Boga. Nista me vise ne lozi.. Cak stavise, imam fetis na njegovane nokte.. Jos ako se zenska stimulise a nokti u krupnom kadru.. U meni vulkan eruptira..
Ali ni to ne pomaze vise... Ne mogu! Nikako! Sta da radim? Da mi neko nije sihre na cunu bacio?
Bolje biti i nevin, nego ne moci nikad vise guzit.. Preko vikenda sam bila vrijedna, pravila ajvar, pa sam ih morala skroz skratiti i naravno nema laka...
![]()
A vidim da ti zdušno pomažeš...... samo bojim se da Pili treba dobar mentalni odmor, pravilna ishrana, unos tekućine i sl.
- Euridika
- Globalna šefica
#62 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
I on bi da gleda, jel...?pukepuke wrote:Ja se slažem da Pili sve to treba ali računam, malo vizualizacije mu neće škoditiEuridika wrote:A vidim da ti zdušno pomažeš...... samo bojim se da Pili treba dobar mentalni odmor, pravilna ishrana, unos tekućine i sl.
-
zipoo
#63 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ljudino štapić svezi
- Fallen Angels
#64 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ono sa sve cetri strane nek sveze stapice i udrizipoo wrote:Ljudino štapić svezi
- Fallen Angels
#65 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Sreca meni pomoc stize sutraEuridika wrote:Ja bih rado pomogla, ali su mi nokti skroz propali...pukepuke wrote:Žene, dajte da pomognemo jadnom čovjeku, nije mu lako... Hajmo jednu akciju za Pilu.Lucky Strike wrote:Frende, ja sve da i zelim guzit, ne merem.. Nece ponos da se digne... Al nikako.. Tako mi svetog Boga. Nista me vise ne lozi.. Cak stavise, imam fetis na njegovane nokte.. Jos ako se zenska stimulise a nokti u krupnom kadru.. U meni vulkan eruptira..
Bolje biti i nevin, nego ne moci nikad vise guzit.. Preko vikenda sam bila vrijedna, pravila ajvar, pa sam ih morala skroz skratiti i naravno nema laka...
![]()
A vidim da ti zdušno pomažeš...... samo bojim se da Pili treba dobar mentalni odmor, pravilna ishrana, unos tekućine i sl.
I to ujutro kad je najtvrdje
-
zipoo
#66 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ha ja, treba se znati snaci. Ako je mlohava nije otpalaFallen Angels wrote:Ono sa sve cetri strane nek sveze stapice i udrizipoo wrote:Ljudino štapić svezi
- Fallen Angels
#67 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Em prirodno em efektivno, bez hemije i GMO 
- Euridika
- Globalna šefica
#68 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Joooj, savjeta...zipoo wrote:Ha ja, treba se znati snaci. Ako je mlohava nije otpalaFallen Angels wrote:Ono sa sve cetri strane nek sveze stapice i udrizipoo wrote:Ljudino štapić svezi
Ma riješio bi se problem s ćunom, samo da mu je kakvu finu curu naći...
- Fallen Angels
#69 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Upravo to i jeste problem, bojim se da je vec imao finih cura.

-
zipoo
#70 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ma njemu ni sredjeni nokti ne pomažu. Sta da mu kazem ? Brat ga više ni rukom ne može ohladiti. Ovako možda sa štapićima fiksiran uspije skinuti nervozu.Euridika wrote:Ha ja, treba se znati snaci. Ako je mlohava nije otpalaFallen Angels wrote:Ono sa sve cetri strane nek sveze stapice i udrizipoo wrote:Ljudino štapić svezi
Joooj, savjeta...![]()
Ma riješio bi se problem s ćunom, samo da mu je kakvu finu curu naći...
Mozda da ugradi još pumpicu
- BlueBlood
- pukepuke
#72 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Znači udlaga za čunuzipoo wrote:Ha ja, treba se znati snaci. Ako je mlohava nije otpalaFallen Angels wrote:Ono sa sve cetri strane nek sveze stapice i udrizipoo wrote:Ljudino štapić svezi
- pukepuke
#73 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Eto vidiš da nisi dugo čekaoFallen Angels wrote:Sreca meni pomoc stize sutraEuridika wrote:Ja bih rado pomogla, ali su mi nokti skroz propali...pukepuke wrote: Žene, dajte da pomognemo jadnom čovjeku, nije mu lako... Hajmo jednu akciju za Pilu.. Preko vikenda sam bila vrijedna, pravila ajvar, pa sam ih morala skroz skratiti i naravno nema laka...
![]()
![]()
I to ujutro kad je najtvrdje
- Fallen Angels
#74 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Mozda pila uradio Upgrade pa marise redom

- Fallen Angels
#75 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Hahaha Pjuk, a nije nesto al ajd ima se za sta primit kad krenu turbulencije