Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

situacija11

#51 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by situacija11 »

Nemoj bit lud,pa to propustit.Ne znam otkud ti ideja da ces se smorit :?: Ja sam isao sam od muskaraca iz razreda na ekskurziju ista takva situacija bila ko kod tebe za maturu,nije niko htjeo ja otiso,bilo mi je samo tako :-)
Kinesko prkno

#52 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Kinesko prkno »

Vas 6 po stoju,odigrate cuka za 500 i ostatak uzmite benzina i samozapalite se.kud ces bolje matursko vece?!?!?!
Šveđanin

#53 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Šveđanin »

Onda momcima bolje preporučiti gdje da idu na jagnjetinu, kad su već zapeli. :D
topcam
Vozim: uzbrdo

#54 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by topcam »

Sintagma wrote: Ja sam u međuvremenu sebi kupio odijelo i cipele ne toliko zbog mature (na koju vjerovatno neću ići) već da imam za svakodnevne prilike ako nekud idem. Kako vam izgleda? Isto ovako, samo su cipele za nijansu tamnije i neće biti kravata već mašna.

Image Image

Image
Nikako. Bolja odjela sam vidio na ofingeru nego ovo. :mrgreen:

PS: Lazi i ti ko i oni da neces ici. :oops:
Logovan

#55 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Logovan »

topcam wrote: Nikako. Bolja odjela sam vidio na ofingeru nego ovo. :mrgreen:

Odijelo je i odlično, kakvo je njegovo ponašanje. :oops:
topcam

#56 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by topcam »

Sintagma wrote:...ali meni i sigurno bilo kome drugome bi bilo lakše da ima još neko od muških pored tebe da imaš s kim pričati..
Vazda ima jedna muskobara u razredu.
Ridjobrki wrote: Da si mi mlađi brat odrekao bih te se momentalno.

Ja svog ne bih, ali bi mu rekao jednu dvije.
topcam

#57 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by topcam »

Logovan wrote:
topcam wrote: Nikako. Bolja odjela sam vidio na ofingeru nego ovo. :mrgreen:

Odijelo je i odlično, kakvo je njegovo ponašanje. :oops:
Sto se moje mature i godisnjica tice..zao mi je djevojke koja je negdje na nekom ljepsem mjestu,
jer ona nigdje drugo ne moze biti. Osobu tako cistog srca upoznati je nesto posebno.
zambaklija

#58 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by zambaklija »

Sintagma wrote:Idem u srednju školu gdje ima mnogo više djevojaka nego muških. Nas je 6, a djevojaka 25. Nas je mnogo manje, stalno smo zajedno, gdje jedan tu i ostali... fazon je u tome što nam se bliži matura a oni neće da idu (a i ja sa njima). Nebi išao ni ja kad neće ni oni ali mene roditelji tjeraju, to je njima veći doživljaj nego meni (i njih roditelji tjeraju ali kažu da uprkos tome neće ići)
Proslava je oko 70 KM, slike 20KM, odijelo (gornji, donji dio)+cipele+košulja je možda nekih 300-350KM pa naviše. Toliko bi izašlo.
Muški o tome ni ne razmišljaju, kažu da se za troduplo manje para mogu bolje provesti, a djevojke o maturi pričaju već mjesecima, haljine, slikanje, šminka i sve ostalo. Curama je matura doživljaj..naravno krivo im je što mi nećemo ići, biće im bezveze, mole nas da idemo..

Muški su smislili sljedeće, da ne idu na maturu, da ponesu u grad po 100-120 KM i još bolje se provedu:
- prvo da igramo bingo u kladionici sat dva
- pa idemo u neku kafanu
- nakon toga da idemo na jagnjeće pečenje
- nakon toga idemo igrati play station negdje
- nakon toga u neku kafanu
- tada će već biti veče, da idemo opet u kladionicu koja je u sklopu kafića i da provedemo veče budu kao neke trke konja i pasa na koje se možeš kladiti i bingo. To igramo dok se kladionica ne zatvori, i onda pređemo u dio gdje je kafana i nastavimo da se zabavljamo.

Ja i nisam velikih ljubitelj ovih aktivnosti gore ali moram sa njima. Šta mislite?
Svima roditelji kažu da je to bezveze ali muški iz razreda misle da će se smoriti na maturi, neće da plešu, smor im piti pred profesorima i misle da će biti dosadno. Meni je svejedno ali mi je glupo ići sam na maturu, biti jedini muškarac tamo (iz mog razreda) i smoriću se sigurno. To nema šanse.
Onda su se i djevojke naljutile jer šta one da rade bez nas, biće im glupo, a i nismo ni mi ni one nešto mnogo bliski sa drugim razredima da mogu biti non stop sa njima.
Ja sam u međuvremenu sebi kupio odijelo i cipele ne toliko zbog mature (na koju vjerovatno neću ići) već da imam za svakodnevne prilike ako nekud idem. Kako vam izgleda? Isto ovako, samo su cipele za nijansu tamnije i neće biti kravata već mašna.

Image Image

Image
:shock: :shock: :shock: matursko veče u kladionici :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo moram prevesti i objaviti :lol: :lol: :lol: :lol: ima da bude hitz
oldtajmer

#59 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by oldtajmer »

znam da ova danasnja omladina nije puno inventivna,ali vala u ovu pricu bas i ne vjerujem :D
frontalni_kokuz

#60 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by frontalni_kokuz »

Korisnikk

#61 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Korisnikk »

nocnaptica986 wrote:boze zakloni :shock: velahavle
matura je samo jedanput i ako ne odes bice ti zao kasnije u zivotu :(
ja sam isao sa trebom koja mi je bila tiha simpatija..kad sam dosao po nju i vidio je u haljini,sredjenu uff :shock:

lijepe uspomene
Ja is'o na maturu i zao mi sto sam is'o. Kamo srece da sam tih 500 KM zadrzao sto sam.potrosio na odijelo i cipele. Glupost cista. Ako ti je do pijanke uvijek se moze organizovati. Ne mora se cekati matura. Ako ti je do treba, brate nisu trebe samo na maturi. Ako ti je do drustva, s pravim jaranima/jaranicama uvijek se mozes dogovoriti.
emmir1

#62 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by emmir1 »

Savršeno.

Naježio sam se koliko dobar plan, bit će ludnica.

Ali ako mogu dodati još nešto, kada pojede jagnjetinu, kosti ponesite tom cuki na kojeg će te se kladit.
Dobro ga nahranite i donijet će vam brdo para, jer će se dobro najest i imati snage da trči.

Haos
colt

#63 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by colt »

Korisnikk wrote:
nocnaptica986 wrote:boze zakloni :shock: velahavle
matura je samo jedanput i ako ne odes bice ti zao kasnije u zivotu :(
ja sam isao sa trebom koja mi je bila tiha simpatija..kad sam dosao po nju i vidio je u haljini,sredjenu uff :shock:

lijepe uspomene
Ja is'o na maturu i zao mi sto sam is'o. Kamo srece da sam tih 500 KM zadrzao sto sam.potrosio na odijelo i cipele. Glupost cista. Ako ti je do pijanke uvijek se moze organizovati. Ne mora se cekati matura. Ako ti je do treba, brate nisu trebe samo na maturi. Ako ti je do drustva, s pravim jaranima/jaranicama uvijek se mozes dogovoriti.

Ebote, svi ovdje savjetuju oko 25 treba a kad su bili maturanti, niko pičke nije ni vidio. Sve lovačke priče. Sa ove distance, matura mi je bila za pamćenje, ali sam mišljenja da bi za te pare, noć mogla biti i bolja.Jebeš kladionice, to je bez veze, ali te pare kad sastavite u jednoj noći, vi ste kraljevi zabave. .
Last edited by colt on 26/03/2015 21:21, edited 1 time in total.
Edin H.

#64 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Edin H. »

25 hot chicks, a oni u kladionicu :run:

Logovan

#65 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Logovan »

oldtajmer wrote:znam da ova danasnja omladina nije puno inventivna,ali vala u ovu pricu bas i ne vjerujem :D
Ma ne vjerujem ni ja, ali tema je dobra onako za zajebanciju. :D
Yahweh
Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.

#66 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Yahweh »

Gdje svi tu i mali Mujo, a?

Kladionica?
Bingo?
Teletina?
Utrke pasa?
Kafana koja je u sklopu kladionice?
HAHAHAHAHAHAHA!

Ajd što propuštaš matursko vece koje ce ti ostati u lijepom sjecanju 100% i što je nešto posebno, mozda ti nece biti nesto WAU iduće jutro, ali za par godina, dok malo sazriješ puno ce ti znaciti.

Ali vas 5 koliko sam skontao imate 100-120KM pojedinacno = 600+/- i vi kontate u kafanu koja je u sklopu kladionice?

Bolan, kako je vec neko napisao, haj da ste iznajmili kakav dom na planini, vikendicu, stan pa pozvali djevojke i platili im taksi kad se zavrsi matursko vece da dođu kod vas, vi obezbjedili cugu, jaran okrenuo roštilj, napravili merak i ugođaj vama na umu igrati bingo?

I na kraju, mozes izaci svaki dan i mimo mature, igrati bingo i jesti teletinu ili sta vec, ako neces provesti tu noc sa svojim skolskim prijateljima cemu izlazak i obiljezavanje mature?
Leo_alfa

#67 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Leo_alfa »

Sintagma wrote:Idem u srednju školu gdje ima mnogo više djevojaka nego muških. Nas je 6, a djevojaka 25.

Muški su smislili sljedeće, da ne idu na maturu, da ponesu u grad po 100-120 KM i još bolje se provedu:
- prvo da igramo bingo u kladionici sat dva
- pa idemo u neku kafanu
- nakon toga da idemo na jagnjeće pečenje
- nakon toga idemo igrati play station negdje
- nakon toga u neku kafanu
- tada će već biti veče, da idemo opet u kladionicu koja je u sklopu kafića i da provedemo veče budu kao neke trke konja i pasa na koje se možeš kladiti i bingo. To igramo dok se kladionica ne zatvori, i onda pređemo u dio gdje je kafana i nastavimo da se zabavljamo.
Mislite da ce vam biti bolje ovako kako ste isplanirali nego medju svim tim sredjenim djevojkama? Pa jel vas uopste puca pubertet? Cuj playstation traziti :shock:
Zokipfc

#68 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Zokipfc »

karanana wrote:plan je genijalan. hajte vi gayevi igrajte bingo u kladionici a ja da na neki nacin uletim i pocastim se vasim jaranicama.
:lol: :lol:

Ovo je - nakon teme o orvelovcu koji drzi svinje - jedna od boljih na ovom forumu :D
Leo_alfa

#69 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Leo_alfa »

Zokipfc wrote:
karanana wrote:plan je genijalan. hajte vi gayevi igrajte bingo u kladionici a ja da na neki nacin uletim i pocastim se vasim jaranicama.

Ovo je - nakon teme o orvelovcu koji drzi svinje - jedna od boljih na ovom forumu :D
Koja je to tema :?
insomnia78

#70 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by insomnia78 »

Al' "napravise haos"
Idi bolan bari koke, imas slifa
Bice ja'njetine i kerova
Zokipfc

#71 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Zokipfc »

Leo_alfa wrote:
Zokipfc wrote:

Koja je to tema :?
http://forum.klix.ba/prijetnja-smrcu-t122259.html
insomnia78

#72 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by insomnia78 »

Yahweh wrote:Gdje svi tu i mali Mujo, a?

Kladionica?
Bingo?
Teletina?
Utrke pasa?
Kafana koja je u sklopu kladionice?
HAHAHAHAHAHAHA!

Ajd što propuštaš matursko vece koje ce ti ostati u lijepom sjecanju 100% i što je nešto posebno, mozda ti nece biti nesto WAU iduće jutro, ali za par godina, dok malo sazriješ puno ce ti znaciti.

Ali vas 5 koliko sam skontao imate 100-120KM pojedinacno = 600+/- i vi kontate u kafanu koja je u sklopu kladionice?

Bolan, kako je vec neko napisao, haj da ste iznajmili kakav dom na planini, vikendicu, stan pa pozvali djevojke i platili im taksi kad se zavrsi matursko vece da dođu kod vas, vi obezbjedili cugu, jaran okrenuo roštilj, napravili merak i ugođaj vama na umu igrati bingo?

I na kraju, mozes izaci svaki dan i mimo mature, igrati bingo i jesti teletinu ili sta vec, ako neces provesti tu noc sa svojim skolskim prijateljima cemu izlazak i obiljezavanje mature?
Ja'njetina, jebo ga ti
Janjetina
Leo_alfa

#73 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Leo_alfa »

A da, naletio sam na ovo jednom... "pojaka" tema, sto bi autor rekao... :)
Sintagma

#74 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Sintagma »

Skroz sam ozbiljan vi me sprdate. Pretpostavljam da je velika razlika u generacijama (što ne znači ništa loše) pa vam je ovo budalasto jer se možda u vaše vrijeme nije ovako radilo.
Večeras smo razgovarali mi sa roditeljima i na kraju nas roditelji zeznuše kažu neće to moći nikako jer kao mi sramotimo njih. A do sada je bila reakcija pa mi se ne slažemo ali radite šta hoćete.

Ako se smorim na maturi izbiću se, ali moglo bi biti OK ako budemo morali ići mi svi muškarci. Uđeš oko 7, sjedneš dok se uslikaš 8 sati, stiže da se jede, i pije, 9, 10.. ćutiš gledaš i moglo bi brzo proći vrijeme. A pravilo je da se oko 2 završava zvanična ceremonija i onda ideš dalje a to ćemo se lako mi organizovati a to bi moglo biti bolje, da više ne gledam one munjene face iz škole. :) Imamo obezbjeđen kafić gdje ćemo dobiti ključeve od lokala i budemo do ujutru, naša grupa, i to bez konobara, mi sami u kafani.

Jeli bolje mašnu ili kravatu? Mašna mi izgleda kulturnije a gledao sam kravatu ali većina su mi papanske a htio bi neku neutralnu boju.
gnjev

#75 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by gnjev »

Provod u kladionoci :mrgreen: U kladionici se ne provode ni kronicni kockari
Locked