Sta bi vi da vam se ovo desi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

s@mson

#51 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by s@mson »

Sephora wrote:
s@mson wrote:Meni samo nije jasno kako sam uspio potrositi vrijeme i procitati dvije stranice gluposti, od prvog posta pa nadalje...
I uz to nista pametno ne reci.... :D :D
A treba li sta reci o ovome...
Jbt navukose me ko na safunicu neku....
al_akhisari

#52 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by al_akhisari »

arslanbey wrote:(nije moj nick ne mogu da cekam da mi adminstratori moj odobre,jer sam u dilemi ,pa se nadam savjetima)

U pitanju je svadja izmedju mene i decka mog,neki dan mi rekao da zeli da se ne druzim s jednom djevojkom jer mu se ista ne svidja.Na moje pitanje ZASTOv nije htio odgovoriti vec je insistirao samo na tome da se ne druzim s njom.E onda sam ja rekla da vjerovatno nesto krije,ili je nesto s njom imao ili ona nesto zna o njemu nekoj njegovoj bivsoj semi ili sl.Na to on meni rece _ebem ti mater dosta mi je svaki dan da me ovako provjeravas.I ja sam nakon toga spustila slusalicu,i evo nismo se culi od tada,sta bi vi u ovoj situaciji?
:-) sačekati, nakon pominjanja mame, koji šamar ili slično...koliko godina vi imate, ono neko ti određuje s kim možeš da se družiš ili ne, i još ti mamu pomene...i pitaš se šta dalje, ko je kriv :? mazohizam :sad:
Mibej

#53 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Mibej »

Obje sise! :lol:
Sephora

#54 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Sephora »

s@mson wrote:
Sephora wrote:
s@mson wrote:Meni samo nije jasno kako sam uspio potrositi vrijeme i procitati dvije stranice gluposti, od prvog posta pa nadalje...
I uz to nista pametno ne reci.... :D :D
A treba li sta reci o ovome...
Jbt navukose me ko na safunicu neku....
Ma hajd sta fali...nije prvi a ni posljednji put... :D
The One and Only

#55 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by The One and Only »

Traži poslušnu curu, postavio joj je zahtjev da vidi njenu reakciju. Kada je ona počela postavljati pitanja, pala je na njegovom testu. Mislim da je to cijela priča.
junior3

#56 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by junior3 »

Ma jebes takvog momka. :D :D
nightvision

#57 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by nightvision »

Znaci, momak ti opsovao majku i ti se pitas sta dalje?! Ili si mazohista, ili ga plaho volis i u vezi ste pet godina pa kontas da li da bacis pet godina zivota niz vodu, ili je kod tebe zaradio velike sadake da (mozda) zasluzuje i drugu sansu. Da se razumijemo, takvih nemilih dogadjanja i teskih rijeci bude i izmedju ljudi koji su u braku i koji (opet mozda) moraju preci preko toga jer postoje drugi fakti za ostanak u braku jaci nego li je 'sovanje razlog za rastavu. Sto definitivno nije slucaj sa (kratkotrajnim) "hodanjem". U tom slucaju, da se predje preko 'sovanja" majke moras debelo pogrijesiti i biti kriv/kriva, pa da zbog toga prihvatis da je druga strana u nekom afektu tako reagovala. U svakom drugom slucaju 'sovanje je sasvim opravdan povod da tu osobu izbrises iz zivota. Po tvojoj verziji price taj idiot zasluzio je nogu u guzicu. Isto kao sto to zasluzuje svaki idiot koji curu gleda kroz to je li li nevina ili nije. Znaci, sutaj to nogama od sebe ako si imalo "o sebi pri sebi" jer ce te takav momak danas-sutra u braku mlatiti. Osim ako ne uzivas u batinama. U tom slucaju baci se pred njega na koljena i pusti ga nek te suta nogama, kad vec nemas nimalo samopostovanja.
walter kurtz

#58 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by walter kurtz »

insomnia78 wrote: Jest, jest
Do tridesete ne silazi s kite i ne vadi nosurdu iz bjeline u 31-oj se "pokrije" i pocne pametovati
Znam ih nekoliko takvih
Al hajde de
Dok je ovaca nosace se i dzemperi
:thumbup: :lol:
S4mpion

#59 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by S4mpion »

Manje provociraj svog muškarca. :pusi:
prog321

#60 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by prog321 »

Ako joj je mama utegnut seksic, možda mu je samo preko jezika prešlo ono sto je u glavi zamišljao.
Razumljivo. Dogadjalo se svima :-D
Mezopotamija

#61 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Mezopotamija »

Mislim da nemas sta razmisljati, osim ako to nije vas stalni nacin komunikacije i ako nemas problem s tim :-)
Troll_Happens

#62 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Troll_Happens »

arslanbey wrote:(nije moj nick ne mogu da cekam da mi adminstratori moj odobre,jer sam u dilemi ,pa se nadam savjetima)

U pitanju je svadja izmedju mene i decka mog,neki dan mi rekao da zeli da se ne druzim s jednom djevojkom jer mu se ista ne svidja.Na moje pitanje ZASTOv nije htio odgovoriti vec je insistirao samo na tome da se ne druzim s njom.E onda sam ja rekla da vjerovatno nesto krije,ili je nesto s njom imao ili ona nesto zna o njemu nekoj njegovoj bivsoj semi ili sl.Na to on meni rece _ebem ti mater dosta mi je svaki dan da me ovako provjeravas.I ja sam nakon toga spustila slusalicu,i evo nismo se culi od tada,sta bi vi u ovoj situaciji?
Dobro ti je reko i dobro si prosla...mogla si i shofersku dobiti sta bi onda bilo trcala bi materi. Otkud ti pravo da ga uopste pitas i provjeravas nit ste u nekoj solidnoj vezi a kamoli u braku. Pa ni tada nemas pravo ako hoce reci ce ti ako nije rekao ocito nije vazno ne znam sta insistiras na tome.. Kad je vama stalo bile bi 24h pored nekog i drzali na oku a kad vam se fucka onda nebitno s kim je i sta radi. Sto ne mogu kora na rende...
ho oponopono

#63 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by ho oponopono »

...jah jah ...:pusi2:
friskyoreo

#64 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by friskyoreo »

Nadji kakvog dobrog hodzu i otidji i cuj sta ce ti on reci... :lol:
ho oponopono

#65 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by ho oponopono »

...sta ce reci pobogu, zene su vase njive...deveraj ... :pusi2:
insomnia78

#66 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by insomnia78 »

ho oponopono wrote:...sta ce reci pobogu, zene su vase njive...deveraj ... :pusi2:
I, jebem li ga, neće pogrijesiti :lol:
Ramzess Veliki

#67 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Ramzess Veliki »

Upoznaj me sa prijateljicom, garant je na dobrom glasu. 8-)
supercali

#68 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by supercali »

Ako je to uradio u afektu u efektu ocekuj krose
Pryda

#69 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Pryda »

Do tridesete ne silazi s kite i ne vadi nosurdu iz bjeline u 31-oj se "pokrije" i pocne pametovati
Znam ih nekoliko takvih
Al hajde de
Citav zivot pije, vara zenu, na nos izvukao kilometar - ode sa 45 na hadz i svima soli pamet kako se treba ponasat :-)
Dobar post, znam ih i ja nekoliko. fuj
Ramzess Veliki

#70 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Ramzess Veliki »

Pryda wrote:
Znam ih nekoliko takvih
Al hajde de
Citav zivot pije, vara zenu, na nos izvukao kilometar - ode sa 45 na hadz i svima soli pamet kako se treba ponasat :-)
Dobar post, znam ih i ja nekoliko. fuj
Znam ja takvih i previše pa vam se zbog toga i javljam iz pećine u kojoj namjeravam provesti ostatak života proučavajući pećinsku floru i faunu.

Daaajte, pa ljudski je griješiti, pa pokaju se ljudi ... :oops:
SmokingMan

#71 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by SmokingMan »

Ako ti je jednom to rekao,reći će ti i opet,pa ti nemoj biti budala...
razonoda

#72 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by razonoda »

Zoya wrote:A mozda je to samo u afektu rekao :-? Ili se sluzi onom da je napad najbolja odbrana? Neka ste malo ohladili jer te je ocigledno poceo uzimati zdravo za gotovo. Daj sebi vremena i vidi. U slucaju da predjes preko toga onda si ne dozvoljavaj slicne stvari. Ja bih znala kako bi ja :)
:-) Mozda te u afektu nazove, pa ti u afektu opet sa njim, pa ce on u afektu da te udari ..... ne brini ,nista strasno, samo je on u --afektu-----proci ce ga. :zoka:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#73 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Velkoski »

Vrati mu se.

Kada te jednom polomi, kaže i tebi i materi ti da ste kurave, to će biti još jedan dokaz ljubavi, onda se udaj za njega i rodi mu petero djece.
Registarska oznaka

#74 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Registarska oznaka »

reci mu vako: "Necu da vodimo rat, vodimo ljubav" i vratice ti se sigurnooo
kritichar

#75 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by kritichar »

a šta, hoće i o'sovat?
Post Reply