Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bull21

#51 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by bull21 »

Ko god da ide, sretno mu i neka se lijepo provede. Od srca vam želim noć da se odmorite i da se dobro zabavite i nauživate. :)
XXS

#52 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by XXS »

Image

Sta ima predsjednice udruzenja za zastitu autorskih prava? :lol:
RtrnOfSalisbury

#53 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by RtrnOfSalisbury »

ne znam kak se to racuna, ja bi iso da morem al nemerem, ako nista maho bi iz publike da vidim bil me prepozno jer bio sam na nekolko njegovije koncerata.
dale cooper

#54 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by dale cooper »

ExNihilo wrote:Tužna je država u kojoj je Dino Perlin muzički događaj vrijedan spomena.
Ja i ti se u zadnje vrijeme baš i ne slažemo često, ali u ovom slučaju smo na istim talasnim dužinama. :thumbup:
budza

#55 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by budza »

iz beograda isto dolazi mala ali znacajna grupa od 20ak ljudi i decice.
dezurni_ucenik

#56 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by dezurni_ucenik »

Besim Spahic : Merlin je najveci bosnjacki muzicar. Vise bosnjacki nego muzicar.
RtrnOfSalisbury

#57 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by RtrnOfSalisbury »

jebga, treba nacerat 60 tisuca ljudi na livadu makar se zvala kosevo. uspio je dinko nekako, plus i zvanicno ce nadmasit kakanj i 40 tisuca sto je pozitivno, ceka se kontra amela nasmijanog curica i rekontra harisa turskog imena berka berkovica.
Moamer

#58 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

resito wrote:Bolje pitati ko ne ide, nego ko ide, tačnije iz mog kruga ljudi, ne znam nikoga ko ostaje kući.. :D
Koliko ljudi očekujete, kakvu atmosferu očekujete... Iz cijele BIH sutra dolaze autobusi u Sarajevo..

Par pitanja..

1. Koliko će me izaći taksi od autobuske stanice do čaršije?

2. Gdje jesti, Željo, Hodžić ili Mrkva?

3. Šta će od lokala raditi u blizini Koševa nakon koncerta ponoći? Radi li kakav kebab?

4. Gdje se zasladiti, valja li Vatra?

5. Ima li šta interesantno u SCC?

Koliko ljudi očekujete.. ja sam na tribinama koje nisu deklarisane po mjestima.. koliko treba poraniti ?
Nakon sto iskesirate Edinu novac za karte cips i osvjezenja .. najbolje kuci na kljukusu :mrgreen:
budza

#59 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by budza »

razonoda wrote:Treba iskoristiti priliku i otici na koncert. Ne zbog Merlina, nego zbog sebe.
------------
Muzika diže iz mrtvila i depresije, ne da čovjeku da se prepušta očaju.

Plači, ali radi; tuguj, ali se bori; žali, ali se nadaj. Čeka te tvoj život koji samo ti možeš da živiš." Ona čoveka ohrabruje, otima ga od samouništenja, ukazuje mu na smisao života, ona ga usmjerava da živi srećno i ispunjeno.

:D
Moamer

#60 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

... Merlin opet na svome kosevu!

Zar je Merlin i Kosevo kupio? :shock:
Malo mu jahta ... sta je sljedece?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#61 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by sabina1 »

bull21 wrote:Ko god da ide, sretno mu i neka se lijepo provede. Od srca vam želim noć da se odmorite i da se dobro zabavite i nauživate. :)
Također.
A ko je bio na ovoj svirci i tvrdi da nije bilo fenomenalno - laže.
https://www.youtube.com/watch?v=OmRjSTDIR78
Image
Moamer

#62 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

Jel se na svirci pjevalo "Da te nije Alija?"
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#63 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by sabina1 »

Moamer wrote:Jel se na svirci pjevalo "Da te nije Alija?"
Preslušaj koncert - odgonetni.
Moamer

#64 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

Stare njegove stvari nisu lose, cak imam i cd u autu ali mi je ta malo reci zatrovana ...
Kinesko prkno

#65 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Kinesko prkno »

Idem pa da mogu kasnije pricati kako mi se ostvario djecacki san .
uglavnomja

#66 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by uglavnomja »

ne idem :zzzz:

da ima koncertcic sa astvarima do 90., moglo bi se otici, malo sjecanja ... :oops:

ali onaj dedica sa bijelom bradom sto danas voza paciklo po carsiji i filozofira po medijima :D :izet:

:run:
Moamer

#67 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

Kinesko prkno wrote:Idem pa da mogu kasnije pricati kako mi se ostvario djecacki san .
To je sine tuzno ... :roll:
Moamer

#68 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

uglavnomja wrote:ne idem :zzzz:

da ima koncertcic sa astvarima do 90., moglo bi se otici, malo sjecanja ... :oops:

ali onaj dedica sa bijelom bradom sto danas voza paciklo po carsiji i filozofira po medijima :D :izet:

:run:
:mrgreen:
Moamer

#69 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

Jos samo da sam sebe iskopira i prekucao bi nenadjebivog chuck norrisa :mrgreen:
nino90

#70 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by nino90 »

oce li biti prenos na tvu
Ljakan

#71 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Ljakan »

nino90 wrote:oce li biti prenos na tvu
hoce kazu na mtv
Better Man

#72 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Better Man »

dale cooper wrote:
ExNihilo wrote:Tužna je država u kojoj je Dino Perlin muzički događaj vrijedan spomena.
Ja i ti se u zadnje vrijeme baš i ne slažemo često, ali u ovom slučaju smo na istim talasnim dužinama. :thumbup:
Da. Jadna smo mi država ako nam je koncert jednog prosječnog Dine Merlina koncertni događaj i spektakl godine i to još evropski kako vole kazati.
Kinesko prkno

#73 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Kinesko prkno »

Pa kae :dje si bijo ti,kad je bilo najteze :-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#74 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Chmoljo »

dale cooper wrote:
ja idem :D
Moamer

#75 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

Kinesko prkno wrote:Pa kae :dje si bijo ti,kad je bilo najteze :-)
Al zato burazeru ... jahte, avioni, kamioni.
Dok je ovaca da placaju ulaznice plagijator Edin, veliki borac za autorska prava, ce biti sve "uspjesniji" :mrgreen:
Post Reply