6 godina u vezi bez seksa :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- walter kurtz
#1 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
pila rasturas forum
- Euridika
- Globalna šefica
#2 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Jooj, Pila, još jedna tema...
Hajde, redom.
1. Koliko vremena? Varijabilno, zavisi dosta od njega i od starosti cure. Nismo jednako opuštene sa 18-20, 25, 30 (ili ne dao Bog više
) godina. U prosjeku 2-3 izlazak, ako 'uklikamo'. Može bit i više, rijetko manje...
2. Možda smiješno zvuči u današnji vakat, ali je fakat stvar odgoja. Cure se moraju čuvati, vi nas iskorištavate...
. A ima i toga da vi prilično razlikujete seks od emocija, dok je kod nas to češće povezano... I, da, mislićete da smo lake...
Ne bojimo se seksa, samo ne volimo da je to jedini razlog što ste s nama i da ćete se odšetati kad to dobijete... osim ako je to bio oboma cilj!
3. Ako im je oboma bilo po 12 kad su se počeli zabavljati, šta je problem čekati 6 godina do punoljetstva?
4. Seks samo za muškarce...
... Onda sam i ja muškarac
. Samo čekam da mi naraste ćuna...
5. Pogledaj odgovor 1.
6. Pa valjda je ispitivanje završeno sklapanjem predbračnog i bračnog ugovora...
? Osim u slučaju da druga strana krije bitne informacije koje bi mogle utjecati na odluku o sklapanju braka?
Onda angažiraš privatnog detektiva da sve ispita, ha ja...
7. Meni su 33...
... Odavno nisam nevina...
Misliš da sam trebala čekati dosad? OMG, odoh u džehennem.
8. Naravno da jeste, garant mu je u ustima groblje i možda mu mišići smetaju da je zagrli ...
9. Mašte mi ne manjka, ja sam Vodolija
, samo je realizacija problem... Mislim, koga znaš da bi se htio seksati dok iskače iz aviona s padobranom...
?
10. NE MOŽE! U Bosni je samo rat parali...
Kako zdravlje?
Hajde, redom.
1. Koliko vremena? Varijabilno, zavisi dosta od njega i od starosti cure. Nismo jednako opuštene sa 18-20, 25, 30 (ili ne dao Bog više
2. Možda smiješno zvuči u današnji vakat, ali je fakat stvar odgoja. Cure se moraju čuvati, vi nas iskorištavate...
3. Ako im je oboma bilo po 12 kad su se počeli zabavljati, šta je problem čekati 6 godina do punoljetstva?
4. Seks samo za muškarce...
5. Pogledaj odgovor 1.
6. Pa valjda je ispitivanje završeno sklapanjem predbračnog i bračnog ugovora...
7. Meni su 33...
8. Naravno da jeste, garant mu je u ustima groblje i možda mu mišići smetaju da je zagrli ...
9. Mašte mi ne manjka, ja sam Vodolija
10. NE MOŽE! U Bosni je samo rat parali...
Kako zdravlje?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Sta bi sa onim gaborom sto ti je slao poruke "Danas me stari spuco šakom, ljubavi"?
- walter kurtz
#4 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Lucky Strike wrote:Vidio sam je nekad prosle godine cini mi se, ja na bankomatu u Ferhadiji, kad ona.. Samo smo se mrko pogledali, i prosli jedno pored drugog._BataZiv_0809 wrote:Sta bi sa onim gaborom sto ti je slao poruke "Danas me stari spuco šakom, ljubavi"?
Nadam se da je umrla dosad. Nije se nimalo proljepsala.![]()
Nemoj me furat da dovrsim onaj treci dio naseg izlaska..
- Fallen Angels
#5 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ja jos nijednu nisam guzio. Nevin i dan danas 
- BackInBlack
#7 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
ima kod mene ... "ne dangubi" xDEuridika wrote:Jooj, Pila, još jedna tema...
4. Seks samo za muškarce...... Onda sam i ja muškarac
![]()
I ja sam danas jos uvijek nevin .... al tek 18:18 ( neko misli na mene xD ) znaci ludiolooooo xDFallen Angels wrote:Ja jos nijednu nisam guzio. Nevin i dan danas
- Fallen Angels
- Fallen Angels
#9 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Lucky Strike wrote:Frende, ja sve da i zelim guzit, ne merem.. Nece ponos da se digne... Al nikako.. Tako mi svetog Boga. Nista me vise ne lozi.. Cak stavise, imam fetis na njegovane nokte.. Jos ako se zenska stimulise a nokti u krupnom kadru.. U meni vulkan eruptira..Fallen Angels wrote:Ja jos nijednu nisam guzio. Nevin i dan danas
Ali ni to ne pomaze vise... Ne mogu! Nikako! Sta da radim? Da mi neko nije sihre na cunu bacio?
Bolje biti i nevin, nego ne moci nikad vise guzit.
Ubi me al ne znam, samo nemoj ko Lamar Odom
Prvo bi pojebao sve sto hoda onda bi te bolnica ozivljavala i vracala iz kome
EDIT: Ja mislim da bi ti ipak mog'o da zguzis. Digao bi ti se u sekundi na sherbicine medene trojke, vjeruj mi
Last edited by Fallen Angels on 21/10/2015 18:28, edited 1 time in total.
- Fallen Angels
#10 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Lucky Strike wrote:Fallen Angels wrote:Haha
Nekad je bio 17.4, danas je 11.3 cm!
Preporuka za nekog hodzu? Iscjeljitelja? Travara? Bio energeticara? Hirurga?![]()
Nasao sam ti lijek citaj iznad
- Euridika
- Globalna šefica
#11 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Imaš li viška da mi posudiš dok mi ne naraste?BackInBlack wrote:ima kod mene ... "ne dangubi" xDEuridika wrote:Jooj, Pila, još jedna tema...
![]()
- BackInBlack
#12 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
tu nikad nema viska ^^Euridika wrote:Imaš li viška da mi posudiš dok mi ne naraste?BackInBlack wrote:ima kod mene ... "ne dangubi" xDEuridika wrote:Jooj, Pila, još jedna tema...
![]()
- BackInBlack
#13 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
. fale .. sry xD
- radiša
#14 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
jarane skini se sa droga pod hitno.
- ho oponopono
#15 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Lucky Strike i lucida intervala...
PITANJE:
1. Koliko je vremena potrebno da biste stekle povjerenje u svog muskarca prije nego mu se prepustite? Mislim, ono...
...u jednoj ruci srce, u drugom satara ako me sjebes satatatira..
2. Zasto se bojite seksa i imate taj trip u glavi da ako podate vaginu da ce vas muskarac ostaviti i naci drugu? Kao da ce mu ta druga odma dati, a vasu vaginu je konzumirao i zna da mu je dostupna kad god pozeli.. Jel tako?
...ne kalkulisem,ako mi se prijebe to cu uraditi moze on misliti sta god hoce sta cu mu ja...
3. Da li biste bili u vezi sa momkom 6 godina bez seksualne interakcije?
...ne bih vala...ne, hvala...
4. Zasto mislite da je seks rezerviran samo za muskarace, pa i vi morate da se malo opustite a seks djeluje kao anti stres faktor.
...nije, ko je to ispljunuo ?!
5. Da li biste dali muskarcu vaginu nakon dva izlaska?
...ne dajem nista, nije lijek pobogu, ne percipiram ja to tako...
6. Zasto se mora cekati prva bracna noc da bi neko dobio dozvolu da vas ispita i da vas krene istrazivati?
...ne mora se nist cekati, nisam u redu na kasi...
7. Ako se u Americi tinejdzeri mogu busiti sa 16, 17 zasto nase Bosanke muslimanke cekaju do trijes trece da stupe u odnos, a pritom moras da potpises kapitulaciju u vidu bracnog ugovora?
...njihov izbor, bicarke misle da im je zlatna, cista pickovna manipulacija pih...
8. Kazee jedan lik, ja ne mogu da budem sa djevojkom, meni poljupci, zagrljaji i ostale gluposti ne trebaju... Jel on normalan?
...jeste, ono sto je meni okej,drugome ne mora biti...
9. Dajte, budite malo mastoviti i nemojte biti konzerve, zasto se bojite seksa?
...nije zvecarka jebote, nemam strah...
10. ]VODITE LJUBAV, a NE RAT!
...tako je krampa, jebite se slobodno bez ustezanja
PITANJE:
1. Koliko je vremena potrebno da biste stekle povjerenje u svog muskarca prije nego mu se prepustite? Mislim, ono...
2. Zasto se bojite seksa i imate taj trip u glavi da ako podate vaginu da ce vas muskarac ostaviti i naci drugu? Kao da ce mu ta druga odma dati, a vasu vaginu je konzumirao i zna da mu je dostupna kad god pozeli.. Jel tako?
...ne kalkulisem,ako mi se prijebe to cu uraditi moze on misliti sta god hoce sta cu mu ja...
4. Zasto mislite da je seks rezerviran samo za muskarace, pa i vi morate da se malo opustite a seks djeluje kao anti stres faktor.
6. Zasto se mora cekati prva bracna noc da bi neko dobio dozvolu da vas ispita i da vas krene istrazivati?
7. Ako se u Americi tinejdzeri mogu busiti sa 16, 17 zasto nase Bosanke muslimanke cekaju do trijes trece da stupe u odnos, a pritom moras da potpises kapitulaciju u vidu bracnog ugovora?
...njihov izbor, bicarke misle da im je zlatna, cista pickovna manipulacija pih...
8. Kazee jedan lik, ja ne mogu da budem sa djevojkom, meni poljupci, zagrljaji i ostale gluposti ne trebaju... Jel on normalan?
- Fallen Angels
#16 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Lucky Strike wrote:Treba vidjet sa ovim estetskim hirurzima jel se moze kako napucat kita, ono da se nadoda mesa na cunu? To bi dobro bilo. 18 cm mjera.
Ti si lud, ja jedva trpim ovu svoju zivotinju od 12 cm. Kako bi tek bilo da ga upgradeujem
- Matzan
#17 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
ho oponopono wrote:Lucky Strike i lucida intervala...
PITANJE:
ho oponopono, opet se isto pitam: ili si muško ili si raritet.
pilo, ovaj put si ubo sa uvodnim postom... odlična pitanja.
- ho oponopono
#18 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
...ogledalo boj, zensko pobogu, koji klinac bi se predstavljala za nesto sto nisam...doduse nevjerica razumijem bilo je i toga svakave patologije izmile...Matzan wrote:
- muha_sa
#19 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
kam ono--kineski mačakho oponopono wrote:...ogledalo boj, zensko pobogu, koji klinac bi se predstavljala za nesto sto nisam...doduse nevjerica razumijem bilo je i toga svakave patologije izmile...Matzan wrote:
- Matzan
#20 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
ho oponopono wrote:...ogledalo boj, zensko pobogu, koji klinac bi se predstavljala za nesto sto nisam...doduse nevjerica razumijem bilo je i toga svakave patologije izmile...Matzan wrote:
.... mala papiga ....
- ho oponopono
#21 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
...moram, nema nazad gotivis ogledala u krevetu, posmatrac...nema nazad ...slon pobogu. .kineski macak. .Matzan wrote:ho oponopono wrote:...ogledalo boj, zensko pobogu, koji klinac bi se predstavljala za nesto sto nisam...doduse nevjerica razumijem bilo je i toga svakave patologije izmile...Matzan wrote:
pilo, ovaj put si ubo sa uvodnim postom... odlična pitanja.![]()
![]()
.... mala papiga ....
- Matzan
#22 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
ho oponopono wrote: ...moram, nema nazad gotivis ogledala u krevetu, posmatrac...nema nazad ...slon pobogu. .kineski macak. .
Ah so.... ovih dana palim na guranje.
Mah... ništa specijalno, ono kad se probudim ujutro odmah vidim jesam li počešljan..
.... mala papiga ....
- ho oponopono
#23 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
...naravna stvar je li ti dobro stoji...Matzan wrote:ho oponopono wrote: ...moram, nema nazad gotivis ogledala u krevetu, posmatrac...nema nazad ...slon pobogu. .kineski macak. .
Ah so.... ovih dana palim na guranje.
Mah... ništa specijalno, ono kad se probudim ujutro odmah vidim jesam li počešljan..![]()
.... mala papiga ....
- decko_sa_kovaca
#24 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ja ba, fol da je ne bi ostavio. Gdje cu te bona ostavit ja sanjo da guzim i sad da se od toga odvojim
- Euridika
- Globalna šefica
#25 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ovo kradem, odlično je upakovano...ho oponopono wrote:...u jednoj ruci srce, u drugom satara ako me sjebes satatatira...
Za ostalo, vidim da smo se složile, samo to drukčije prezentirale...