Kad cujem da neko kaze "da opalimo sefli", povraca mi se.
Inace nemam problem s tim, neka radi ko sta hoce, nego eto samo me taj naziv "selfie" iritira.
Better Man wrote:Selfi je jedna vrsta bolesti modernog doba i prisutna je mešu osobama koje su željne pažnje. Posebno je prisutna među raznoraznim starletama i sličnim polupismenim osobama, gdje je glavna stvar da se osim njihove face-tijela vidi i njihov mobitel i to u 99% slučajeva iPhone. Jedno je kad si na interesantnom mjestu i želiš zabilježiti određeni trenutak bez da isti postavljaš na izvolite javnosti na društvenim mrežama i to je ok. Dok ovo drugo je klasična bolest i opsjednutost svojim izgledom i uglavnom to rade osobekoje nisu uopće lijepe ni na jedan način.
Jbt, gledam sta je ono u ogledalu, nekak'a masa, nikako da skontam ugao, kad ono lik ima dupe...Cherry-Cherry wrote:Mislim da je ovo namjerno, želio je da mu se vidi dupe.topcam wrote:Bolje da se ne slikajućiribiribela wrote:A zasto je zenska stvar kad se i muskarci redovno tako slikaju?![]()
![]()
![]()
Nisu sve zene kao ti da gledaju dupe, neke vole siroka ledja, od taKIjeH ce dobiti like..Sunny-7 wrote: Jbt, gledam sta je ono u ogledalu, nekak'a masa, nikako da skontam ugao, kad ono lik ima dupe...
Dzaba vala tetovaze, ne's dobit' lajka!
Hahahaha. Nije ovo sto si rekla ni netacno. Svaka koja ima sta da ponudi na slikama to i radi. Izuzeci su rijetki. Kukaju one koje nemaju sta da pokazu.ćiribiribela wrote:Ko vam je kriv sto niste lijepi pa vam selfiji ne valjaju.![]()
![]()
Kad napise ruzna.. pa je prijateljice pocnu hvaliti.Cherry-Cherry wrote:Pa još stave opis slike: od nakita nosila je samo oči ili osmjeh...lijepa si lijepa anđeli ti liče...
to same sebi napišu.

200 sisaKovrčava Sue wrote:Ne kontam trend, ali nikako. I prije su ljudi slikali sami sebe, samo je to sasvim logično bila blamaža, ali sad kad smo mu dali ime 'selfie', blamaža je ako se izmakneš kad se hoće kolektivno 'selfijat'. Pa majka mu stara, ako sam izašla na kafu daj da pričamo, a ne da odmah ovjekovječimo da imamo dokaz za FB prijatelje. Ne osuđujem ljude koji imaju fejs, može biti jako korisna stvar za racionalne ljude, a ja ga nemam jer se meni lično ne sviđa taj koncept. Neki dan iz tramvaja vidim curu na stanici stoji, 15 min drzi vjestacki osmjeh dok ne ispadne slika kako trebaI kontam, mene bude stid kad stojim na njenom mjestu i kad me ljudi iz tramvaja gledaju, pa jedva cekam da tramvaj krene da me ne zagledaju, a ona hlaaaadno
100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 100 ćudi isto
Lazes da kazu sebicBuckethead wrote:ili što bi 'rvati rekli: SEBIĆ
'ta ćeš tiChmoljo wrote:ja kad vidim ovu temu da je aktivna pročitam:
selefije: zenska stvar...