Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
-
bull21
#51 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ko god da ide, sretno mu i neka se lijepo provede. Od srca vam želim noć da se odmorite i da se dobro zabavite i nauživate. 
- XXS
#52 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Sta ima predsjednice udruzenja za zastitu autorskih prava?
-
RtrnOfSalisbury
#53 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
ne znam kak se to racuna, ja bi iso da morem al nemerem, ako nista maho bi iz publike da vidim bil me prepozno jer bio sam na nekolko njegovije koncerata.
- dale cooper
#54 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ja i ti se u zadnje vrijeme baš i ne slažemo često, ali u ovom slučaju smo na istim talasnim dužinama.ExNihilo wrote:Tužna je država u kojoj je Dino Perlin muzički događaj vrijedan spomena.
-
budza
#55 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
iz beograda isto dolazi mala ali znacajna grupa od 20ak ljudi i decice.
-
dezurni_ucenik
#56 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Besim Spahic : Merlin je najveci bosnjacki muzicar. Vise bosnjacki nego muzicar.
-
RtrnOfSalisbury
#57 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
jebga, treba nacerat 60 tisuca ljudi na livadu makar se zvala kosevo. uspio je dinko nekako, plus i zvanicno ce nadmasit kakanj i 40 tisuca sto je pozitivno, ceka se kontra amela nasmijanog curica i rekontra harisa turskog imena berka berkovica.
- Moamer
#58 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Nakon sto iskesirate Edinu novac za karte cips i osvjezenja .. najbolje kuci na kljukusuresito wrote:Bolje pitati ko ne ide, nego ko ide, tačnije iz mog kruga ljudi, ne znam nikoga ko ostaje kući..
Koliko ljudi očekujete, kakvu atmosferu očekujete... Iz cijele BIH sutra dolaze autobusi u Sarajevo..
Par pitanja..
1. Koliko će me izaći taksi od autobuske stanice do čaršije?
2. Gdje jesti, Željo, Hodžić ili Mrkva?
3. Šta će od lokala raditi u blizini Koševa nakon koncerta ponoći? Radi li kakav kebab?
4. Gdje se zasladiti, valja li Vatra?
5. Ima li šta interesantno u SCC?
Koliko ljudi očekujete.. ja sam na tribinama koje nisu deklarisane po mjestima.. koliko treba poraniti ?
-
budza
#59 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
razonoda wrote:Treba iskoristiti priliku i otici na koncert. Ne zbog Merlina, nego zbog sebe.
------------
Muzika diže iz mrtvila i depresije, ne da čovjeku da se prepušta očaju.
Plači, ali radi; tuguj, ali se bori; žali, ali se nadaj. Čeka te tvoj život koji samo ti možeš da živiš." Ona čoveka ohrabruje, otima ga od samouništenja, ukazuje mu na smisao života, ona ga usmjerava da živi srećno i ispunjeno.
- Moamer
#60 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
... Merlin opet na svome kosevu!
Zar je Merlin i Kosevo kupio?
Malo mu jahta ... sta je sljedece?
Zar je Merlin i Kosevo kupio?
Malo mu jahta ... sta je sljedece?
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#61 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Također.bull21 wrote:Ko god da ide, sretno mu i neka se lijepo provede. Od srca vam želim noć da se odmorite i da se dobro zabavite i nauživate.
A ko je bio na ovoj svirci i tvrdi da nije bilo fenomenalno - laže.
https://www.youtube.com/watch?v=OmRjSTDIR78

- Moamer
#62 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Jel se na svirci pjevalo "Da te nije Alija?"
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#63 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Preslušaj koncert - odgonetni.Moamer wrote:Jel se na svirci pjevalo "Da te nije Alija?"
- Moamer
#64 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Stare njegove stvari nisu lose, cak imam i cd u autu ali mi je ta malo reci zatrovana ...
- Kinesko prkno
#65 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Idem pa da mogu kasnije pricati kako mi se ostvario djecacki san .
- uglavnomja
#66 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
ne idem
da ima koncertcic sa astvarima do 90., moglo bi se otici, malo sjecanja ...
ali onaj dedica sa bijelom bradom sto danas voza paciklo po carsiji i filozofira po medijima

da ima koncertcic sa astvarima do 90., moglo bi se otici, malo sjecanja ...
ali onaj dedica sa bijelom bradom sto danas voza paciklo po carsiji i filozofira po medijima
- Moamer
#67 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
To je sine tuzno ...Kinesko prkno wrote:Idem pa da mogu kasnije pricati kako mi se ostvario djecacki san .
- Moamer
#68 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
uglavnomja wrote:ne idem![]()
da ima koncertcic sa astvarima do 90., moglo bi se otici, malo sjecanja ...![]()
ali onaj dedica sa bijelom bradom sto danas voza paciklo po carsiji i filozofira po medijima![]()
![]()
- Moamer
#69 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Jos samo da sam sebe iskopira i prekucao bi nenadjebivog chuck norrisa 
-
nino90
#70 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
oce li biti prenos na tvu
- Ljakan
#71 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
hoce kazu na mtvnino90 wrote:oce li biti prenos na tvu
- Better Man
#72 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Da. Jadna smo mi država ako nam je koncert jednog prosječnog Dine Merlina koncertni događaj i spektakl godine i to još evropski kako vole kazati.dale cooper wrote:Ja i ti se u zadnje vrijeme baš i ne slažemo često, ali u ovom slučaju smo na istim talasnim dužinama.ExNihilo wrote:Tužna je država u kojoj je Dino Perlin muzički događaj vrijedan spomena.
- Kinesko prkno
#73 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Pa kae :dje si bijo ti,kad je bilo najteze 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#74 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
ja idemdale cooper wrote:Ja i ti se u zadnje vrijeme baš i ne slažemo često, ali u ovom slučaju smo na istim talasnim dužinama.ExNihilo wrote:Tužna je država u kojoj je Dino Perlin muzički događaj vrijedan spomena.
- Moamer
#75 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Al zato burazeru ... jahte, avioni, kamioni.Kinesko prkno wrote:Pa kae :dje si bijo ti,kad je bilo najteze
Dok je ovaca da placaju ulaznice plagijator Edin, veliki borac za autorska prava, ce biti sve "uspjesniji"