Sasvim slucajno su svi iz SDA, od nacelnika do vlasnik HIFA i AS group....lijepo covjek objasni ali eto ti ga ubjedi da je njemu drugacijejemma wrote:nema SDA veze s tim. Tešnjaci su vrijedni ljudi, hoće da rade, imaju prirodna bogatstva i njihova je zasluga što lijepo žive a ne bilo koje političke stranke.
Za koga cete glasati i zasto(!)?
-
weredsf
#51 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
- bambina78
#52 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Raguž za predsjedništvo, a za ostalo ima jos vremena...
-
lacrima
#53 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Da, how yes no. Bez političke volje nema ničega. Stavljao sam često tamo na temu "Dobre stvari iz BiH" mislim da se zove, 4 poslovne zone, BEAR područje, besplatno zemljište za gradnju firmi, kao što sam naveo tolike uspješne privatizacije... Reći da politika nema ništa s tim je u najmanju ruku hipokritički jer upravo politiku okrivljujemo kad ovakve stvari ne idu kako treba. Ovi ljudi su čisti sto posto, a za druge iz SDA ne ulazim i ne interesuju me.jemma wrote:nema SDA veze s tim. Tešnjaci su vrijedni ljudi, hoće da rade, imaju prirodna bogatstva i njihova je zasluga što lijepo žive a ne bilo koje političke stranke.
A naravno da je i to što su Tešnjaci vrijedni ljudi (hvala hvala
-
racionalista
#54 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Kanton: Čomor
Federacija: Zvizdić ???
Parlament BiH: Semiha
Predsjedništvo: Bakir
Mislim da su sasvim pristojni kandidati i da su do sada bili korektni što se tiče funkcija koje su obnašali
Federacija: Zvizdić ???
Parlament BiH: Semiha
Predsjedništvo: Bakir
Mislim da su sasvim pristojni kandidati i da su do sada bili korektni što se tiče funkcija koje su obnašali
- Ridjobrki
#55 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Šah-mat.O'zone wrote:jemma wrote: meni je Hadžiomerović jedini normalan čovjek među kandidatima za Predsjedništvo.
Moram![]()
![]()
![]()
http://saff.ba/wp-content/uploads/2014/ ... gnoza1.jpg
-
HM 2011
#56 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
SAMO SDA -zrakomlat wrote:Osim za predsjedništvo, na svim nivoima glasam za SDA iz razloga što kandidati ostalih stranaka, u području gdje živim a i nešto šire, svoju kampanju zasnivaju na pljuvanju po SDA, i u tom vidim njihovu nesposobnost (ne kažem ni da su ovi sposobni). Do sad nisam za njih glasao, šaram svake izbore, jer nisam simpatizer nikoga posebno. Za predsjedništvo, neću ni za jednog Bakira, Reisa, Rok zvijezdu, Generala, Z.Ljiljana, Raguža, Obiteljskog nasilnika. Što neko prethodno reče, možda zaokružim nekog anonimusa, samo da ode glas.
PS šta je ono, neki dan Slučajni prolaznik u govorima spominje i Boga a sad Reis priča ispod Titove biste. Nešto ne štima.
Dvoumim se između objašnjenja koje se bazira na poređenju sa drugim političkim partijama ili objašnjenja šta je SDA sposobna da uradi i učiniti ću ovo potonje.
SDA NIJE NOVA STRANKA I TO NISU NOVI LJUDI - TO SU PROVJERENI KADROVI U POTPUNO NOVOM OKRUŽENJU (Popis stanovništva, Ulazak R. Hrvatske u EU, Arapsko proljeće)
SDA MOŽE NAŠE DRUŠTVO IZVUĆI IZ FINANSIJSKE KRIZE I PREOKRENUTI TOK HISTORIJE NA BOLJE PO SVE NAS (Već dugo stagniraju po pitanu broja glasova najviše zahvaljujući podloj kampanji protivničkih partija koje i nakon pobjede ništa ne mjenjaju a svima se pravdaju kako nisu dio vlasti) !
SDA MOŽE PRUŽITI ODGOVORNOST SVIM SVOJIM KAPACITETIMA (Jedna stranka - jedna adresa) !
SDA JE VRIJEDNA POVJERENJA (Žele da se dokažu svom narodu, čitavoj državi i međunarodnoj zajednici) !
SVI DAJTE PRILIKU SDA NA SVIM NIVOIMA - SADA JE VRIJEME ZA TO - NEĆETE SE RAZOČARATI A SDA NEĆE IZNEVJERITI !
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#57 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Za Raise Ullemu
- FIDELCA
#58 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
nemoj vise,pocet cu povracatiHM 2011 wrote:SAMO SDA -zrakomlat wrote:Osim za predsjedništvo, na svim nivoima glasam za SDA iz razloga što kandidati ostalih stranaka, u području gdje živim a i nešto šire, svoju kampanju zasnivaju na pljuvanju po SDA, i u tom vidim njihovu nesposobnost (ne kažem ni da su ovi sposobni). Do sad nisam za njih glasao, šaram svake izbore, jer nisam simpatizer nikoga posebno. Za predsjedništvo, neću ni za jednog Bakira, Reisa, Rok zvijezdu, Generala, Z.Ljiljana, Raguža, Obiteljskog nasilnika. Što neko prethodno reče, možda zaokružim nekog anonimusa, samo da ode glas.
PS šta je ono, neki dan Slučajni prolaznik u govorima spominje i Boga a sad Reis priča ispod Titove biste. Nešto ne štima.
Dvoumim se između objašnjenja koje se bazira na poređenju sa drugim političkim partijama ili objašnjenja šta je SDA sposobna da uradi i učiniti ću ovo potonje.
SDA NIJE NOVA STRANKA I TO NISU NOVI LJUDI - TO SU PROVJERENI KADROVI U POTPUNO NOVOM OKRUŽENJU (Popis stanovništva, Ulazak R. Hrvatske u EU, Arapsko proljeće)
SDA MOŽE NAŠE DRUŠTVO IZVUĆI IZ FINANSIJSKE KRIZE I PREOKRENUTI TOK HISTORIJE NA BOLJE PO SVE NAS (Već dugo stagniraju po pitanu broja glasova najviše zahvaljujući podloj kampanji protivničkih partija koje i nakon pobjede ništa ne mjenjaju a svima se pravdaju kako nisu dio vlasti) !
SDA MOŽE PRUŽITI ODGOVORNOST SVIM SVOJIM KAPACITETIMA (Jedna stranka - jedna adresa) !
SDA JE VRIJEDNA POVJERENJA (Žele da se dokažu svom narodu, čitavoj državi i međunarodnoj zajednici) !
SVI DAJTE PRILIKU SDA NA SVIM NIVOIMA - SADA JE VRIJEME ZA TO - NEĆETE SE RAZOČARATI A SDA NEĆE IZNEVJERITI !
-
jemma
#59 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
joj SAFF?! mogu i ja za pet minuta napraviti takav "dokument" gdje piše da je Bakir Izetbegović prodao državu za marku.
daj da se malo ipak uozbiljimo.
HM 2011 wrote:SVI DAJTE PRILIKU SDA NA SVIM NIVOIMA - SADA JE VRIJEME ZA TO - NEĆETE SE RAZOČARATI A SDA NEĆE IZNEVJERITI !
Last edited by jemma on 01/10/2014 00:27, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#60 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Čuj SDA neće iznevjeriti, ajahahahahhahaahahahahahahahhdasfhwebfgsdg sg sg

- madesa
#61 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
adil zigic buduci predsjednik Bosne i Hercegovine
- Zox
#62 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
HM 2011 wrote:

- Challenger__
#63 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Peđa je Kojović.Mister Yes wrote:Predsjedništvo: Raguž
BiH: Lagumdžija i Hadžić
FBiH: Pudarić i Selimović
KS: Kojević i Ćudić
-
Seawolf
#64 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Član Predsjedništva BiH: Bakir Hadžiomerović (SDP)
Predstavnički Dom Parlamentarne Skupštine BiH (izborna jedinica 513): Tatjana Ljujić-Mijatović i Damir Hadžič (SDP)
Predstavnički Dom Parlamenta Federacije BiH (izborna jedinica 411): Amela Kuskunović i Albin Zuhrić (Naša Stranka)
Skupština Kantona Sarajevo: Predrag Kojović i Edin Forto (Naša Stranka)
Predstavnički Dom Parlamentarne Skupštine BiH (izborna jedinica 513): Tatjana Ljujić-Mijatović i Damir Hadžič (SDP)
Predstavnički Dom Parlamenta Federacije BiH (izborna jedinica 411): Amela Kuskunović i Albin Zuhrić (Naša Stranka)
Skupština Kantona Sarajevo: Predrag Kojović i Edin Forto (Naša Stranka)
-
sandra01
#65 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Moram
http://saff.ba/wp-content/uploads/2014/ ... gnoza1.jpg[/quote]
Šah-mat.
[/quote]
Pogledaj datum na dokumentu
u tom periodu 100 posto stanovnika Sarajeva je imalo istu dijagnozu, oni koji je nisu imali bili su vec ludi prije rata.
PS
Nije ljudski niti u redu da se kandidati diskfalifikuju zbog zdravstvenih problema za koje su potrazili ljekarsku pomoc,Bakir nije moj kandidat ali ovaj dokument nije tome razlog.
http://saff.ba/wp-content/uploads/2014/ ... gnoza1.jpg[/quote]
Šah-mat.
Pogledaj datum na dokumentu
PS
Nije ljudski niti u redu da se kandidati diskfalifikuju zbog zdravstvenih problema za koje su potrazili ljekarsku pomoc,Bakir nije moj kandidat ali ovaj dokument nije tome razlog.
-
racionalista
#66 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Isto kao što nije korektno da se za člana predsjedništva kandiduje mentalno oboljela osoba.
-
baxus
#67 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Sta reci...Velkoski wrote:Čuj SDA neće iznevjeriti, ajahahahahhahaahahahahahahahhdasfhwebfgsdg sg sg![]()
Kod SDA glasaca lobotomija je neizvodljiva iz prakticnih razloga
- O'zone
- Globalni moderator
#68 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Ja se tebi divim iz više razloga. Volio bih imat tvoj pogled na Bosnu i Hercegovinu i njenu političku scenu da se malo odmorim.HM 2011 wrote:
SAMO SDA -
Možel' ovaj post na onu temu http://www.klix.ba/forum/lista-najbolji ... 93253.html
Vrijedilo bi ga imati za buduća pokoljenja, čisto da znaju.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#69 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
čuj ništaiPod wrote:Ništa Esso?JoseMujica wrote:Na listama ću naći ljudi koje znam u raznim strankama i zaokruživat ih bez obzira na stranke.
Jedina mi je nedoumica Predsjedništvo BiH iz Pederacije...tu sam u velikoj dilemi:
1. glasati protiv Don Neonka Izmetbegovića (ali tu ne znam koji protiv kandidat ima najveće šanse da ga poraziAko ko ima kakvih realnih informacija kako stoje kandidati recite ...lični favorit mi je Emir S. sa hitom "Sanjao sam noćas da te lemam"
)
ili
2. glasati za Raguža da ga šuknem Draganu Čirilici
ps
a fakat jel ima neko relevantno istraživanje koje pokazuje kako stoje kandidati za Prošnjačkog člana Predsjedništva?
- madner
#70 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Po zadnjoj anketi na relaciji kuhinja spajs Suljagic je blagi favorit. 
-
parangal_
#71 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
kakve li ironije da ce suljagic popusit zbog raguza, kao haris zbog komsica. politika ciji je ideolog upravo suljagic.
haris se u kampanji nije ni suocio sa svojim direktnim konkurentom komsicem i to pokazuje, zapravo, da bi debatu trebali da vode suljagic i raguz. glupo je koncipirano to da ce na debatu pozvati bosnjacke i hrvatske kandidate odvojeno a u stvari ja kao glasac iz federacije mogu da kombinujem i hrvate i bošnjake. niko se ne dvoumi između bakira i suljagica, ali se mnogi dvoume između raguza i suljagica.
haris se u kampanji nije ni suocio sa svojim direktnim konkurentom komsicem i to pokazuje, zapravo, da bi debatu trebali da vode suljagic i raguz. glupo je koncipirano to da ce na debatu pozvati bosnjacke i hrvatske kandidate odvojeno a u stvari ja kao glasac iz federacije mogu da kombinujem i hrvate i bošnjake. niko se ne dvoumi između bakira i suljagica, ali se mnogi dvoume između raguza i suljagica.
-
Novak20
#72 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Nije glupo koncipirano nego smišljeno da nas handre u beskonačnost.parangal_ wrote:kakve li ironije da ce suljagic popusit zbog raguza, kao haris zbog komsica. politika ciji je ideolog upravo suljagic.
-
baxus
#73 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
Šta misliš iz koje stranke je Đemal Hasečić???HM 2011 wrote:SAMO SDA -zrakomlat wrote:Osim za predsjedništvo, na svim nivoima glasam za SDA iz razloga što kandidati ostalih stranaka, u području gdje živim a i nešto šire, svoju kampanju zasnivaju na pljuvanju po SDA, i u tom vidim njihovu nesposobnost (ne kažem ni da su ovi sposobni). Do sad nisam za njih glasao, šaram svake izbore, jer nisam simpatizer nikoga posebno. Za predsjedništvo, neću ni za jednog Bakira, Reisa, Rok zvijezdu, Generala, Z.Ljiljana, Raguža, Obiteljskog nasilnika. Što neko prethodno reče, možda zaokružim nekog anonimusa, samo da ode glas.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-vrijem ... /141001087
Jesu to ti što neće iznevjeriti?
-
jemma
#74 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
da se moralo vaditi ljekarsko za tu funkciju mi Predsjedništvo ne bi ni imali.racionalista wrote:Isto kao što nije korektno da se za člana predsjedništva kandiduje mentalno oboljela osoba.
a i dalje tvrdim da je navodni "dokument" najobičniji falsifikat i zloupotreba budala koje su se prepale da će dobiti normalnog predsjednika države. Hadžiomeroviću, neka ti je sretno i ne osvrći se za budalama.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#75 Re: Za koga cete glasati i zasto(!)?
off...oko raprave o tesnju nitko ne spomenu rtnu trgovinu da ne kazem profitrstvo na liniji jelah-teslic