Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arslanbey wrote:(nije moj nick ne mogu da cekam da mi adminstratori moj odobre,jer sam u dilemi ,pa se nadam savjetima)
U pitanju je svadja izmedju mene i decka mog,neki dan mi rekao da zeli da se ne druzim s jednom djevojkom jer mu se ista ne svidja.Na moje pitanje ZASTOv nije htio odgovoriti vec je insistirao samo na tome da se ne druzim s njom.E onda sam ja rekla da vjerovatno nesto krije,ili je nesto s njom imao ili ona nesto zna o njemu nekoj njegovoj bivsoj semi ili sl.Na to on meni rece _ebem ti mater dosta mi je svaki dan da me ovako provjeravas.I ja sam nakon toga spustila slusalicu,i evo nismo se culi od tada,sta bi vi u ovoj situaciji?
sačekati, nakon pominjanja mame, koji šamar ili slično...koliko godina vi imate, ono neko ti određuje s kim možeš da se družiš ili ne, i još ti mamu pomene...i pitaš se šta dalje, ko je kriv mazohizam
Traži poslušnu curu, postavio joj je zahtjev da vidi njenu reakciju. Kada je ona počela postavljati pitanja, pala je na njegovom testu. Mislim da je to cijela priča.
Znaci, momak ti opsovao majku i ti se pitas sta dalje?! Ili si mazohista, ili ga plaho volis i u vezi ste pet godina pa kontas da li da bacis pet godina zivota niz vodu, ili je kod tebe zaradio velike sadake da (mozda) zasluzuje i drugu sansu. Da se razumijemo, takvih nemilih dogadjanja i teskih rijeci bude i izmedju ljudi koji su u braku i koji (opet mozda) moraju preci preko toga jer postoje drugi fakti za ostanak u braku jaci nego li je 'sovanje razlog za rastavu. Sto definitivno nije slucaj sa (kratkotrajnim) "hodanjem". U tom slucaju, da se predje preko 'sovanja" majke moras debelo pogrijesiti i biti kriv/kriva, pa da zbog toga prihvatis da je druga strana u nekom afektu tako reagovala. U svakom drugom slucaju 'sovanje je sasvim opravdan povod da tu osobu izbrises iz zivota. Po tvojoj verziji price taj idiot zasluzio je nogu u guzicu. Isto kao sto to zasluzuje svaki idiot koji curu gleda kroz to je li li nevina ili nije. Znaci, sutaj to nogama od sebe ako si imalo "o sebi pri sebi" jer ce te takav momak danas-sutra u braku mlatiti. Osim ako ne uzivas u batinama. U tom slucaju baci se pred njega na koljena i pusti ga nek te suta nogama, kad vec nemas nimalo samopostovanja.
insomnia78 wrote:
Jest, jest
Do tridesete ne silazi s kite i ne vadi nosurdu iz bjeline u 31-oj se "pokrije" i pocne pametovati
Znam ih nekoliko takvih
Al hajde de
Dok je ovaca nosace se i dzemperi
arslanbey wrote:(nije moj nick ne mogu da cekam da mi adminstratori moj odobre,jer sam u dilemi ,pa se nadam savjetima)
U pitanju je svadja izmedju mene i decka mog,neki dan mi rekao da zeli da se ne druzim s jednom djevojkom jer mu se ista ne svidja.Na moje pitanje ZASTOv nije htio odgovoriti vec je insistirao samo na tome da se ne druzim s njom.E onda sam ja rekla da vjerovatno nesto krije,ili je nesto s njom imao ili ona nesto zna o njemu nekoj njegovoj bivsoj semi ili sl.Na to on meni rece _ebem ti mater dosta mi je svaki dan da me ovako provjeravas.I ja sam nakon toga spustila slusalicu,i evo nismo se culi od tada,sta bi vi u ovoj situaciji?
Dobro ti je reko i dobro si prosla...mogla si i shofersku dobiti sta bi onda bilo trcala bi materi. Otkud ti pravo da ga uopste pitas i provjeravas nit ste u nekoj solidnoj vezi a kamoli u braku. Pa ni tada nemas pravo ako hoce reci ce ti ako nije rekao ocito nije vazno ne znam sta insistiras na tome.. Kad je vama stalo bile bi 24h pored nekog i drzali na oku a kad vam se fucka onda nebitno s kim je i sta radi. Sto ne mogu kora na rende...
Upoznaj me sa prijateljicom, garant je na dobrom glasu.
insomnia78 wrote:
Jest, jest
Do tridesete ne silazi s kite i ne vadi nosurdu iz bjeline u 31-oj se "pokrije" i pocne pametovati
Znam ih nekoliko takvih
Al hajde de
Citav zivot pije, vara zenu, na nos izvukao kilometar - ode sa 45 na hadz i svima soli pamet kako se treba ponasat
Dobar post, znam ih i ja nekoliko. fuj
insomnia78 wrote:
Jest, jest
Znam ih nekoliko takvih
Al hajde de
Citav zivot pije, vara zenu, na nos izvukao kilometar - ode sa 45 na hadz i svima soli pamet kako se treba ponasat
Dobar post, znam ih i ja nekoliko. fuj
Znam ja takvih i previše pa vam se zbog toga i javljam iz pećine u kojoj namjeravam provesti ostatak života proučavajući pećinsku floru i faunu.
Daaajte, pa ljudski je griješiti, pa pokaju se ljudi ...
Ako ti je jednom to rekao,reći će ti i opet,pa ti nemoj biti budala...
Zoya wrote:A mozda je to samo u afektu rekao Ili se sluzi onom da je napad najbolja odbrana? Neka ste malo ohladili jer te je ocigledno poceo uzimati zdravo za gotovo. Daj sebi vremena i vidi. U slucaju da predjes preko toga onda si ne dozvoljavaj slicne stvari. Ja bih znala kako bi ja
Mozda te u afektu nazove, pa ti u afektu opet sa njim, pa ce on u afektu da te udari ..... ne brini ,nista strasno, samo je on u --afektu-----proci ce ga.