Ivan Šušnjar - imenovan generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
-
Heartbeats
#51 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
@Hafisaga, kako da se ti nisi negdje "ukrušio"..trebalo je biti ovdje na braniku nacionalnih interesa. Ima li kakav konzulat da se tebi svidja da pišemo u stožernu stranku..Ulan Bator možda? Šta te briga, znaš hrvatski, iš'o si u 3. osnovnu, kakvi s ostali u DKP mreži, možeš vala i ti..
- SaraFina
#52 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Heartbeats wrote:@Hafisaga, kako da se ti nisi negdje "ukrušio"..trebalo je biti ovdje na braniku nacionalnih interesa. Ima li kakav konzulat da se tebi svidja da pišemo u stožernu stranku..Ulan Bator možda? Šta te briga, znaš hrvatski, iš'o si u 3. osnovnu, kakvi s ostali u DKP mreži, možeš vala i ti..
Za zasluge i Hafisagu poslati u Tasmaniu
Uklopiće se u okolinu
Last edited by SaraFina on 26/06/2015 10:02, edited 1 time in total.
-
hizo ramidovic
#53 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
susnjar ima sve predispozicije da bude dobar konzul jedne multietnicke drzave: tolerantan, pacifista, postovalac tudjih prava svih vrsta, postenjacina, zagovornik suzivota itd. zato molim sve zlurade forumase da se suzdrze od negativnih komentara.
- mO k3
#54 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
hajde sta serete , ne zajebavajte covjeka i recite mu istinu "hafisaga ti nemas potencijal nisi ga nikad imao niti ces ga imati " i fajront ...SaraFina wrote:Heartbeats wrote:@Hafisaga, kako da se ti nisi negdje "ukrušio"..trebalo je biti ovdje na braniku nacionalnih interesa. Ima li kakav konzulat da se tebi svidja da pišemo u stožernu stranku..Ulan Bator možda? Šta te briga, znaš hrvatski, iš'o si u 3. osnovnu, kakvi s ostali u DKP mreži, možeš vala i ti..
Za zasluge i Hafisagu poslati u Tasmaniju![]()
Uklopiće se u okolinu
- madner
#55 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Napokon da neko profitira od forumanja i baustele. 
- mO k3
#56 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
pomocni inzinjermadner wrote:Napokon da neko profitira od forumanja i baustele.
Dok su drugi zidali on je pivu prinosio zidarima
- SaraFina
#57 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Hafisaga je diplomatske vještine razvio na forumu prosim
Je li ga iko banirao do sad
- mO k3
#58 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
zasto bi kvota mora biti ispunjena cak i na forumuSaraFina wrote:Hafisaga je diplomatske vještine razvio na forumu prosim![]()
- SaraFina
#59 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
mO k3 wrote:zasto bi kvota mora biti ispunjena cak i na forumuSaraFina wrote:Hafisaga je diplomatske vještine razvio na forumu prosim![]()
Ajde peticiju stozerniku da pišemo i podrzimo našeg kandidata
- mO k3
#60 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Pa dobro nije se on jos dovoljno dokazao ... prvo treba ispljuvati sve bosnjacko , uraditi kontrolni rad , SIPA/policija ga uhapsiti ko susnjara pa tek onda mozda dobije neko mjesto ....SaraFina wrote:mO k3 wrote:zasto bi kvota mora biti ispunjena cak i na forumuSaraFina wrote:Hafisaga je diplomatske vještine razvio na forumu prosim![]()
Ajde peticiju stozerniku da pišemo i podrzimo našeg kandidata
-
Heartbeats
#61 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ovo sada bez zeze, Hafisaga je za vise od pola foruma avangarda!!! U koju si srednju iš'o Hafisaga??mO k3 wrote:hajde sta serete , ne zajebavajte covjeka i recite mu istinu "hafisaga ti nemas potencijal nisi ga nikad imao niti ces ga imati " i fajront ...SaraFina wrote:Heartbeats wrote:@Hafisaga, kako da se ti nisi negdje "ukrušio"..trebalo je biti ovdje na braniku nacionalnih interesa. Ima li kakav konzulat da se tebi svidja da pišemo u stožernu stranku..Ulan Bator možda? Šta te briga, znaš hrvatski, iš'o si u 3. osnovnu, kakvi s ostali u DKP mreži, možeš vala i ti..
Za zasluge i Hafisagu poslati u Tasmaniju![]()
Uklopiće se u okolinu
- mO k3
#62 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
@heart ma i neznam covjeka nisam ga ni zapazio do skoro , pa mislim hajde kada se vi sa njim sprdate i ja cu 
- sinuhe
#63 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ne pratim hercegovačke portale, zapravo i ne znam za njih, ali svaka mu čast za onu "aferu" sa ambasadorom u Vatikanu.
-
Heartbeats
#64 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ja se ne sprdam, ozbiljan sam. Ta OŠ koju je Hafis pohadjao, to je izvor talenata bio, me'ščini i Nino Raspudić je iš'o u Hamza Humo osnovnu..Hafisagu zeza sto je ovdje incognito da nemogu ga u stožernici identificirati, da je imenom i prezimenom, fasov'mi i on agremane, pardon "vjerodajnice" ako ništa za Podgoricu ili Sofiju gdje se može i bez engleskog.
-
Itakoto
#65 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
'ta vi znate? Bez zaHebancije, ali ta OS na Bulevaru Narodne Revolucije
i jeste bila najbolja u gradu na Neretvi. Tu se je vecinom dolazilo (dovodilo) iz ostalih dijelova grada ali naravno samo sa stelom. Znaci da je i "ugrozeni" Hafis bio jedan od njih. Evo malo da neko stane i u odbranu, ovaj mislim, obranu stovanog kolege Hafisa. 
- asurbanipal
#66 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
SaraFina wrote:Ja mislim da treba Bahtijara predloziti kao zamjenika Šušnjara u Čikagu.
O'kle Bahtijara izvuče. U komšiluku mu dali nadimak "Šnjuhalo". Lik je premazan svim bojama, ali ono fakat...
- BHCluster
#67 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
_BataZiv_0809 wrote:Ocekujem Fatmira Alispahica kao generalnog konzula u Rusiji.
- BHCluster
#68 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Kako ce samo izdrzati sa onima koji su tamniji od "Hrvata", i sto imaju drugaciju teksturu lica.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#69 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
BHCluster wrote:Kako ce samo izdrzati sa onima koji su tamniji od "Hrvata", i sto imaju drugaciju teksturu lica.
????.....
Pa odaklem je Ivan ?
-
Pirija
#70 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
2 godine fakultetamO k3 wrote:sta je pomocni inzinjer jebem li ga...
- BHCluster
#71 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Jos nekoliko "ambasadora":
Vesna Ćuzić
Za novu ambasadoricu u Stokholmu imenovana je Vesna Ćuzić, kadar koji također nema apsolutno nikakvog dodira sa diplomatijom. Ćuzićeva je, inače, dugogodišnja predsjednica Udruženja "Međunarodno kumstvo djetetu" iz Širokog Brijega, organizacije koja se brine o braniteljskoj djeci, što je vjerovatno bila najznačajnija preporuka za njeno postavljenje.
Zvonko Mišković
Zvonko Mišković, iz peradarskog biznisa, nekadašnji načelnik općine Orašje, a sadašnji predsjednik Privredne komore Posavskog kantona, imenovan je za novog generalnog konzula u Štutgartu.
Mišković, koji je inače predsjednik Kantonalnog odbora HDZ-a Posavskog kantona, kao jednu od ključnih referenci za novu dužnost naveo je iskustvo u dosadašnjim poslovima, sposobnost organizacije i motivacije drugih.

Vesna Ćuzić
Za novu ambasadoricu u Stokholmu imenovana je Vesna Ćuzić, kadar koji također nema apsolutno nikakvog dodira sa diplomatijom. Ćuzićeva je, inače, dugogodišnja predsjednica Udruženja "Međunarodno kumstvo djetetu" iz Širokog Brijega, organizacije koja se brine o braniteljskoj djeci, što je vjerovatno bila najznačajnija preporuka za njeno postavljenje.
Zvonko Mišković
Zvonko Mišković, iz peradarskog biznisa, nekadašnji načelnik općine Orašje, a sadašnji predsjednik Privredne komore Posavskog kantona, imenovan je za novog generalnog konzula u Štutgartu.
Mišković, koji je inače predsjednik Kantonalnog odbora HDZ-a Posavskog kantona, kao jednu od ključnih referenci za novu dužnost naveo je iskustvo u dosadašnjim poslovima, sposobnost organizacije i motivacije drugih.
- BHCluster
#72 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
"Djesu trklje""Dakle, niko iz HDZ-a se nije ponudio, ja sam tražio termin za razgovor, rekao sam da želim to mjesto - i na kraju ga dobio", kaže Šušnjar.
Na pitanje smatra li da ima potrebne diplomatske reference, odgovara kako smatra da je kompetentan, iako nije karijerni diplomata.
"Više od deceniju pratim i analiziram, dobro poznajem unutarnje prilike u BiH. Prošle godine sam i boravio u Čikagu kao novinar, držao sam neka predavanja i upoznao sam dosta ljudi iz naših udruženja. Oni, nažalost, među sobom nemaju komunikaciju", zaključuje Šušnjar.
- BHCluster
#73 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Zamisli o kakvom se "herceg-bosancu" radi kad nije mogao u Zagrebu da uspije.Pirija wrote:2 godine fakultetamO k3 wrote:sta je pomocni inzinjer jebem li ga...
- madner
#74 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
BHCluster wrote:"Djesu trklje""Dakle, niko iz HDZ-a se nije ponudio, ja sam tražio termin za razgovor, rekao sam da želim to mjesto - i na kraju ga dobio", kaže Šušnjar.
Na pitanje smatra li da ima potrebne diplomatske reference, odgovara kako smatra da je kompetentan, iako nije karijerni diplomata.
"Više od deceniju pratim i analiziram, dobro poznajem unutarnje prilike u BiH. Prošle godine sam i boravio u Čikagu kao novinar, držao sam neka predavanja i upoznao sam dosta ljudi iz naših udruženja. Oni, nažalost, među sobom nemaju komunikaciju", zaključuje Šušnjar.
Jeftino se prodao, ali treba ga covjek shvatiti. Baustelac bio.
- shake69
#75 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ne znam puno o liku, ali sam gledao jednu emisiju iz banjaluckog studija RTRS nesto pred Popis stanovnistva, bio i Tokic. Pa, taj Ivan Susnjar je pravi nacionalisticki "poskok", isti ili gori u retorici od pristalica Voje Seselja glede BiH, da ne mozes slusati i zeludac ti se grci!BHCluster wrote:Zamisli o kakvom se "herceg-bosancu" radi kad nije mogao u Zagrebu da uspije.Pirija wrote:2 godine fakultetamO k3 wrote:sta je pomocni inzinjer jebem li ga...
Aferim za reakcija Sarajlija!