Čemu služe zaštitari (konkretno) u bankama?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

PM72

#51 Re: Čemu služe zaštitari (konkretno) u bankama?

Post by PM72 »

Što neko reče,legalan način reketiranja.Što se tiče samih zaštitara,čast izuzecima - slabo ih ima,sve je to goli klošar i bivši narkoman koji uz štelu dobija "obuku" i dozvolu za nošenje oružja.Prijašnji portiri u smeđim unifomamam i titovkom su Stiven Segal za ove "securitie". :lol:

Kad sam vidio par klošara za Alipašinog kako u unifomama prate kombi s parama...grohotom sam se smijao.Smrkli se,ko fol ozbiljni i zajebani a duša im u nosu.To bi prodalo i bašluke sa babinog mezara za petobanku.

Neko napisa da nije vrijedno gubiti glavu za 400 - 500 KM.Ima i ta mjesta ali da im daš 3000 on bi sklonio guzicu u stranu prilikom belaja.Ja sam imao jedne prilike prepirku sa jednim "sekjuritijem" u poslovnici elektrodistribucije.Zazvonio mi telefon - ja da se javim a levat mi priđe i kaže "zabranjen razgovor mobitelima jer ometaju uređaje".Ja završim razgovor i telefon u džep.Nije prošla ni minuta kad njemu zvoni telefon.Priča on k'o sav sretan,za njega ne važi ono pravilo.Ja se upalim ko kutnjak,priđem mu i glasno kažem " a šta ti glumiš"? On mi kao namignu i okrenu se,jebe se njemu šta ja kažem.Sačekam da završi a onda sam mu rekao ako mi se drugi put obrati baciću ga preko pulta.Fićfirić od metar i po,zacrveni se i ušuti...poslije saznam da je taj isti klošar zgazio nekog sa autom,pobjegao sa lica mjesta pa natjerao mater da kaže kako je ona vozila.Sreća njegova pa to prije nisam znao.Eto kakva je to bagra.

dakle,goli klošar,besposličar i nehljebović.Ja ne znam za slučaj da je policija pratila pare i da ih je neko napao ili im oteo pare.A imaju 700 - 800 KM plate.To ti je kao i naši doktori ili sudije,da mu daš deset puta više on će uzeti "na kafu" isto kao što će se i ovi klošari okrenuti i zdušiti kad neko pljačka banku ili granap.
Post Reply