Kakve noge ?SaraFina wrote:klixoris wrote:Znaci, pokupio i tebeSaraFina wrote: Potvrdjeno faca!
Samo smo na takvoj razini komunikacije da moze biti u potpunosti iskren sa mnom.
Nikad se nismo šemali.
On je više ko razigrano dijete zeljno paznje.
A ja premlada da budem materinski tip.
I ono za širenje nogu sam ignorirala.
Ubuduće te prijateljski upozoravam da ovakve fore neću ignorirati.
Ni slične
Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- klixoris
#51 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
- sheilak
#52 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ma joj.edo_79 wrote:
@sheilak .... a šta bi to mogao još dobit kad vas je uvijek čopor za stolom.... najmanje 4-5 .... svako iole normalan zna da tu nema prolaza i da mu ne pada na pamet da se ofira i prepucava s tvojim frendicama što si mu BAŠ TI zapala za oko a ne one ostale iako su potrošile pun qrac vremena na nabacivanje fasade, zaprašivanje i napucavanje tako da na kraju izgledaju ko nedovršen građevinski objekat .....
- edo_79
#53 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Muškarac taj poticaj neće nikad dobit iz jednog prostog razloga, što dotična gospodična kad vidi da joj prilazi lagano pusti piš niz nogu, al se onda skonta, de jadna šta ti je nemoj da te skonta de se malo pravo ''hard to get'' pa počinje ona melodrama, znaš eto bila sam u dugoj vezi (amanilahijarabi) i nisam nesto sad da se opet vezem (nebi da se ofiram pred frendicama) a za broj telefona .... pa ... et hajd .... (a vamo će ti memorisat broj i dat zaseban status i melodiju i jedva čekat da joj odzvoniš samo dok se frenduice raziđu .... ma sit sam te toliko puta sažvakane ''joj jesam nedostižna'' priče da mi je to fuj....._BataZiv_0809 wrote:Nisi me razumjela.
Mislim da je muskarcu veliki poticaj kada na njegovo ljubazno pitanje ili malo insistiranje, dok se ona satro premislja, dobije broj telefona i kada na pitanje o eventualnom izlasku dobije nagovjestaj da je isto moguce (odgovori: mozda, razmislit cu, i slicno su takodjer odgovori koji spadaju u ovu kategoriju, a ne samo "jooooj moze jedva cekam")
To ti ide kratko jasno .... dobro veče .... hoćeš? nećeš? .... ćao zdravo .... idemo dalje ha ya ... nema se tu šta molit ni premišljat ni izmišljat toplu vodu .....
- SaraFina
#54 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
_BataZiv_0809 wrote:Sta god da je, to diskredituje tvog prijatelja kao velikog zavodnika. Tj. mozda je tebi zavodnik, ali si subjektivnaSaraFina wrote:[
Pa to je valjda bio neki FB fazon. Njih par zezali se na tu foru 2009.
Nisam rekla da je Ćorluka u pitanju.![]()
Ako nije Corluka, nije sigurno ni Ivica Olic, Džo Simunic ili neki treci "ljepotan". Corluka ili Kranjcar 100%
Što bi ga diskreditiralo?
Navija za repku i imao omiljenog igrača u profilu.
Nijedna se dama nakon susreta nije bunila.
Neka iz BG još zapucala u Makarsku radi ori djidji fore!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#55 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Haj dobroSaraFina wrote: Što bi ga diskreditiralo?
Navija za repku i imao omiljenog igrača u profilu.
Nijedna se dama nakon susreta nije bunila.
Neka iz BG još zapucala u Makarsku radi ori djidji fore!
- edo_79
#56 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nije strah već smor kako ti sama reče ... neda mi se prepirat sa tvojom prijateljicom koja nosi Dolcce & Glabbana šuze i umjesto pristojne odjeće nosi zavjesu iz kuhinje privezanu nakom špagom, na sebi ima dovoljno hemikalija raznih tipova da joj moš komotno okačit znak BIOHAZARD, a na licu fasade (čitaj pudera) da je mati njena nemože poznat kad skine šminku, zašto sam baš ''puko'' na tebe i što mi se ti sviđaš a ne ona ....sheilak wrote:ma joj.edo_79 wrote:
@sheilak .... a šta bi to mogao još dobit kad vas je uvijek čopor za stolom.... najmanje 4-5 .... svako iole normalan zna da tu nema prolaza i da mu ne pada na pamet da se ofira i prepucava s tvojim frendicama što si mu BAŠ TI zapala za oko a ne one ostale iako su potrošile pun qrac vremena na nabacivanje fasade, zaprašivanje i napucavanje tako da na kraju izgledaju ko nedovršen građevinski objekat .....pa ko bi rekao da toliko sve analizirate. i da se toliko bojite.
al, ok, volim ja tu laganu, al vidljivu, nervozu koju nastoje prekriti finim osmijehom i brzim pricanjem.
Kapiš
- SaraFina
#57 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Oprosti, u pravu si krivo sam kvotala.klixoris wrote:Kakve noge ?SaraFina wrote:
Nikad se nismo šemali.
On je više ko razigrano dijete zeljno paznje.
A ja premlada da budem materinski tip.
I ono za širenje nogu sam ignorirala.
Ubuduće te prijateljski upozoravam da ovakve fore neću ignorirati.
Ni sličneDa ti mene nisi mozda pobrkala sa Ramketom ?
Na njega se odnosi.
Nego fakat je li istina da ste VI muškarci te fore zavodjenja izmislili, pa se sad bunite kad su zene prešle svojom umješnošću u bundesligu a VI ostali u šabanlizi?
- edo_79
#58 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
_BataZiv_0809 wrote:@sheilak .... a šta bi to mogao još dobit kad vas je uvijek čopor za stolom.... najmanje 4-5 .... svako iole normalan zna da tu nema prolaza i da mu ne pada na pamet da se ofira i prepucava s tvojim frendicama što si mu BAŠ TI zapala za oko a ne one ostale iako su potrošile pun qrac vremena na nabacivanje fasade, zaprašivanje i napucavanje tako da na kraju izgledaju ko nedovršen građevinski objekat .....edo_79 wrote:Uvijek ista priča draga moja i kad ih dočekaš na volej onda se buneSaraFina wrote:hahhahaq al cek, da prvo dobije broj tel. pa da krene osvajati?
i nagovjestaj izlaska...da mu se ona sama ponudi?
Mislim da im je krivo radi patentiranja i usavršavanja njihovog izuma
@SaraFina ... đeste vi što dočekujete na volej ... ne poznah vas odmah .... samo niste tako hrabre kad ste solo
Hahahahaha care moj!
Ovaj ti post potpisujem od do
KEEP IT REAL Bato
- KPNCTNJAH
#59 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pa zato odmah otpises i tu koja ti se svidjela, jer cim je u drustvu s takvim zalfijama, znas da i njoj nesto fali...edo_79 wrote:Nije strah već smor kako ti sama reče ... neda mi se prepirat sa tvojom prijateljicom koja nosi Dolcce & Glabbana šuze i umjesto pristojne odjeće nosi zavjesu iz kuhinje privezanu nakom špagom, na sebi ima dovoljno hemikalija raznih tipova da joj moš komotno okačit znak BIOHAZARD, a na licu fasade (čitaj pudera) da je mati njena nemože poznat kad skine šminku, zašto sam baš ''puko'' na tebe i što mi se ti sviđaš a ne ona ....sheilak wrote:ma joj.edo_79 wrote:
@sheilak .... a šta bi to mogao još dobit kad vas je uvijek čopor za stolom.... najmanje 4-5 .... svako iole normalan zna da tu nema prolaza i da mu ne pada na pamet da se ofira i prepucava s tvojim frendicama što si mu BAŠ TI zapala za oko a ne one ostale iako su potrošile pun qrac vremena na nabacivanje fasade, zaprašivanje i napucavanje tako da na kraju izgledaju ko nedovršen građevinski objekat .....pa ko bi rekao da toliko sve analizirate. i da se toliko bojite.
al, ok, volim ja tu laganu, al vidljivu, nervozu koju nastoje prekriti finim osmijehom i brzim pricanjem.
Kapiš
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#60 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Dobro druze, ne treba ni ici u krajnost. Vidim po postu da govoris iz iskustva, i moja su slicna manje vise, ali uvijek ima iznenadjenjaedo_79 wrote:
Muškarac taj poticaj neće nikad dobit iz jednog prostog razloga, što dotična gospodična kad vidi da joj prilazi lagano pusti piš niz nogu, al se onda skonta, de jadna šta ti je nemoj da te skonta de se malo pravo ''hard to get'' pa počinje ona melodrama, znaš eto bila sam u dugoj vezi (amanilahijarabi) i nisam nesto sad da se opet vezem (nebi da se ofiram pred frendicama) a za broj telefona .... pa ... et hajd .... (a vamo će ti memorisat broj i dat zaseban status i melodiju i jedva čekat da joj odzvoniš samo dok se frenduice raziđu .... ma sit sam te toliko puta sažvakane ''joj jesam nedostižna'' priče da mi je to fuj.....
To ti ide kratko jasno .... dobro veče .... hoćeš? nećeš? .... ćao zdravo .... idemo dalje ha ya ... nema se tu šta molit ni premišljat ni izmišljat toplu vodu .....
Ali fkt. zena je zeni najveci neprijatelj, i zato treba izbjegavati da im prilazis za sto kad ih je puno. Nego lagano snimis kad krene popravit sminku u halu, usidris se i cekas da izadje. Momenat iznenadjenja+izbjegavanje streljanja od ostaka (ljubomornih) frendica.
- sheilak
#61 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
edo_79 wrote:
Nije strah već smor kako ti sama reče ... neda mi se prepirat sa tvojom prijateljicom koja nosi Dolcce & Glabbana šuze i umjesto pristojne odjeće nosi zavjesu iz kuhinje privezanu nakom špagom, na sebi ima dovoljno hemikalija raznih tipova da joj moš komotno okačit znak BIOHAZARD, a na licu fasade (čitaj pudera) da je mati njena nemože poznat kad skine šminku, zašto sam baš ''puko'' na tebe i što mi se ti sviđaš a ne ona ....
Kapiš
- SaraFina
#62 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
sheilak wrote:edo_79 wrote:
Nije strah već smor kako ti sama reče ... neda mi se prepirat sa tvojom prijateljicom koja nosi Dolcce & Glabbana šuze i umjesto pristojne odjeće nosi zavjesu iz kuhinje privezanu nakom špagom, na sebi ima dovoljno hemikalija raznih tipova da joj moš komotno okačit znak BIOHAZARD, a na licu fasade (čitaj pudera) da je mati njena nemože poznat kad skine šminku, zašto sam baš ''puko'' na tebe i što mi se ti sviđaš a ne ona ....
Kapišpa ja ne znam gdje vi nalazite te divlje djevojke u coporima. koje se otimaju medju sobom za svakog ko pridje skupini.
a ujedno prozdiru i potencijalnog.
- sema911s
#63 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Eurosa wrote:Ma ne, nisam tolika krava vala.Imponuje to svakako, koja god kaze da nije tako, laze.I kad ga vracam odakle je dosao,uradim to njezno i suptilno, sve vako budemsema911s wrote:jel bude ono ko te je ba gledo, ko ti se nasmijooo (po avatarau iskoristiz znjanje da ga vratis odakle je dosaoo)Eurosa wrote:Ja najvolem direktan pristup.Jer te neke signale, poglede, osmjehe koji predhode tom prvom prilazenju ne vidim nikako,smotana sam glede tih stvari,jer nema smisla izigravati neku primadonu kad to nisam.
salim se bono,., vec se prisjetio drugaricinog iskustva kad tipu zavrnu prstice a on se zacrvenio dal od stida il od srama il ga je bas boliloo a ona metar i zilet, poslije meni pridje pita jel ona normalnaa,.,
a smjehh joj neznam kako izdrzite nekada da nepuknete ono ofirno smijanje, kada se ono bas neko provalii,.,
- klixoris
#64 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Vise zena za jednim stolom (a tebe zanima samo jedna od njih)

- Big Ang
#65 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Gledaj ti. To temu otvorilo.
A ne fakat, otkud takav strah od žena? Od tog "prilaska" prvi put?
- edo_79
#66 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Druže što je najžalosnije ovo nije ni blizu krajnosti .... i onda im nije jasno kao što neće nijedann a mi priđe .... pa de bona bil ti prišla momku da ima još njih 5-6 tu .... ahaaa znam da bi_BataZiv_0809 wrote:Dobro druze, ne treba ni ici u krajnost. Vidim po postu da govoris iz iskustva, i moja su slicna manje vise, ali uvijek ima iznenadjenjaedo_79 wrote:
Muškarac taj poticaj neće nikad dobit iz jednog prostog razloga, što dotična gospodična kad vidi da joj prilazi lagano pusti piš niz nogu, al se onda skonta, de jadna šta ti je nemoj da te skonta de se malo pravo ''hard to get'' pa počinje ona melodrama, znaš eto bila sam u dugoj vezi (amanilahijarabi) i nisam nesto sad da se opet vezem (nebi da se ofiram pred frendicama) a za broj telefona .... pa ... et hajd .... (a vamo će ti memorisat broj i dat zaseban status i melodiju i jedva čekat da joj odzvoniš samo dok se frenduice raziđu .... ma sit sam te toliko puta sažvakane ''joj jesam nedostižna'' priče da mi je to fuj.....
To ti ide kratko jasno .... dobro veče .... hoćeš? nećeš? .... ćao zdravo .... idemo dalje ha ya ... nema se tu šta molit ni premišljat ni izmišljat toplu vodu .....![]()
Ali fkt. zena je zeni najveci neprijatelj, i zato treba izbjegavati da im prilazis za sto kad ih je puno. Nego lagano snimis kad krene popravit sminku u halu, usidris se i cekas da izadje. Momenat iznenadjenja+izbjegavanje streljanja od ostaka (ljubomornih) frendica.
Danas kad direktno djevojci priđeš i pitaš bar za broj .... prvo te gleda tako da bi konto da bi ti prije ''dala'' nego dala broj tel ... i onda ono prenemaganje ko da ima upalu bubrega, pa s guza na guz .... i onda ti i ohladi jebaji ga
- SaraFina
#67 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
_BataZiv_0809 wrote:Dobro druze, ne treba ni ici u krajnost. Vidim po postu da govoris iz iskustva, i moja su slicna manje vise, ali uvijek ima iznenadjenjaedo_79 wrote:
To ti ide kratko jasno .... dobro veče .... hoćeš? nećeš? .... ćao zdravo .... idemo dalje ha ya ... nema se tu šta molit ni premišljat ni izmišljat toplu vodu .....![]()
Bog te vidio.
Na ovu temu " strategije prilaska" trebao bi Doktorat napisati
Čuj popravi šminku?
A ako se ne šminka ko ja?
- edo_79
#68 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Petkom poslije džume ispred džamije i na koridisheilak wrote:edo_79 wrote:
Kapišpa ja ne znam gdje vi nalazite te divlje djevojke u coporima. koje se otimaju medju sobom za svakog ko pridje skupini.
a ujedno prozdiru i potencijalnog.
- sema911s
#69 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
nije to strah od zena, vec strah od negativnog odgovoraa,. to je najveci problem,Big Ang wrote:Gledaj ti. To temu otvorilo.![]()
jer ako kaze ne ofiranje, ako pocnes pricu hmmm ofiranje nakon druge recenice i sta dalje(ovo za ramu ne vazi),.
- edo_79
#70 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Meni se sviđa ova druga s desne strane ..... vidi kako simpa škilji ... umorila se jadna valjalo je nalakirat noktiće od po metra, zalit se sa jedno 5 litara parfema, i nabacit vreću od 25 kila puderaklixoris wrote:Vise zena za jednim stolom (a tebe zanima samo jedna od njih)![]()
Last edited by edo_79 on 14/11/2014 13:57, edited 1 time in total.
- SaraFina
#71 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Big Ang wrote:Gledaj ti. To temu otvorilo.![]()
Pitaj ih Andjo! Pitaj!
- edo_79
#72 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Eki ne šminka seSaraFina wrote:Čuj popravi šminku?
-
mefistofilis
#73 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
jedan mi je poznanik na nekakvom "partiju" glede tog coporativnog ponasanja u djevojaka i ljubomore pricao kako on i njegova ekipa imaju taktiku u takvim slucajevima.
parafraziram:
uletimo mi na "parti" i jedan iz ekipe kaze: joj, svidja mi se ova. tu se mi, veli, razletimo i sve ostale odvucemo od nje. nebitno kakve su ostale (tu ubacuje anegdotu o jednom borcu koji se skrpio sa nekim gaborom al sve zarad viseg cilja
).
i kaze: ona kad vidi da je sama ostala kaze nema kud. mora sa ovim nasim haverom.
ja se valjao od smijeha
parafraziram:
uletimo mi na "parti" i jedan iz ekipe kaze: joj, svidja mi se ova. tu se mi, veli, razletimo i sve ostale odvucemo od nje. nebitno kakve su ostale (tu ubacuje anegdotu o jednom borcu koji se skrpio sa nekim gaborom al sve zarad viseg cilja
i kaze: ona kad vidi da je sama ostala kaze nema kud. mora sa ovim nasim haverom.
ja se valjao od smijeha
- Big Ang
#74 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja sam nekad negdje pitala zašto muškarci ne prilaze a, recimo, gledaju curu, satimasema911s wrote:nije to strah od zena, vec strah od negativnog odgovoraa,. to je najveci problem,Big Ang wrote:Gledaj ti. To temu otvorilo.![]()
jer ako kaze ne ofiranje, ako pocnes pricu hmmm ofiranje nakon druge recenice i sta dalje(ovo za ramu ne vazi),.
Nema kakvih odgovora nisam dobila, pa čak i onih da se tako ego hrani i to je sve. Nije mi to jasno?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#75 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne pretjerujSaraFina wrote:
Bog te vidio.
Na ovu temu " strategije prilaska" trebao bi Doktorat napisati
Čuj popravi šminku?
Motiva za odlazak u halu ima vise, ako nisi znala